Σαββατοκύριακο 30 ως 31/1/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Η επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεση θα είναι έντονη αυτό το διήμερο, καθώς μας προϊδεάζει για έντονη επικοινωνία, συζητήσεις ιδεολογικού χαρακτήρα. Σημαντικό είναι να θέσουμε κοινούς στόχους με το ταίρι μας, καθώς αυτό μας φέρνει πιο κοντά και μας ωθεί στο να λειτουργήσουμε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καθοριστικό να ελέγξουμε έντονες επαναστατικές τάσεις που μπορεί να στιγματίσουν τη σχέση μας και να δημιουργήσουν απόσταση με το σύντροφό μας.

Η Κυριακή λειτουργεί ευεργετικά στις προσωπικές μας σχέσεις αφού έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε πάθος και επικοινωνία, δυναμισμό και πρωτοτυπία, αλλά κυρίως προσωπικότητα και συναίσθημα εναρμονίζονται και αυτό είναι κυρίαρχο στον έρωτα καθώς μπορούμε με ευκολία να συνεννοηθούμε με το σύντροφό μας, να λύσουμε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και να ανοίξουμε τα φτερά μας προς το μέλλον απαλλασσόμενοι από πιθανά βάρη που μπορεί να επηρέαζαν τη σχέση μας.


ΚΡΙΟΣ
Έχεις αυτογνωσία Κριέ μου, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο παρορμητικός χαρακτήρας είσαι και η αλήθεια είναι ότι το αποδέχθηκες, ζεις με αυτό το προτέρημα ή ελάττωμα αρμονικά. Τι γίνεται όμως το Σάββατο; Θα σε οδηγήσει να θες να υπερισχύσεις στο ταίρι σου, να επιδείξεις τη δύναμη σου και ίσως αυτό να σου φέρει μια αντιπαλότητα. Αυτό δεν σημαίνει αγαπημένε μου Κριέ πως για να αποφύγεις την οποιαδήποτε ένταση ή προστριβή πρέπει να απομονωθείς. Κάθε άλλο πάνω εκεί που σκοπεύεις να δείξεις τα κέρατα σου σαν γνήσιος Κριός σε μαζεύει και σε ταρακουνά η Κυριακή. Σε κάνει να βγάζεις όλες εκείνες τις καλές πλευρές του εαυτού σου και μια διάθεση να ακούσεις το άλλο σου μισό, να το κατανοήσεις.

Μιλάμε για ένα παθιασμένο Σκ, με ανεβασμένη λίμπιντο και έντονο πάθος, εκμεταλλεύσου Το. Σε εσένα μιλάω μοναχικέ μου Κριέ, που εδώ και καιρό αναζητάς ένα ταίρι που να σε εξιτάρει και να σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου. Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις πολύ αρκεί ένα παθιασμένο βλέμμα σου για να ρίξει το θήραμα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Λογικό είναι να μην έχεις ενέργεια και ζωντάνια να βγεις και να περάσεις συναισθηματικές στιγμές. Είχες πολλές δουλειές να φέρεις εις πέρα, από την Παρασκευή ήταν πολλά τα «πρέπει» που σε πίεζαν για λύσεις, πώς να έχεις κουράγιο για εξόδους και κοινωνικότητες; «Αγάπη μου τι θα έλεγες να κάτσουμε σήμερα καναπέ, κουβερτούλα και να παίζει μια ωραία ταινία;» αυτή είναι η δική σου πρόταση, όσο για την απάντηση που θα λάβεις δεν την γνωρίζω αγαπημένε μου Ταύρε, αν το ταίρι σου είναι το ίδιο ζώδιο με εσένα ή Παρθένος, Αιγόκερως, Σκορπιός ή Ιχθύς έχει καλώς. Διαφορετικά σε βλέπω μόνο-η να βλέπεις την ταινία.

