ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα ρίχνει ένα πέπλο πάνω στις καταστάσεις. Από εμάς εξαρτάται εάν θα παρασυρθούμε μέσα στην νεφέλη ψάχνοντας την πλάνη ή θα σταθούμε πάνω από το γεγονότα αναζητώντας την αλήθεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να δείξετε επιείκεια σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Ανασφάλειες ή φοβίες αναβλύζουν στην επιφάνεια και εσείς χρειάζεται να εστιάσετε στην αντικειμενική εικόνα.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε ή να μην ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Αυτό δεν είναι του στυλ σας γιαυτό σκεφτείτε καλά πριν δράσετε προς μια κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, κάτι που θέλετε να κάνετε νιώθετε πως καθυστερεί αλλά δεν είναι σίγουρο πως είναι αντικειμενική αυτή η αίσθησή που έχετε. Καλό θα ήταν να μην προβείτε σε αλλαγές ή ενέργειες σήμερα.

Για τους Καρκίνους, γεμάτη ημέρα από δράσεις οι οποίες σας κρατούν σε εγρήγορση. Καλό θα ήταν να πάρετε μια δεύτερη γνώμη εάν χρειάζεται να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις ή ενέργειες.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ανησυχίας ή ασάφειας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του σήμερα και μην κάνετε δράσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί λεπτομερώς.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να είστε πρόθυμη/ος και διαθέσιμη/ος. Άνθρωποι γύρω σας ζητούν την πολύτιμη βοήθεια σας και εσείς καλό θα ήταν να τους την προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα χρειάζεται να οργανωθείτε σωστά και κατάλληλα. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του και κυρίως μην δείξετε εμπιστοσύνη εκεί που δεν έχει ακόμη κερδηθεί.

Για τους Σκορπιούς, μια αίσθηση ανυπομονησίας μπορεί να λάβει χώρα σήμερα. Οικονομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να μην δείξετε εμπιστοσύνη σε κάτι που δεν έχει δείξει την πραγματική του αξία και υπόσταση.

Για τους Τοξότες, η προσωπική σας ζωή ζητά την συμμετοχή σας. Ακόμη και εάν υπάρξουν εμπόδια αξίζει με ηρεμία και αγάπη να επιλυθούν.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση ή να σας μπερδέψει περισσότερο. Κάντε αυτό που έχετε να κάνετε χωρίς προσδοκίες.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι καλή ημέρα να διευθετήσετε κυρίως οικονομικά θέματα. Ο παρορμητισμός δεν θα είναι βοηθητικός απεναντίας χρειάζεται να προγραμματίσετε ότι επείγει από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο στοιχείο σας. Καλή ημέρα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας με την μοναδική σας προσαρμοστικότητα https://astroguide.gr/