ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. . .

Ένας νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά σήμερα με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τις επόμενες 30 ημέρες δίνεται η δυνατότητα να βρούμε την αλήθεια μέσα μας ώστε να μπορέσουμε να σπάσουμε άκαμπτα μοτίβα τα οποία μπλοκάρουν την ενέργεια και την δράση μας. Να αλλάξουμε ότι μας κρατά πίσω, μακρυά από όνειρα και προσδοκίες.
Τις πρώτες ημέρες του ταξιδιού του Ήλιου από τον Υδροχόο, μέχρι την Τρίτη, θα είναι πολύ έντονες, λόγω της ταυτόχρονης σχέσης του Άρη με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανού. Καλό θα ήταν να προχωρήσουμε έχοντας στραμμένη την ματιά μας στην μεγάλη εικόνα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια σπίθα ανανεώνει την ελπίδα και το όραμα με τον Ήλιο στον Υδροχόο για εσάς. Για τις επόμενες 30 ημέρες οι σχέσεις, οι φιλίες και οι επαφές με ομάδες ανθρώπων φωτίζονται και ανοίγουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας.

Για τους Ταύρους, οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από σκληρή εργασία και τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα σας δοθούν περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Για τις επόμενες 30 ημέρες μέσα από αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους μπορείτε να ονειρευτείτε ξανά.

Για τους Διδύμους, νέες δυνατότητες ανοίγονται με τον Ήλιο στον Υδροχόο σχετικά με την μάθηση, την φιλοσοφία ή/και το εξωτερικό. Για τις επόμενες 30 ημέρες ο δρόμος των προσωπικών ανακαλύψεων φωτίζεται και μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε όποιο επίπεδο σας ενδιαφέρει.

Για τους Καρκίνους, το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου σπάει μοτίβα τα οποία έχουν μπλοκάρει τον δρόμο σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να αναγεννηθείτε σε κάτι το οποίο πραγματικά βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας και να προχωρήσετε βαθύτερες επιθυμίες.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής. Άνθρωποι που είναι κοντά σας μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας, αρκεί να είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι, εκείνοι που αξίζουν πραγματικά να είναι κοντά σας.

Για τους Παρθένους, η τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι ανάγκη για εσάς αλλά ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να δείτε πως ακόμη και αν δεν είναι όλα σε μια σειρά τακτοποιημένα μεταφορικά ή κυριολεκτικά, μπορείτε να είστε παραγωγική/ός. Αλλαγές στις καθημερινές σας δραστηριότητες, για τις επόμενες 30 ημέρες, ευνοούνται.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πειραματιστείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε ελεύθερη/ος θα είναι έντονη με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Οι επόμενες 30 ημέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και απελευθερωτικές. Στο χέρι σας είναι να γίνουν και δημιουργικές.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει περιοχές οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν βαλτώσει ή εσείς νιώθετε εγκλωβισμένη/ος. Δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείτε και να αλλάξετε ρότα εκεί που δεν παίρνετε πια ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία θα είναι το μέσον το οποίο θα σας ωφελήσει για τις επόμενες 30 ημέρες. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει τους δρόμους και εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται.

Για τους Αιγόκερους, τον τομέα των οικονομικών και των αξιών κινητοποιεί ο Ήλιος στον Υδροχόο για τις επόμενες 30 ημέρες. Νέοι τρόποι βρίσκονται για να αυξήσετε το εισόδημά σας και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση μέσω νέων ευκαιριών. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία σας θα είναι τα κύρια συστατικά για τις επόμενες 30 ημέρες. Στοχεύστε ψηλά.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρνει εσωτερικές αναταραχές αλλά ο μόνος λόγος που θα το κάνει είναι για να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις γύρω σας και να αφήσετε στην άκρη ότι δεν είναι παραγωγικό στην ζωή σας. https://astroguide.gr/