Αφροδίτη στον Αιγόκερω 8 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2021
από τον Πέρρη Κρητικό

Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της αρμονίας, της τέχνης και του έρωτα αφήνει το πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη και στις 8 Φεβρουαρίου 26 εισέρχεται στο δύσκολο και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα μείνει μέχρι την 1 Φεβρουαρίου. Στον χώρο του Αιγόκερω η Αφροδίτη γίνετε περισσότερο από ότι προστάζει η φύση της πρακτική και ίσως υλίστρια. Είναι πιο πειθαρχημένη και δεν παρασύρετε από ενθουσιασμούς. Λειτουργεί πρακτικά, σοβαρεύει, γίνετε πιο συνετή, επιφυλακτική, δεν εξωτερικεύει αυτό που νιώθει, προστατεύει την καρδιά της. Εφόσον βρίσκετε στον χώρο του Κρόνου γίνετε αρκετά πιο παραδοσιακή, μετρημένη και δεν βγαίνει από τα όρια της, αντίθετα αγαπά τα όρια, τα πρέπει και τους κανόνες. Όταν βρίσκετε εδώ η Αφροδίτη έχει σαν προτεραιότητα την φιλοδοξία να ανέβει κοινωνικά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συχνά είναι εγωίστρια και έτοιμη να κάνει τα πάντα για την κοινωνική της ανέλιξη. Την ενδιαφέρει η δύναμη μέσω της εξουσίας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο-ωροσκόπος κατά το πέρασμα αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη φέρνει εύνοια αλλά και κούραση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας θέση. Αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να πάρετε μια προαγωγή ή μια αύξηση που όμως θα συνοδεύετε από αυξημένες ευθύνες. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να φορτωθούν με αυξημένες ευθύνες σε σχέση με τον σύντροφο ή συνεργάτες ή να νιώσουν καταπίεση. Κάποιοι άλλοι όμως θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια σχέση που έχει προοπτικές σταθερότητας ή θα μπορούσε να αφορά ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία. Ακόμα μπορεί να εμφανιστούν αυξημένες τάσεις ζήλιας, κτητικότητας, εμμονές. Στην θετική πλευρά θα μπορούσε η σεξουαλική σας διάθεση να είναι αυξημένη ή έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή θα βρεθεί τρόπος οι Ταύροι να πάρετε μία συναισθηματική χαρά η μία επιβεβαίωση. Η δύσκολη αυτή Αφροδίτη δείχνει να λειτουργεί αρκετά βοηθητικά για το δικό σας ζώδιο. Ακόμα η θέση ευνοεί θέματα σπουδών , επαγγελματικά ταξίδια και σχέσεις με άτομα που είτε είναι ξένα είτε έχουν ξένη κουλτούρα. Γενικά θα είναι μια περίοδος αυξημένης κούρασης και υποχρεώσεων αλλά και καλών αποδόσεων για πολλούς Ταύρους. Για κάποιους ένα ταξίδι στο εξωτερικό η αν λόγω εποχής αυτό δεν γίνεται το ξεκίνημα μίας κοινής δραστηριότητας με τον σύντροφο τους θα ήταν μια καλή επιλογή για να ανανεώσουν την σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης θα αυξήσει τα άγχη και τις οικονομικές κυρίως φοβίες των Διδύμων. Αυτό το διάστημα αρκετοί Δίδυμοι ίσως νιώσουν μελαγχολία, τάση κατάθλιψης, στενοχώριας. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση σε ζητήματα σχέσεων ή να ασχοληθούν με μια έρευνα σε βάθος ή να ψάξουν περισσότερο παλιά τραύματα και απωθημένα που επηρεάζουν τον ψυχισμό τους. Η θέση μπορεί να εκδηλώσει τάσεις ζήλιας και κτητικότητας για τον ερωτικό σας σύντροφο. Όσοι είναι ελεύθεροι θα μπορούσαν να κάνουν μια ιδιόρρυθμη ίσως και για κάποιους λόγους μη ανακοινώσιμη – κρυφή σχέση με ένα άτομο για το οποίο θα νιώσουν πολύ έντονα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο ακριβώς απέναντι από εσάς θα μπορούσε να δημιουργήσει αιτίες για σταθεροποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, ακόμα και γάμου για κάποιους Καρκίνους. Ωστόσο αν δεν έχετε σύντροφο την περίοδο αυτή θα μπορούσατε να κάνετε μια σχέσης που θα έχει προοπτικές σταθερότητας και μακροημέρευσης ή θα μπορούσε να είναι με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς, σοβαρό και με πολλές απαιτήσεις. Ακόμα η θέση ευνοεί και δίνει μία περίοδο ηρεμίας για ένα διάστημα σε σημαντικές συνεργασίες κάθε μορφής.

