Διάβασε τις προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2021, από την αστρολόγο Μελίνα Φώφη. Μάθε πως θα σε επηρεάσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά και μην ξεχάσεις επίσης να δεις τι θα συμβεί μέρα με τη μέρα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων.

Κριέ
Γνωρίζω ότι είσαι δοτικός και αν κάποιος νιώσεις ότι έχει ανάγκη, χωρίς κουβέντα δεύτερη του δίνεις και το βρακί σου. Όμως θα χρειαστεί τις επόμενες ημέρες να μαζεύεσαι. Να κάνεις τα κουμάντα σου γιατί σε βλέπω να μένεις ταπί και ψύχραιμος. Άσε που μπορεί να βρεθούν τίποτα “καλόπαιδα”, να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι εσύ, καλή τη πίστει, να τους πιστέψεις δίχως δεύτερες σκέψεις. Ειδικά εάν προέρχονται μέσα από το περιβάλλον της δουλειά σου, που και εκεί το διάστημα αυτό, συμβαίνουν διάφορα ζαβά. Κάνει κρύο καιρό για δύο, για τρεις δεν ξέρω, πάντως μέχρι εννιά λέει ο νόμος λόγω κορωναϊού. Άσε που απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και μπορεί να φας και κάνα πρόστιμο. Κι όλα αυτά στα λέω για να έχεις το νου σου στα ερωτιλίκια σου, γιατί προσφορές θα έχεις, τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν. Άσε που λόγω ανάδρομου Ερμή, ότι ψωνίσεις τώρα παίζει να σου βγει ελαττωματικό. Κανόνισε λοιπόν να παρασυρθείς από τον φτερωτό κοντόχοντρο θεό και να πέσεις με τα μούτρα στο λάθος άνθρωπο. Το δις εξαμαρτείν ουκ Κριού σοφού. Αν κι εσύ για έναν eRωτα πάντα ζεις.

Ταύρε
Εσύ δεν είσαι φτιαγμένος για εφήμερες περιπέτειες και eRωτικές αρπαχτές. Κι αν τελευταία προσπάθησες να καλύψεις τα βιολογικά σου κενά, λέγοντας στον εαυτό σου, “ότι έχει κανείς καλό είναι” και βολεύτηκες με μια αγάπη δανεική, τότε μάλλον θα μάθεις εκ των πραγμάτων, ότι ξένο γάιδαρο καβαλικεύεις, μάνι μάνι κατεβαίνεις. Το ίδιο ισχύει και με τις δουλειές ή τα επαγγέλματα. Ο πνιγμένος στους καιρούς που ζούμε και με τόση ανεργία, από τα μαλλιά του πιάνεται. Έτσι λοιπόν, οποιαδήποτε πρόταση ιδέα ή προσφορά και αν ακολουθήσεις λόγω των αναγκών, καλό θα ήταν να κοιτάς και λίγο πιο μακριά, ή ταυτόχρονα να ψάχνεσαι και για τίποτα καλύτερο. Στο λέω γιατί πάντοτε έχεις την τάση να βολεύεσαι, με ότι σου δίνεται και ας πρόκειται ακόμα και για ένα κουτί φασόλια σε αξία. Άλλωστε ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και κάπου εκεί έξω, δεν μπορεί, θα υπάρχει. Παράλληλα με κάποια άτομα τις ημέρες αυτές, μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν ταιριάζουν πια τα χνώτα σας. Τέλος να ξέρεις,ότι πρέπει να βαρέσεις και τίποτα διαγραφές σε μερικούς μερικούς, ακόμα κι αν αυτό με τη σκέψη και μόνο σε στεναχωρεί. Κάποιοι το χρειάζονται.

Δίδυμε
Πάντοτε δίνεις την εντύπωση, ότι πρώτα τα πόδια σου τρέχουν κι ύστερα δίνει το μυαλό σου την εντολή να κινηθούν. Πλάσμα υπερκινητικό ανήσυχο και ανυπόμονο από τη φύση σου, καλό θα ήταν την εβδομάδα αυτή, να κάνεις λιγάκι υπομονή, που λέει και το τραγούδι. Άκου τους στίχους του και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ, σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο. Ξέρω, θέλεις πολλά να αλλάξεις, από την εικόνα του χώρου που ζεις και εργάζεσαι, μέχρι την συνεργασία των ανθρώπων που αναγκαστικά δουλεύεις μαζί τους και σου τα έχουν πρήξει, με ένα σωρό άσχετα, εκτός από το θέμα που σας αφορά. Δηλαδή τη δουλειά. Άσε που τώρα το μυαλό σου δε μπορεί να θεωρηθεί απολύτως ευθύκριτο, αφού να ξέρεις ότι έχεις πλήρη άγνοια, για πολλά πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και παρασκηνιακά σε επίπεδο καθημερινότητας. Από την Τετάρτη και μετά, ένα καλλιτεχνικό ένστικτο θα σου βγαίνει...σε καλό, αφού θα σε βοηθάει να ξεφύγεις από όλα τα πεζά,τα ίδια και τα όμοια της καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε τραγωδία, αφού τα λεγόμενά σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

