ΑΡΗΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ή ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. .

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι σε ισχύ τις τελευταίες ημέρες και κορυφώνεται μέχρι την Τρίτη. Το πάντρεμα των συγκεκριμένων πλανητικών ενεργειών συνοδεύεται με ξαφνικές σκέψεις που εμπνέουν αλλαγή. Είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε σε εσωτερικό επίπεδο, η ανάγκη να σπάσουμε δεσμά προσκόλλησης με το παρελθόν θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή στιγμή να κάνετε τις απαραίτητες διεργασίες για να ελευθερωθείτε από ότι σας βαραίνει. Να δείτε πέρα από το πέπλο των μέχρι τώρα ιδεών και πεποιθήσεων που δεν εξυπηρετούν πια τίποτα στην ζωή σας.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις σας είναι πολύ δημιουργικές και μπορούν να σας βοηθήσουν σε μελλοντικά σχέδια σας. Μια ξαφνική επιθυμία να διεκδικήσετε την ελευθερία σας θα είναι αισθητή.

Για τους Διδύμους, αυτές τις ημέρες δίνεται η δυνατότητα μέσα από σκέψεις και εμπνεύσεις να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Η σιγουριά στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος για να το πετύχετε.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε αυτή την στιγμή να βάλετε νέα πλώρη προς νέες διαδρομές. Το σθένος και η δυναμική σας είναι ισχυρό χαρτί στα χέρια σας και μπορείτε να επενδύσετε σε μια νέα τελείως διαφορετική ενεργειακή κατάσταση.

Για τους Λέοντες, παλαιές υποχρεώσεις αυτή την στιγμή πρέπει να τακτοποιηθούν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν νέες ιδέες, σκέψεις και εμπνεύσεις να τοποθετηθούν σε μια απολύτως νέα πορεία.

Για τους Παρθένους, η υπομονή μπορεί να μην είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί αυτές τις ημέρες σχετικά με κάτι που περιμένετε. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να είστε περισσότερο διεκδικητική/ός σε αυτό που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να θεωρήσετε πως έχετε ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας το οποίο πραγματικά δεν ξέρετε τι να το κάνετε αυτή την στιγμή. Είναι αλήθεια, αλλά προσπαθήστε να βρείτε παραγωγική διέξοδο.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ή τις εσωτερικές αναταραχές είναι πολύ ευνοϊκή στιγμή για εσάς σε σχέση με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και τις συνεργασίες σας. Ένα νέο εγχείρημα ή κάτι που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης μπορεί να αναγνωριστεί η αξία του, μαζί με την δική σας.

Για τους Τοξότες, αυτή την στιγμή μπορείτε να τοποθετήσετε τις απόψεις και τις εμπνεύσεις σας σε μια νέα πορεία. Να βρείτε καινοτόμους τρόπους και να αναπροσαρμοστείτε σε κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Αιγόκερους, οτιδήποτε στέκεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή μπορείτε με θάρρος να το αντιμετωπίσετε. Δείξτε τα ταλέντα σας και διεκδικείστε την θέση σας.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο Άρης με τον Ουρανό να φέρνουν αναταραχές σε πολύ προσωπικά σας εδάφη αυτή την στιγμή. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, η οποία αυτή ενέργεια χρειάζεται δημιουργική διέξοδο.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις ή/και προκλήσεις. Με ευελιξία, υπομονή και αναπροσαρμογή, όσο περίεργες και εάν είναι οι περιστάσεις, είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε την άκρη.

https://astroguide.gr/