ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα τις τελευταίες ημέρες (θα είναι σε ισχύ για ακόμη 3-4 ημέρες) και η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη Ουρανού, μας βοηθούν να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που είναι ανοιχτές ή ακόμη και να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης προς εντελώς νέες κατευθύνσεις. Ταυτόχρονα, η Σελήνη στον Υδροχόο, μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα πανιά ανάλογα την πορεία μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα αυτές τις ημέρες στον ουράνιο θόλο σας δίνει την απαραίτητη δυναμική και το σθένος να κινηθείτε προς έναν στόχο. Ανεξάρτητα εάν αφορά τα επαγγελματικά σας ή κάτι στην προσωπική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα είναι η δική σας ενδυνάμωση.

Για τους Ταύρους, φιλοσοφικές αναζητήσεις μπορούν αυτή την στιγμή να σας βοηθήσουν. Είτε προσπαθείτε να βγάλετε νόημα με μια κατάσταση στην ζωή σας ή προσπαθείτε να κατανοήσετε σε βάθος τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε στην συνέχεια, είναι σημαντικό να είστε αληθινή/ός πρώτα με τον εαυτό και τις προσδοκίες σας.

Για τους Διδύμους, δύσκολες ημέρες εάν δεν είστε σε επαφή με τις αληθινές σας ανάγκες. Η σχέση του Ήλιου με τον Πλούτωνα και ο Ουρανός σε ορθή φορά αναστατώνουν τον ψυχισμό σας, με μοναδικό σκοπό να έρθετε σε επαφή με ότι μπορεί να σας κάνει πιο δυνατή/ό και περισσότερο αυτόνομη/ος.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα απέναντι σας ενεργοποιούν κυρίως τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες” αυτές τις ημέρες. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους εκτός και εάν βρείτε πραγματικό/ωφέλιμο λόγο για να το κάνετε.

Για τους Λέοντες, ένα κομμάτι στην εργασία σας ή μια δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας έρχεται δυναμικά για να σας δείξει την αξία της. Εάν δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες σας καλό θα ήταν να την απομακρύνετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Προσοχή στην υγεία σας.

Για τους Παρθένους, το παιχνίδι παίζετε στα αντίθετα και εσείς είστε διατεθειμένη/ος να μην κάνετε πίσω. Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η ορθοδρόμηση του πλανήτη Ουρανού σας θέλει στις επάλξεις με μόνη ασχολία την δημιουργία νέων πραγμάτων στην ζωή σας.

Για τους Ζυγούς, το σπίτι ή/και η ιδιωτική σας ζωή αυτή την στιγμή ζητά την δυναμική σας παρουσία. Είτε αφορά το μέλη της είτε το σπίτι, ως οίκημα, αυτές τις ημέρες μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα είναι απελευθερωτικές.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία είναι πολύ δυνατή και σημαντική αυτή την στιγμή με τον κυβερνήτης του ζωδίου σας, Πλούτωνα μαζί με τον Ήλιο και τον πλανήτη Ουρανό να αρχίζει την ορθή του πορεία. Ξαφνικές ειδήσεις ή έντονες καταστάσεις ζητούν την μαεστρία σας ώστε να φέρετε τα πράγματα προς όφελός σας.

Για τους Τοξότες, καλή στιγμή να εκτιμήσετε σωστά πολλά πράγματα που σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα. Νέες αξίες και νέες δυνατότητες έρχονται στην ζωή σας αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Στο χέρι σας είναι εάν θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να το πετύχετε.

Για τους Αιγόκερους, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ταυτόχρονα με την ορθοδρόμηση του πλανήτη Ουρανού σας θέλουν πρωταγωνίστρια/στή της ίδια της ζωής σας. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να πάρει την θέση η οποία δικαιωματικά ανήκει σε εσάς.

Για τους Υδροχόους, οι συγκεκριμένες ημέρες λειτουργούν σε βαθύτερα επίπεδα ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα που είναι κινητοποιημένα. Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές ή οι διορθώσεις χρειάζεται να ξεκινήσουν από μέσα σας ώστε να φέρουν και τα ανάλογα γεγονότα έξω από εσάς.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούν το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη Ουρανού. Καλή στιγμή για οτιδήποτε έχει όραμα και συνδέεται με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. https://astroguide.gr/