ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η αμφισβήτηση μπορεί να είναι μια από τις τάσεις των ημερών ωστόσο σήμερα μπορούμε να οριοθετήσουμε και να πλαισιώσουμε κάτι το οποίο περιμέναμε καιρό ή χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνουμε ώστε να μπορέσουμε με ειλικρίνεια να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα όραμα σας μπορεί να πάρει σάρκα και οστά αυτή την στιγμή. Η συνεργασία με άτομα τα οποία σχετίζονται με το συγκεκριμένο εγχείρημα θα λειτουργήσει ευνοϊκά. Προσπαθήστε να μην είστε άκαμπτη/ος.

Για τους Ταύρους, κάτι μπορεί να νιώθετε πως στέκεστε εμπόδιο μπροστά σας και αυτή η αίσθηση να έχει αντικειμενικό υπόβαθρο. Ωστόσο επειδή όλα γίνονται για συγκεκριμένο λόγο, εστιάστε σε αλλαγές που πρέπει να κάνετε εσείς η ίδια/ο ίδιος από μέρους σας.

Για τους Διδύμους, η απογοήτευση δεν είναι της παρούσης και ούτε του στυλ σας. Ο Ερμής στο ζώδιο σας, θα σας φέρει ιδέες και κυρίως εμπνεύσεις και εσείς θα πρέπει να τις εμπεριέχετε δημιουργικά.

Για τους Καρκίνους, διάφορα μικρά ή μεγάλα πράγματα μπορεί να σας χαλάνε την διάθεση αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ δημιουργική φάση όπου με τις κατάλληλες δικές σας διεργασίες θα μπορέσετε να φτάσετε κάτι το οποίο θα σας αρέσει και θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Λέοντες, προκλήσεις έρχονται από σχέσεις και συνεργασίες αυτή την στιγμή. Όχι, δεν το κάνουν για να σας νευριάσουν αλλά για να μπορέσετε να βγείτε ακόμη περισσότερο δυνατή/ός και αυτόνομη/ος.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή θα πρέπει να βάλετε όρια και πλαίσιο σε κάτι που είναι ενεργό στην καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα. Έχετε την πυγμή και την δυναμική να το κάνετε ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά τα επόμενά σας βήματα. Προσέξτε την υγεία σας.

Για τους Ζυγούς, τα μεγάλα όνειρα και οι υπερβολικές προσδοκίες δεν είναι της παρούσης. Όχι με την έννοια ότι δεν έχετε την δυναμική και την ικανότητα αλλά με την έννοια πως αυτή την στιγμή άλλα πιο άμεσα πράγματα θέλουν τακτοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικοί σας χώροι θέλουν τακτοποίηση. Το σπίτι, η οικογενειακή ή η προσωπική σας ζωή ζητά την προσοχή σας και χρειάζεται να μπει πλαίσιο και προσωπικά όρια ώστε να έχετε περισσότερη αυτονομία.

Για τους Τοξότες, οι προκλήσεις έρχονται μέσα από την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σας αυτή την στιγμή. Η αισιοδοξία σας είναι το καλό χαρτί στα χέρια σας ωστόσο χρειάζεται να νιώθετε και την αντίστοιχη σιγουριά όταν περνάτε τα μηνύματά σας.

Για τους Αιγόκερους, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Κρόνο, σας κρατά περισσότερο γειωμένους σε αυτό που πραγματικά ζητά η καρδιά σας και σας βοηθά να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Ωστόσο η ακαμψία δεν θα φέρει όλα όσα προσδοκάτε και είναι πολύτιμα σε εσάς.

Για τους Υδροχόος, είναι κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές κυρίως διεργασίες με την σχέση Ήλιου/Κρόνου στο ζώδιο σας. Διεργασίες οι οποίες θα σας δυναμώσουν από μέσα και θα μπορέσετε να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν την εικόνα και προβολή σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν πολύ κόπο και δυναμική. Προσέξτε την υγεία σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.https://astroguide.gr/