Αν είσαι μόνος-η, ελεύθερος-η αυτό το διάστημα Ταύρε μου, ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο φαντάζει βουνό. Το καλό όμως γιατί ναι υπάρχει και καλό στην υπόθεση) είναι πως αγαπάς τον εαυτό σου πολύ αυτό το διήμερο και θα περάσετε οι δυο σας πολύ όμορφα. Λένε πως αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, κανείς δεν θα το κάνει για εσένα. Η κούραση θα σε καταβάλει και θα σου βγει έντονα το διήμερο αυτό, οπότε θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το Σαββατοκύριακο δείξε ποιος-α πραγματικά είσαι, δείξε τι αξίζεις! Αυτό το σαββατοκύριακο, Δίδυμε μου, είναι μια ιδανική ευκαιρία για εσένα, δεν γεμίζεις μόνο με αισιοδοξία και ελπίδα αλλά βλέπεις ότι υπάρχει ανταπόκριση και αμοιβαιότητα. Υπάρχει έντονη έλξη, κατανοείς αυτό το Σαββατοκύριακο το ταίρι σου και ακούς και την παραμικρή επιθυμία που έχει. Θα περάσεις λοιπόν πολύ τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. Σε βλέπω να γιορτάζεις το διήμερο τον Βαλεντίνο.

Για εσένα Δίδυμε μου που είσαι μόνος-η είναι ένα καλό διήμερο να προβάλεις τον εαυτό σου, να παραθέσεις πολυάριθμους λόγους να σε ερωτευτεί ένα πρόσωπο, μπορείς να μαγνητίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Βγαίνει από μέσα σου η χαρά και εντυπωσιάζεις ακόμη και το πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Είτε επιθυμείς να αποκτήσεις μια σχέση αυτό το διάστημα, είτε όχι σημασία έχεις πως η αυτοπεποίθηση σου χτυπά κόκκινο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για εσένα Καρκίνε μου το ξεκίνημα του μήνα δεν είναι και το ιδανικότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα περάσεις ένα χάλια σαββατοκύριακο. Το διήμερο, απλά σου εφιστά την προσοχή να μην προσπαθείς να κάνεις επίδειξη δύναμης στο ταίρι σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο μην πασχίσεις να λύσετε όλα σου τα θέματα με τη σχέση σου, γιατί το μόνο που θα επιτύχεις είναι να κλείσει η φωνή σου. Άδικα θα φωνάζεις και άδικα θα εναντιωθείς απέναντι στον άνθρωπό σου. Οι διάφορες φοβίες ή παράπονα που έχεις, δεν είναι ορατά και υπαρκτά προβλήματα. Ζήτησε χάδια, φροντίδα και γλυκές κουβεντούλες και θα εξαφανιστούν όλα.

Αν Καρκίνε μου είσαι ελεύθερο πουλί αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχθεί όμορφο αν, αν δεν πιέσεις τον εαυτό σου για τίποτε. Αυτό το διήμερο, σου δημιουργεί λοιπόν μια κάπως άκαμπτη συμπεριφορά μπροστά σε μια νέα γνωριμία. Είναι σαν να θέτεις τα όρια σου από την πρώτη κιόλας κουβέντα. Σημασία για εσένα θα πρέπει να έχει να περάσεις ένα όμορφο και αρμονικό διήμερο μην σκέφτεσαι τίποτε παραπάνω και σου υπόσχομαι ότι ο Φλεβάρης θα σου φέρει ότι λαχταράς στην αγκαλιά σου.

ΛΕΩΝ
Πραγματικά ανήκεις στα πιο τυχερά ζώδια του διημέρου. Θα ευνοηθείς σε πολλούς τομείς αλλά μιας και είμαι η συγγραφέας του έρωτα θα επικεντρωθώ εκεί. Θα σου αποκαλύψω λοιπόν θα βιώσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διαφορετικές και σπάνιες που σκοπό έχουν να σε ενώσουν. Προσοχή το ξεχωριστό που έχει αυτό το διήμερο είναι πως δεν ικανοποιείς μόνο τα εγώ σου αλλά και το ταίρι σου είναι υπερτυχερό που σε έχει.

