ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕΧΡΙ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. . .

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και προστίθεται ακόμη μια πλανητική ενέργεια στο stellium του Υδροχόου. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου στο αέρινο ζώδιο του ουράνιου θόλου, η Θεά της Αγάπης και της συνεργασίας θα προσθέσει το δικό της αντισυμβατικό χρώμα, βοηθώντας παράλληλα τις δράσεις, κυρίως μέσα σε ομάδες ανθρώπων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε νέους τρόπους σύνδεσης με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου, παρόλο τον Ερμή ανάδρομο, θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε ευκολότερα τις ανάγκες σας και να πάρετε χαρά από τις συνεργασίες σας.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη σας για αναγνωσιμότητα και προβολή θα είναι εντονότερη και περισσότερο στοχευμένη. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά μέχρι 25 Φεβρουαρίου να κάνετε τις κατάλληλες συνδέσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν σε αυτόν τον σκοπό.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και να κατανοήσετε περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σας. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου η ανάγκη για περιπέτεια και πειραματισμό θα είναι έντονη, ωστόσο θέλει προσοχή λόγω του Ερμή ανάδρομου την ίδια περίοδο, να μην πάρετε ρίσκα.

Για τους Καρκίνους, η συναισθηματική ή/και υλική ικανοποίηση θα είναι το κύριο μέλημα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, για εσάς. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου, υπόσχεται να σας έχει βοηθήσει να βρείτε την άκρη του κουβαριού και να σας φέρει σε επαφή με τον εσωτερικό σας θησαυρό.

Για τους Λέοντες, η πνευματική συμβατότητα και οι ανθρωπιστικές συνιστώσες είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 25 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει με ειλικρίνεια και διαύγεια να έλξετε στην ζωή σας τους ανθρώπους και τις συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας.

Για τους Παρθένους, το ρεζερβουάρ σας γεμίζει ενέργεια και είστε ανοιχτή/ός για νέα καινούργια ενδεχόμενα που έρχονται στην καθημερινότητά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο θα πρέπει να κάνετε σωστή αξιολόγηση αλλά ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 25 Φεβρουαρίου βοηθά να ξεδιπλωθούν τα ταλέντα σας και να προχωρήσετε μπροστά.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθά να εκφραστείτε ελεύθερα και να χαρείτε μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου μπορείτε να φροντίσετε αλλά και φροντιστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, ο Θεά της αρμονίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει κυρίως προσωπικά σας θέματα, το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου δίνει την εύνοια να ανοίξετε νέους δρόμους επικοινωνίας στους συγκεκριμένους τομείς και να φέρεται ισορροπίες.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αλλάζει, δίνοντας ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέες οδούς και φέροντας νέα άτομα στην ζωή σας. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε τα μέγιστα, ωστόσο με τον Ερμή ταυτόχρονα ανάδρομο, θα πρέπει να διπλο-τσεκάρετε τα δεδομένα.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη είναι στενά συνδεδεμένη με τις αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες σε αυτούς τους τομείς και θα βοηθηθείτε στο να ταξινομήσετε και να επανεξετάσετε ζητήματα που είναι κινητοποιημένα.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα όνειρο, μια προσδοκία ή κάτι που θα βοηθήσει την εικόνα σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας και με αυτοπεποίθηση προχωράτε στον δρόμο που έχετε επιλέξει.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα κανάλια ανοίγει η Αφροδίτη στον Υδροχόο και σας παροτρύνει να τα ακολουθήσετε. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου κρυμμένες δυνάμεις έρχονται στην επιφάνεια για να σας δυναμώσουν, να σας ανανεώσουν και να σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

https://astroguide.gr/