Καρκίνε
Μάλλον σου συμβαίνουν διάφορα ψυχολογικά κενά, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί πας και ψωνίζεις άχρηστα πράγματα ακόμα και από το διαδίκτυο, που δε θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Πάντως, έχε λιγάκι το νου σου, στον τρόπο που ξοδεύεις τα λίγα σου λεφτά, που όπως έγιναν τα πράγματα λίγο μετά θα σου χρειαστούν, γιατί σε βλέπω να ξεμένεις και θα έχουμε στεναχώριες. Το ίδιο ισχύει και στο eRωτα, αφού δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές, να σου έρθει καμιά επιστροφή από το πουθενά και ξαφνικά να ξανά βρεις τον παλιό κακό εαυτό σου και να αρχίσεις να δίνει δεύτερες τρίτες τέταρτες ευκαιρίες στον “τελειωμένο/η”, που θα σου πουλήσει το παραμύθι ότι πλέον έχει αλλάξει. Να θυμάσαι 1ον) Πως ουδείς δεν αλλάζει αφού ως γνωστόν, πρώτα βγαίνει η ψυχή κι ύστερα το χούι και 2ον) Κόβει η “τατάνα” το γ@ΜίC; Ποτέ και για κανέναν λόγο. Κατά τα άλλα, παράπονα μπορεί να ακούσεις από τη δουλειά σου, ή από έναν άνθρωπο δικό σου, όχι εντελώς αδικαιολόγητα. Γι αυτό και μη σηκώσεις τη φωνή άμα σου την πούνε. Κάπου θα έχουνε τα δίκια τους. Ούτε να πετιέσαι σαν τη τσουτσού, λέγοντας την αποψάρα σου, λες και σου τη ζητήσαμε. Συγκεντρώσου.

Λέοντα
Εντάξει είσαι αξεπέραστος καταλαμπερός, μεγάλη παιχτούρα, σαν κι εσένα δεν υπάρχει κανείς και θα σου έλεγα και άλλα χαζά, σαν αυτά που σου αρέσει να ακούς αλλά βαριέμαι. Λοιπόν καιρό τώρα αλλά ειδικά την εβδομάδα αυτή, ίσως κάποιοι καλοθελητές, να σε αμφισβητήσουν, ακόμα και μπρος στα μούτρα σου. Πράγμα, επιεικώς χαρακτηριζόμενο ως “μέγα σφάλμα”. Μπορεί να σε προκαλέσουν μπροστά στο αφεντικό, να σε υποτιμήσουν, να θελήσουν να σε μπλέξουν στα πίτουρα για να σε φαν οι κότες. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί στους χώρους που δραστηριοποιείσαι, στους κύκλους που κινείσαι, ή όπου πουλάς μούρη. Ένα θα σου πω και κάπου εδώ το βουλώνω. Κανόνισε την πορεία σου και μη μασήσεις. Ούτε να αναμιχθείς, ούτε να αντιδράσεις, ούτε να εμπλακείς σε τίποτα παρασκήνια και κουτσομπολιά, ούτε καν να πεις τη γνώμη σου. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή,καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και χάρισέ τους τη σιωπή σου, προς απάντησή τους. Στο λέω γιατί τις μέρες αυτές, φιλίες θα χαλάσουν, σπίτια θα κλείσουν κι ένα αστραπόβροντοοοοο Γιαρέν γιαρέμ...τέλος πάντων, στα γράφω με σάλτσες, για να έχεις το νου σου. Κάνε μου τη χάρη.

Παρθένε
Σε φόρμα θα βρίσκεσαι την εβδομάδα αυτή και ανεξάρτητα από τα περιοριστικά μέτρα, το κρύο (καιρός για τρίο), τους περιορισμούς για το καλό σου, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό σου (άσχετο) και πάει λέγοντας, εσύ θα κάνεις τις επαφές σου, θα πεις και τις κουβέντες σου, θα μάθεις και κάτι κουλά που τρέχανε καιρό αλλά εσύ ήσουν στην καρακοσμάρα σου και χαμπαρίμ ψωLim. Κάπως έτσι θα τρέξουν οι πρώτες μέρες της βδομάδας, υπό μορφήν εντόνου κινητικότητος. Βέβαια τις επόμενες, φορτώνεσαι κι άλλες δουλειές κι άλλα καθήκοντα, οπότε οφείλω κάπου εδώ να σου θυμίσω, ότι μάλλον για την ψυχή της γιαγιάς σου θα τα αναλάβεις, αφού για να ζεσταθεί η τσέπη σου χλομό το κόβω. Κι επειδή λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν λίγοι, ξέρε ότι από την Παρασκευή και μετά, αν δεν προσέξεις, θα αρχίσεις να μετράς κέρματα, για να δεις άμα σου φτάνουν να πάρεις καφέ στη δουλειά, ή να τον φτιάξεις απ το σπίτι. Κάποια νταλαβέρια σου με ορισμένους ανθρώπους πρέπει να λήξουν, αφού καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν πάει άλλο η συνέχειά τους. Ως πότε θα πέφτεις απ τα σύννεφα για δαύτους, καθώς θα μαθαίνεις για άλλη μια φορά ότι σε κρέμασαν;