Είσαι μόνος-η; Δεν θα είσαι για πολύ ακόμη, αν κρίνω από την τύχη που σε περιμένει αυτό το διήμερο, σε γεμίζει με αισιοδοξία, χαρούμενο βλέμμα, όρεξη να ακούσεις και να συμβουλέψεις. Με λίγα λόγια να γίνεις το επίκεντρο μιας παρέας. Αρκεί να επιθυμείς να απαρνηθείς τον μοναχικό δρόμο που περπατούσες μέχρι τώρα και από ευκαιρίες, μεγάλος χαμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσένα Παρθένε μου το διήμερο αυτό ξεκινά υποτονικά θα έλεγα , οπότε έχεις σκοπό να τακτοποιήσεις θέματα, να λύσεις εκκρεμότητες με το ταίρι σου, να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο άνετη και λειτουργική. Από τη μια αυτό ακούγεται πολύ όμορφο από την άλλη όμως καραδοκεί και η κούραση, πράγμα που σημαίνει πως νέες παραστάσεις και εικόνες με το ταίρι σου δεν θα δεις αυτό το διήμερο. Το ότι μπορεί να μην βγείτε έξω σαν ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν θα περάσετε και ωραία.

Είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα που είσαι μόνος-η να ασχοληθείς αυτό το Σαββατοκύριακο με την εικόνα σου, την διακόσμηση σου, το επαγγελματικό σου προφίλ ακόμη και την εμφάνιση σου. Μπορεί να μην είναι και το πιο ερωτικό διήμερο αλλά βάζεις τις σωστές βάσεις και προετοιμάζεις το έδαφος για να υποδεχθείς κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σου. Με λίγα λόγια αυτό το διήμερο σκοπεύεις να αγαπήσεις πολύ τον εαυτό σου και είναι το πιο σημαντικό βήμα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένε μου Ζυγέ να θυμάσαι πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι όλα διαχειρίσιμα. Αν ακούσεις την άποψη του ανθρώπου σου δεν σημαίνει πως θέλει να σε βγάλει από το δρόμο σου ή να σε πάει πίσω. Η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η ελπίδα αλλάζουν το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή. Αν θα περάσεις μια μικρή μπόρα στο δεσμό σου το διήμερο αυτό είναι σίγουρα κάτι στιγμιαίο.

Ζυγέ μου για εσένα που είσαι μόνος-η σου, δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα πας έστω μια βόλτα. Είναι ένα άκρως θετικό και κοινωνικό Σαββατοκύριακο γιατί σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία, μια γνωριμία που θα σου άλλαζε τη ζωή αναπάντεχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένε μου Σκορπιέ αναμένουμε ένα ήρεμο θα έλεγα διήμερο, χωρίς εντάσεις και προστριβές, οι τόνοι έχουν πέσει πολύ και αφήνεις πίσω σου τις μπόρες που βιώσατε με το ταίρι σου. Ακόμη κρατά ο ένας του άλλου το χέρι και αυτό έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον σας. Μπορείτε λοιπόν να ηρεμίσετε και να έρθετε πιο κοντά, είναι ένα πολύ χαλαρό Σαββατοκύριακο και ίσως να επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητα σας, πχ αν μένετε μαζί να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή να ξεκινήσετε και οι δυο μια διατροφή ή γυμναστική.

Για εσένα Σκορπιέ μου που είσαι μόνος-η αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι παθιασμένο και γεμάτο ένταση διήμερο όμως θα σου αφήσω ένα παραθυράκι να ελπίζεις. Μπορεί να μην είναι ερωτικό αυτό το διήμερο για εσένα όμως επιφυλάσσομαι για το επόμενο. Λίγο υπομονή και τότε όντως σε δεσμεύουμε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ πολύ ευχάριστα τα νέα για εσένα Τοξότη μου, αυτό το διήμερο είναι πραγματικά υπέροχο τόσο για την αισθηματική σου ζωή αλλά και γενικότερα η καθημερινότητα σας γίνεται πιο αρμονική και ήρεμη. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κυριαρχεί στο δεσμό σας ο ενθουσιασμός και η ελπίδα, η κατανόηση και πως όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, βλέπεις έμπρακτη την αγάπη από τον-την σύντροφό σου.

