Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 18 ως 24 Ιανουαρίου 2021;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, προφανώς έχει έρθει η ώρα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να μπουν σε μια σειρά και να προσπαθήσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, και αυτή τη βδομάδα γίνεται προφανώς η σπορά, αλλά υπάρχουν και εντάσεις και ανατροπές, αρκετές ενδεχομένως, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν κάτι παρεμπιπτόντως δεν προχωράει με τον τρόπο που θα ήθελες, ποιος σου λέει ότι αυτό θα αποδειχτεί απαραίτητα αρνητικό μακροπρόθεσμα; Επίσης, μπορείς να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Επικρατεί όμως μια αίσθηση ανταγωνισμού, γενικότερα. Και έντονο πάθος σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, μπορεί τις μέρες αυτές να νιώθεις κάποια ένταση, όμως και αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες, γιατί για να προβείς σε αλλαγές, είναι σημαντικό κάποιες φορές να δεις ξεκάθαρα ότι κάτι μπορεί να μην λειτουργεί. Και εφόσον έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι μια δοκιμασμένη μέθοδος φέρνει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς την ίδια μέθοδο και να περιμένεις να συμβεί κάτι διαφορετικό. Και όση αντίσταση και αν έχεις στις αλλαγές, κάποια στιγμή πρέπει να τις αποδέχεσαι, να τις αγκαλιάζεις. Με κάθε τρόπο να αποφύγεις τους ανταγωνισμούς. Και δεν εννοούμε να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, αλλά το να εμπλακείς στην παρούσα φάση σε αγώνες υπερίσχυσης μάλλον θα έχει κόστος για σένα, παρά θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, φαίνεται ότι ξεκινάς να κάνεις προσπάθειες να έχεις μια περισσότερο λειτουργική και υγιή καθημερινότητα. Γιατί, ναι, έχουν πέσει πολλά μαζί και αν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν θα έχεις και ύπνο. Ένα τιπ θα ήταν να συγκεντρώνεσαι όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό που κάνεις ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή τώρα διαβάζεις το ζώδιό σου; Σταμάτα να πίνεις καφέ, να σκέφτεσαι τι θα κάνεις μετά, να περπατάς στο δρόμο διαβάζοντας από το κινητό. Στάσου και κάνε ΕΝΑ πράγμα μόνο. Και κάνε το συγκεντρωμένος και όσο καλύτερα μπορείς - ειδικά αν πρόκειται για το ζώδιό σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, στις αρχές τις βδομάδας ίσως έχεις κάποιες νέες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η εβδομάδα έχει αρκετή ένταση, ιδίως στον αισθηματικό τομέα, που όλα φαίνονται στην αρχή ιδανικά. Μπορεί να μιλάμε για ένταση, πάθος και δυσκολίες, καθότι το πάθος ως γνωστόν μπορεί να τυφλώσει και να συνοδευτεί από απότομα υστερικά ξεσπάσματα μοναδικού κάλλους. Καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλούς τόνους και να προσέχεις την απότομη εξιδανίκευση την οποία συχνά διαδέχεται η ξαφνική και ακραία απομυθοποίηση. Επίσης, η ένταση αυτή μπορεί να αφορά τη σχέση σου με έναν συνεργάτη. Εδώ χρειάζεται διπλωματία, και δεν γίνονται δεκτές οι αντιρρήσεις: πρέπει να φερθείς διεκδικητικά μεν, αλλά με τακτ.

ΛΕΩΝ
Λέων, μπορεί αυτές τις μέρες να μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας κατάστασης στα επαγγελματικά σου, και την ανανέωση του εν λόγω τομέα με κάτι νέο. Φαίνεται ότι εδώ και μέρες γίνεται έχει ξεκινήσει η προεργασία για κάτι τέτοιο, είτε μέσω μιας νέας συνεργασίας, είτε με μια νέα ιδέα την οποία πρόκειται σύντομα να εφαρμόσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία σου με συνεργάτες και γενικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου εν ώρα εργασίας: είναι ενδιαφέρον το ότι υπάρχει μια υπόγεια ένταση και έρχονται στην επιφάνεια ανάμικτα συναισθήματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε περίεργα ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, μερικές φορές το πάθος είναι τόσο έντονο που πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι εξ αιτίας του χάνουν τον έλεγχο. Ακόμη και ένας Παρθένος, που δεν του συμβαίνει και πολύ συχνά να αποπροσανατολίζεται, θα μπορούσε να νιώσει κάτι παρόμοιο αυτές τις μέρες. Οι μέρες αυτές φανερώνουν συναισθήματα που σιγοβράζουν, τα οποία είναι ανάμεικτα και έντονα. Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να ζήσεις μια δυνατή και περίεργη (έως ακραία) ρομαντική κατάσταση. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά καλό θα ήταν να βαδίζεις διερευνητικά προς το παρόν. Είναι πιθανό οι συγκυρίες να σε οδηγήσουν στο να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, η οποία τελικά θα αποδειχθεί ρεαλιστική, λειτουργική και υγιής.