ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ 

Οι πλανητικές επιρροές αυτό το διάστημα μπορεί να μην εκπέμπουν ιδιαίτερη συναισθηματική θαλπωρή και ζεστασιά όμως δυναμώνουν την πίστη και την ελπίδα σε έναν σκοπό. Η στήριξη και η αλληλοβοήθεια αυτή την στιγμή είναι σημαντικές ιδιότητες είτε αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καινούργιοι άνθρωποι και συνδέσεις έρχονται αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Ευκαιρίες που θα σας φέρουν νέα γνώση και ενδιαφέρουσες καταστάσεις κυρίως σε ομαδικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, μπορεί εμπόδια στον δρόμο σας ή υποχρεώσεις σήμερα να σας βαρύνουν περισσότερο ή να νιώσετε κάπως άβολα. Το σημαντικό είναι να έχετε πίστη στις ικανότητές σας και την εμπειρία που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα στην ζωή σας.

Για τους Διδύμους, η πανοραμική ματιά μιας κατάστασης η οποία είναι κινητοποιημένη στο σήμερα της ζωή σας είναι η σημαντικότερη ενέργεια που μπορείτε να κάνετε. Η κατανόηση έρχεται σε βαθύτερα επίπεδα.

Για τους Καρκίνους, η σπατάλη σε ανούσια πράγματα σας έχει κουράσει ή/και απογοητεύσει. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να πάρετε εσείς τα ηνία και να οδηγήσετε τα πράγματα σε έναν περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς δρόμο.

Για τους Λέοντες, σημαντικές επαφές και συζητήσεις ακόμη και με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Προγραμματίστε και τακτοποιήστε πράγματα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα.

Για τους Παρθένους, σήμερα έρχονται λύσεις για να σας αποφορτίσουν από το πρόγραμμα σας ή από κάτι το οποίο έχει πέσει βαρύ στους ώμους σας. Θέματα υγείας και καθημερινότητας μπορούν να διευθετηθούν με ευκολία.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφήστε χώρο για προσωπική χαρά και ευχαρίστηση. Η ξεκούραση σε σωματικό ή ψυχικό επίπεδο είναι το κυριότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα και χρειάζεται να βρείτε χρόνο να το πετύχετε.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και η δημιουργία ισχυρών δεσμών από επιθυμία γίνονται ανάγκη αυτή την στιγμή. Βάλτε προτεραιότητες και φτιάξτε το πρόγραμμά σας σήμερα βάσει τις προσωπικές σας πρώτα ανάγκες.

Για τους Τοξότες, η ευκαιρία να δείτε νέες ιδέες και προοπτικές δίνονται σήμερα. Μέσα από την απλότητα και την θετική σας στάση η δυνατότητα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά είναι αξιοσημείωτη.

Για τους Αιγόκερους, είναι μια καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Η δημιουργία νέων προσωπικών αξιών μέσα από νέους στόχους και προοπτικές είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας.

Για τους Υδροχόους, οι πληθώρα πλανητικής δυναμικής στο ζώδιο σας αυτή την στιγμή σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους αλλά και νέους στόχους οι οποίοι θα σας φέρουν ικανοποίηση. Φαίνεται πως τίποτα δεν σας σταματά, γιαυτό δημιουργείστε έναν καλό σχεδιασμό και πλάνο.

Για τους Ιχθύες, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα για εσάς. Ταξινομήστε τα πράγματα βάσει σπουδαιότητας και αφήστε πίσω ότι δεν είναι βοηθητικό πια στην ζωή σας.

https://astroguide.gr/