Αυτό το διήμερο θα φέρει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου και δεν αποκλείεται καθόλου να έχεις μια σημαντική και σπάνια γνωριμία. Η γνωριμία αυτή μπορεί να σου καθορίσει την καθημερινότητα σου για πάντα, είναι μια αναπάντεχη και τυχαία συνάντηση – γνωριμία που θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν, διότι η συνάντηση αυτή μπορεί να γίνει παντού, ακόμη και στο περίπτερο που λέει ο λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από το διήμερο αφήνεις πίσω σου ότι ταλάνισε την σχέση σου , ότι αρνητικό είχε προκύψει μέχρι τώρα και σε έκανε να φτάσεις στα όρια σου. Αρχίζεις και ηρεμείς μέσα σου, βρίσκεις την χαμένη γαλήνη στη σχέση σου και οι εντάσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Απόλαυσε λοιπόν με τον άνθρωπό σου την ηρεμία της σχέσης σου και μείνετε για λίγο μόνοι, το έχετε ανάγκη πολύ!

Τα καλύτερα για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η είναι στο δρόμο. Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην είναι από τα πιο ερωτικά, όμως λίγο υπομονή θα είναι όλα υπέροχα. Μέχρι τότε λοιπόν απόλαυσε την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία που βρίσκεις και προτίμησε να δεις μόνο καλούς φίλους το διήμερο αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου αυτό το διήμερο και όχι μόνο. Αυτό το σαββατοκύριακο σε κάνει όχι απλά αισιόδοξο αλλά έτοιμο-η να κατακτήσεις τον κόσμο. Συμπαρασύρεις το ταίρι σου με το χαμόγελο σου και δεν αποκλείεται από μια απλή βόλτα που ξεκινήσατε να πάτε να βρεθείτε ξαφνικά μακριά από όλους και όλα να περάσετε ένα τρυφερό διήμερο. Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο σε βοηθά πολύ στην ερωτική σου ζωή να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Υδροχόε μου αυτό το διήμερο πρέπει (αν το θες φυσικά) να βγεις έξω, να εγκαταλείψεις για λίγο το σπίτι σου και να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο να μεταμορφωθεί η αισθηματική σου ζωή και να αλλάξουν όλα. Κρατάς μυστικό μπορεί αυτό το διήμερο να γνωρίσεις τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ιχθύ είναι κατάλληλη στιγμή να πάρεις ανάσες. Να κλείσεις την πόρτα στις σκοτούρες και να αφήσεις πίσω σου την ανασφάλεια που ένιωθες στη σχέση σου. Φουρτούνα είναι και πέρασε, αν και οι φοβίες για τον σύντροφό σου ήταν αβάσιμες σημασία έχει ότι τα αφήνετε όλα στο παρελθόν. Είναι μια καλή στιγμή το διήμερο αυτό να ζήσετε αρμονικές στιγμές και να απολαύσεις την φροντίδα και την αγάπη από το ταίρι σου.

Ταλαιπωρημένο μου Ψαράκι που τυγχάνει να είσαι και μόνος-η αυτό το διάστημα, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό να συναντήσεις φίλους και άτομα από το περιβάλλον σου που έχεις καιρό να τους δεις. Είναι μια καλή στιγμή να ζήσεις ανέμελες και κυρίως ήρεμες στιγμές, σου ζητώ να ανασυγκροτηθείς διότι το επόμενο διήμερο θα σου έχω πολύ ευχάριστα νέα, οπότε κατανοείς ότι η αισθηματική σου ζωή θα αλλάξει κατά πολύ. Επιφυλάσσομαι!

https://www.zwdiasimera.gr/