ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μας τροφοδοτεί με πρακτικές σκέψεις. Τα συναισθήματα πολλά λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και η επιθυμία για δράση προς έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη νιώθετε πως ο ενθουσιασμός σας χρειάζεται πραγματικά να βρει πολύ συγκεκριμένο στόχο. Στον εργασιακό κυρίως χώρο, κάτι ζητά την προσοχή σας ή είστε έτοιμη/ος να κάνετε αλλαγές.

Για τους Ταύρους, σήμερα πάρτε δεσμεύσεις που γνωρίζετε πως πραγματικά μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ομαλή ημέρα αλλά χρειάζεται να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό.

Για τους Διδύμους, η διαίσθησή σας σήμερα είναι έντονη και καθοδηγούν τις κινήσεις σας. Καλό θα ήταν σήμερα να στηριχτείτε στις δικές σας ιδέες και δυνάμεις παρά στην συνεργασία, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες.

Για τους Καρκίνους, οι δράσεις σας σήμερα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Δώστε τις πρακτικές σας συμβουλές και την βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και νοιάζεστε.

Για τους Λέοντες, χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να φέρετε ή να ολοκληρώσετε κάτι που σας ενδιαφέρει, κάτι που το γνωρίζετε. Η προσωπική σας αυτονομία και οι απολαβές από την προσπάθεια που κάνετε θα είναι κάτι που σας απασχολήσει σήμερα και το επόμενο διάστημα.

Για τους Παρθένους, διάφορα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση και επίλυση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας αγχώνει κάποιες φορές αλλά σήμερα έχετε τις λύσεις έτοιμες και προσβάσιμες.

Για τους Ζυγούς, οι δεσμεύσεις που παίρνετε αυτή την στιγμή είναι μια προσωπική υπόθεση. Είναι δική σας η ευθύνη και είστε η μόνη/ος που θα δώσετε την δυναμική σας για να τις αναπτύξετε και να τις επεκτείνετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να έρθετε σε επαφή με έναν φίλο, μια φίλη ή ένα άτομο το οποίο εκτιμάτε και θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Η σύνδεση με τους άλλους για έναν πρακτικό λόγο και σκοπό, ευνοούνται.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα είναι εύκολο να ασχοληθείτε με κάτι παραγωγικά εάν μπορείτε να δείτε την αντικειμενική του αξία. Ο σεβασμός και η αλήθεια είναι δύο ιδιότητες πολύ χρήσιμες στο σημερινό σας πρόγραμμα.

Για τους Αιγόκερους, η επαφή και η ισορροπία μεταξύ εσάς και τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι το Α και το Ω. Καλή ημέρα να σκεφτείτε τί χρειάζεται να κάνετε για να στηρίξετε το όραμά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσα από τις καταστάσεις που κινητοποιούνται έρχεστε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες. Δεν είναι καλή ημέρα να προγραμματίσετε την επίτευξή τους αλλά μπορείτε να τις αναγνωρίζετε. Από αύριο ο προγραμματισμός.

Για τους Ιχθύες, η ευελιξία και η διπλωματική σας στάση θα είναι ότι καλύτερο σήμερα για να προχωρήσετε τις ιδέες σας. Δεν είναι καλή ημέρα για πολλές δράσεις, από αύριο και μετά με την Νέα Σελήνη. https://astroguide.gr/