ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. . .

Η πολυαστρία στον Υδροχόο δίνει ιδιαίτερη τάση προς την προσωπική μας ελευθερία και επιλογή. Η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί περισσότερο επίμονα προς αυτή την κατεύθυνση και το πάντρεμα της με Άρη/Ουρανό σήμερα αυξάνει ακόμη περισσότερο αυτή την διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κερδίσετε την προσωπική σας ελευθερία θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Η αυτονομία και η εκμετάλλευση κάθε πηγής η οποία μπορεί να σας βοηθήσει συναισθηματικές ή υλικές απολαβές θα είναι έντονη.

Για τους Ταύρους, η ημέρα είναι δική σας αλλά θέλει προσοχή στην επιμονή προς μια κατεύθυνση. Εάν δείτε πως κάτι δεν λειτουργεί θα πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση με ευελιξία.

Για τους Διδύμους, σήμερα χρειάζεται να ξεκουραστείτε σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Κάποια πράγματα μπορεί να μην σας είναι πολύ κατανοητά αλλά σήμερα δεν είναι κατάλληλη η μέρα για πολλές διεργασίες.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και επίλυση. Ομάδες ανθρώπων λειτουργούν υποστηρικτικά και μπορείτε να εμπιστευτείτε μια πιθανή συνεργασία.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα έχετε στον μυαλό σας και θέλετε να τα ταξινομήσετε ώστε να τα προγραμματίσετε. Είστε σε καλό δρόμο, αρκεί να είστε το ίδιο ευέλικτη/ος εάν προκύψει κάποιο εμπόδιο στον δρόμο σας.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να γειώσετε μια κατάσταση την ίδια στιγμή που εμπνεύσεις θα έρθουν υποστηρικτικά να απογειώσουν τις ιδέες που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Ζυγούς, η ικανότητά σας να προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και να βρείτε την χρυσή τομή θα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα. Με ευελιξία και στρατηγική.

Για τους Σκορπιούς, οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας ή/και συνεργάζεστε αυτή την στιγμή μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Με σταθερή ματιά προς το μέλλον και με την απαραίτητη δυναμική, δώστε ώθηση με αισιοδοξία.

Για τους Τοξότες, είναι λίγος καιρός που κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας. Είτε σε εργασιακό είτε σε καθημερινό επίπεδο τα πράγματα πάνε καλύτερα και αυξάνεται η αισιοδοξία σας για το μέλλον.

Για τους Αιγόκερους, καλή στιγμή να αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να χρωματίσουν ένα εγχείρημα που ασχολείστε ή κάτι που έχετε αρχίσει να σκέφτεστε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Κρατήστε ευέλικτη στάση.

Για τους Υδροχόους, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή αλλάζει με την έννοια πως αλλάζουν οι ανάγκες σας. Σεβαστείτε ότι κινητοποιείται από μέσα σας αυτή την στιγμή και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ιχθύες, μια νέα κατάσταση σε επίπεδο επικοινωνιακό έρχεται αυτή την στιγμή. Η ευέλικτη στάση σας σε συνδυασμό με την διορατικότητά σας θα σας βοηθήσουν να την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο.https://astroguide.gr/