ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά να γειώσουμε καταστάσεις και να τους δώσουμε σχήμα και πλαίσιο. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα βοηθά σε αυτή την διαδικασία κάνοντας ταυτόχρονα εσωτερικές διεργασίες και προσθέτοντας ομορφιά και κάλλος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα οικονομικό θέμα σήμερα θα μπορούσε να ευνοηθεί. Μπορείτε με περισσότερο καθαρό μυαλό και πιο σταθερό στόχο να προχωρήσετε στα βήματα που χρειάζεται να γίνουν.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ασχοληθείτε σήμερα με τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να νιώσετε πως ανταμείβεστε για την εργασία και την προσφορά σας με κάποιον τρόπο.

Για τους Διδύμους, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και οι σκέψεις περνούν από βαθύτερα κανάλια. Ο μόνος λόγος είναι για να μπορέσετε να βγείτε πιο δυνατή/ός και περισσότερο σίγουρη/ος για αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Καρκίνους, ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Προχωρήστε τα σχέδια σας πάντα σκεπτόμενη/ος το γενικότερο σύνολο και το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά και εργασιακά θέματα κινητοποιεί η σημερινή ημέρα. Τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για δράσεις που σχετίζονται με την ανεξαρτησία σας και θα βοηθήσουν στην προβολή σας.

Για τους Παρθένους, κάτι αυτή την στιγμή έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφεθείτε, χωρίς να την μπλοκάρετε με τα “πρέπει”.

Για τους Ζυγούς, η ιδιωτική σας ζωή παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να ταξινομήσετε ιδέες και σκέψεις που αφορούν κυρίως βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες σας

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα κινητοποιούνται σήμερα με τα αντίστοιχα πλανητικά δρώμενα. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές, πολύ δημιουργικές, αρκεί να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδια σας.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία είναι ενεργά σε καθημερινή βάση ή που αφορούν την εργασία σας. Καλή ημέρα για να επιλέξετε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε κάτι στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών μπορεί να σας απασχολούν αυτό το διάστημα και είναι η καταλληλότερη ημέρα για να βρείτε λύσεις. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και θα βρείτε τον τρόπο να το κρατήσετε στην ζωή σας.

Για τους Υδροχόους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους για να προβληθούν τα ταλέντα σας με επιτυχία. Ακούστε τι έχουν να προτείνουν οι άνθρωποι που είναι κοντά σας και σας εμπιστεύονται.

Για τους Ιχθύες, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και εσείς προσπαθείτε να ταξινομήσετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία.https://astroguide.gr/