ΛΕΩΝ

Αυξημένες επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις στην καθημερινότητα τους σε σχέση με τα επαγγελματικά τους μπορούν να αναμένουν οι Λέοντες. Κάποια θέματα σε σχέση με ηλικιωμένους συγγενείς σας θα μπορούσαν να προβληματίσουν αυτόν τον καιρό την καθημερινότητα σας. Όμως Η Αφροδίτη θα φέρει με αυτό της το πέρασμα ένα αισιόδοξο μήνυμα σε σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο που μετά από πολύ καιρό μπορεί να παρουσιάσει στοιχεία ανάκαμψης και να μεταφέρει καλές προοπτικές για τα οικονομικά σας .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα μπορούσε να φέρει μια νέα ερωτική σχέση για τους Παρθένους με ένα άτομο συντηρητικό ή μεγαλύτερο σε ηλικία ή ακόμα θα μπορούσε να ξεκινήσει μία πιο ενδιαφέρουσα περίοδο γενικά για συναισθηματικά σας θέματα και μία θετική εξέλιξη σε κάτι που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Θα σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε –απιδιά , συντρόφους κλπ και θα αποτελέσει η παρουσία της τον προάγγελο των θετικών που ξεκινούν με το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς σε ότι αφορά την γόνιμη ανάπτυξή σας Κάποιες εάν επιθυμούν θα μπορούσαν να προσπαθήσουν για μια εγκυμοσύνη αυτόν τον καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ζυγούς να δέσουν – να γλυκάνουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Να λύσουν παρεξηγήσεις αλλά και με αιτίες να νιώθουν την ανάγκη να βρίσκονται περισσότερο στο σπίτι τους που θα δέχεται συχνά ευχάριστες επισκέψεις τώρα. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, ένα οικογενειακό στήριγμα ή και μία διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο εύκολες τις επικοινωνίες σας πιο ευέλικτους τους χρόνους και τον λόγο σας πιο διπλωματικό. Ακόμα μπορεί να ανοίξει έναν ενδιαφέροντα συναισθηματικό διάλογο με ένα άτομο που μπορεί να μιλά στην καρδιά σας. Αυτόν τον καιρό θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις αλλά και τρόπους να τα πείτε και να τα βρείτε με συγγενείς δευτέρου βαθμού, ή να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο εξοχικό σας αν έχετε. Αρκετοί Σκορπιοί θα μπορούσαν να συζητήσουν με σοβαρότητα για εμπορικές συμφωνίες και να πετύχουν όρους επωφελής γι’ αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετούς Τοξότες να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους εφόσον θα τους κάνει πιο πειθαρχημένους και σοβαρούς στο θέμα αυτό. Κάποιοι ίσως να γίνουν και πιο τσιγκούνηδες, και σε αισθήματα και σε υλικά αγαθά. Είτε είστε καλά οικονομικά είτε όχι, αυτό το διάστημα αποφύγετε να πάρετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Κάποιοι Τοξότες θα μπορούσαν να νιώσουν κούραση λόγω αυξημένων ευθυνών στην εργασία τους ή στην καθημερινότητα τους, όμως οι προσπάθειές σας τώρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αύξηση των οικονομικών τους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη διελαύνει το δικό σας ζώδιο φέρνοντας σας ομορφιά, γοητεία, αυξάνοντας τις κατακτητικές σας ιδιότητες. Το πέρασμα αυτό φέρνει εύνοια σε διάφορους τομείς της ζωής σας κυρίως όμως του συναισθηματικού σας χώρου ακόμα και αν ο Αιγόκερος δεν είναι μια καλή θέση για την Αφροδίτη. Το μενού για σας περιλαμβάνει την ευκαιρία να κάνετε σχέσεις με άτομα είτε μεγαλύτερα σε ηλικία, είτε γενικά πολύ σοβαρά, ώριμα στην σκέψη, αλλά σε άλλους αυτό το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως μια αύξηση, μια προαγωγή ή ένα bonus που πιθανόν όμως να συνοδεύετε από αυξημένες ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον χώρο του 12ου φυσικού σας οίκου, δίνει λόγους και αιτίες σε αρκετούς Υδροχόους να έχουν καλύτερο ψυχισμό και να κοιμούνται πιο ήσυχα. Αυτή η θέση πολεμά τις τάσεις κατάθλιψης και ψυχολογικής πίεσης και σε κάποιους δίνει συναισθηματικές διεξόδους και αιτίες να καλύψουν είτε ανασφάλειες, είτε συναισθηματικά τους κενά. Όπως και να έχει όλοι λίγο – πολύ θα μπορούσαν να νιώσουν καλύτερα αυτή την περίοδο. Αυτό είναι επίσης ένα διάστημα που αρκετοί Υδροχόοι θα μπορούσαν να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση σε θέματα που να σχετίζονται με το σπίτι τους, την οικογένεια τους, τα πολύ κοντινά τους άτομα. Ίσως κάποιοι από αυτούς να τους εκμυστηρευτούν και κάποια μυστικά τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω πιθανώς θα επηρεάσει τις επικοινωνίες σας με τα φιλικά σας άτομα και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτόν τον καιρό θα μπορούσατε να κάνετε γνωριμίες με άτομα ανώτερα σας , άτομα καταξιωμένα ή και γενικά έμπειρα και να δημιουργήσετε φιλίες που θα είναι ευνοϊκές για σας. Το διάστημα αυτό θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις και να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη με αυτό της το πέρασμα προαναγγέλλει μία νέα περίοδο που θα αλλάξει τον φιλικό σας κόσμο θα φέρει νέα άτομα στην ζωή σας και θα σας βάλει σε νέους κύκλους.https://astrologos.tv/