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο στόχος καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να είναι ένας και πολύ συγκεκριμένος, γιατί είναι εύκολο να διασπαστεί η προσοχή σου και να μειωθεί έτσι η ποιότητα του αποτελέσματος. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση ή τα οικονομικά σου. Όμως ξαφνικά η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο στην αισθηματική σου ασφάλεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, ιδίως τις οικογενειακές. Ίσως όμως έρθουν και εντάσεις και δυσκολία στις συνεργασίες, τις συγκατοικήσεις και στην επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα, ενδεχομένως. Κάποιες φορές συμβαίνουν κι αυτά, εξάλλου είναι και παράλογο να έχουμε πάντα την απαίτηση από τους ανθρώπους που αγαπάμε να μην έχουν απολύτως καμία κακή στιγμή. Όλοι έχουμε και θα έχουμε, και καλές και κακές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, είναι λογικό να νιώθεις ένταση αυτές τις μέρες. Όλα περνάνε από μια διαδικασία επανεξέτασης, και ό, τι αφορά τις προσωπικές σου επιλογές και τους στόχους, αλλά και την επικοινωνία σου με τους άλλους και την ποιότητα της σχέσης σου μαζί τους. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να ολοκληρωθεί μια κατάσταση και να ξεκινήσει μια νέα, μια καινούρια σχέση για παράδειγμα. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα ανακινούνται έντονα αισθήματα μέσα σου. Οι επιλογές είναι αρκετές, μία από αυτές είναι μέσα από βιώνοντας αυτά τα έντονα συναισθήματα να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η θετική σου σκέψη αναφορικά με πρακτικά ζητήματα, όπως τα επαγγελματικά, συνήθως φέρνει και θετικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ο υπερβολικός ενθουσιασμός σε κάνει να προχωράς με μεγαλύτερα βήματα από αυτά που θα ήταν καλό να έκανες. Αυτές τις μέρες γίνονται κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου, ίσως προχωράει ένα σχέδιο ή έρχεται και ένα έξοδο που δεν είχες προγραμματίσει. Οι αλλαγές είναι ανάμικτες, όπως και τα αισθήματά σου, και συνεπώς θα ήταν καλό να μην προβείς σε δραστικές ενέργειες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ίσως να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό έργο ή να ολοκληρώσεις κάποιο, και αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς το κατά πόσο μπορείς να ανοιχτείς οικονομικά και τι στόχους θα βάλεις από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οι μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να έχουν να κάνουν με αλλαγές και εξελίξεις σε συναισθηματικά θέματα. Ε ναι λοιπόν, αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτείς με πάθος, ακόμη και αν πιστεύεις ότι αυτά δεν συμβαίνουν πλέον στις μέρες μας. Όπως και να έχει, τα συναισθήματα είναι έντονα, είτε είναι ρομαντικά είτε όχι, και σε μεταμορφώνουν. Και αν οι διάφορες εμπειρίες της ζωής μας εξελίσσουν, ο έρωτας μας εξελίσσει στο δεκαπλάσιο και πολύ σύντομα μάλιστα. Ακόμη και αν πρόκειται για πάθος που αφορά μια δραστηριότητα, ένα επάγγελμα, έναν στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, κάποιες εποχές είναι καλές για ορισμένους τομείς, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Οι πρώτες μέρες της βδομάδας είναι εξαιρετικές για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά σου ή τα επαγγελματικά σου. Μπορείς και φαίνεται ότι θα ήταν καλό να κάνεις κάποιες κινήσεις πιο ουσιαστικές αν αναζητάς εργασία ή συνεργασίες. Είναι πολύ εύκολο να πείσεις τους άλλους για τις ικανότητές σου και να παρουσιάσεις ένα μοναδικό επαγγελματικό προφίλ. Έχεις όντως μία μοναδικότητα στο πώς κάνεις αυτό που κάνεις ή στον τρόπο με τον οποίο προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Εστίασε στο να καλλιεργήσεις τα στοιχεία σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Αν δεν τα έχεις διερευνήσει, έχει έρθει ο καιρός να το κάνεις ώστε να είναι πρώτα σε εσένα όσο πιο σαφή γίνεται.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, όλη η εβδομάδα είναι παράξενη, πιθανώς. Επειδή έπειτα από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, συμβαίνουν πολλά μαζί, απότομα και ίσως εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα, τις πρώτες μέρες μπορεί να έχεις κάποια νέα που να αφορούν ένα ταξίδι ή έναν στόχο σου. Λίγο μετά μπορεί να έχεις έντονη κοινωνική ζωή και μέσα στον πολύ κόσμο να ξεχωρίσεις έναν άνθρωπο που να επηρεάσει την πορεία σου, ίσως συναισθηματικά, ίσως σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, είναι πολύ πιθανή η επιρροή από έναν άνθρωπο, μια νέα ή παλιότερη γνωριμία, την έντονη επίδραση του οποίου θα τη βιώσεις ίσως ως ένα ευχάριστο γεγονός, ίσως ως κάτι δύσκολο. Σίγουρα πάντως θα σε οδηγήσει σε μια θετική αλλαγή.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

https://www.e-zwdia.gr/