Ζυγέ
Αν και είναι σπάνιο για το ποιόν του χαρακτήρα σου, να σε δουν εκείνοι που σε ξέρουν να σηκώνεις ψηλά την παντιέρα και να επαναστατείς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες την εβδομάδα αυτή, να τους κάνεις να πέσουν από τα σύννεφα, με την επαναστατική σου διάθεση. Ακόμα κι αν γνωρίζω, ότι δε σ αρέσει να χαλάς καρδιές. Κάποιοι μάλιστα πιθανόν και να το χρειάζονται, από το να σε θεωρούν “κότσο”. Βασικά δε σε θεωρούν χαζό αλλά συγκαταβατικό, σε ότι κι αν πουν, σε ότι και αν αποφασίσουν, για σένα χωρίς εσένα, που είναι και λίγο χαζομάρα από μέρους σου. Καλό είναι, να τα λέμε αυτά μεταξύ μας. Κατά τα άλλα, δεν είναι κακή η εποχή αυτή για σένα, αφού δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά θα καταφέρεις να έχεις στη διάθεσή σου και χρήματα κι αισθήματα. Μη σου πω ότι μπορεί να πάρεις πίσω λεφτά, που κάποιοι σου τα χρωστούσανε καιρό και που ξαφνικά στα φέρνουν αν και πίστευες ότι ήτανε γραμμένα στο χιόνι. Δεν το λες κακό. Ή μπορεί να γυρίσει πίσω μία πρώην αγάπη, που κάποτε μεταξύ σας ενώ γούσταρε ο ένας τον άλλο για κάποιο λόγο δεν έδεσε το γλυκό. Τώρα λοιπόν να η ευκαιρία. Φρόντισε μονάχα να μην έχεις άλλες δεσμεύσεις.

Σκορπιέ
Άκου. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου, τι γουστάρεις να επικρατεί στην προσωπική και eRωτική σου κατάσταση και ύστερα να απευθυνθείς στο άτομο, που κάτι ψήνεται μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα, στον τύπο που κοιμάται δίπλα σου, τα τελευταία πολλά χρόνια και έχετε γίνει σαν αδέρφια, στον πρώην που ακόμα τον βρίζεις κι ας μη θυμάσαι πλέον τη φωνή του, στον αθεόφοβο που ξανά γύρισε μετανιωμένος και σου ζητά άλλη μια ευκαιρία, οπότε λες μέσα σου τώρα θα σε φτιάξω πουλάκι μου που έπεσες στη φάκα. Κι αυτό γιατί φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει συναισθηματικά και eRωτικά να νιώσεις ισορροπημένος, για να μπορέσεις μετά να σταθείς στις ανάγκες του σπιτιού σου ή της οικογένειας. Ξέρω ότι ψάχνεις στις πιο απίθανες μεριές να βρεις κάτι για μπορέσεις να πιαστείς να κρατηθείς. Όμως βρε παιδί μου, τα πράγματα είναι πιο απλά, από το παράλληλο σύμπαν, την επίπεδη γη, τη μετάδοση του κορωναϊού τα δελτία ειδήσεων και όλα όσα καθημερινά σε βάζουν άδικα στην πρίζα ή σε φοβίζουν. Για αρχή κλείσε δύο πράγματα. Την τηλεόραση και το μάτι σε εκείνο το τυπάκι που ξέρεις πως σε γουστάρει αλλά του κάνεις τον δύσκολο/η.

Τοξότη
Θεματάκια που δεν έχεις λύσει με το συντροφάκι σου, επανέρχονται πάλι και σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, λέγοντάς σου, ή συμμορφώνεσαι ή το τελειώνετε, γιατί μάλλον κι εσύ έχεις ξενερώσει πλέον. Αν πάλι είσαι μόνος, είσαι από αυτούς που θα σου γυρίσει πίσω μετανιωμένη η “περιπεσούσα”, ή, ο “περιπεσούν” μετανενοημένος eRωτας, που έγινε ξενέρωτας, να σου ζητήσει με τους όρους του το θρασίμι, πίσω να τον δεχτείς. Πες του λοιπόν μωρό μου, ότι το έξυπνο πουλί, από τη μύτη, δεν ξανά πιάνεται. Γιατί παραδέξου το, ότι έχεις ξανά πιαστεί, τότε που σε πέρασε για χαζογκόμενα. Κατά τα άλλα, μπορεί να στην έχει βαρέσει το κρύο η καραντίνα και οι περιορισμοί που ποτέ δε συνήθισες και δεν άντεξες, όμως μέσα από το διαδίκτυο, θα κάνεις τις επαφές σου, οι οποίες, εάν δώσεις θάρρος στο χωριάτη της απέναντι οθόνης, μπορεί να σε αρχίσει σε τίποτα πικάντικα. Μη μασήσεις, βρωμάει μυτζήθρα. Δε λέει και δεν ξέρω, εάν είναι ακόμα μόδα το βουκολικό σεκσ, στις ραχούλες και στο λιώνα. Άσε που αν ζεις Ελλάδα, θα έχει τόσο βρωμόκρυο που μάλλον θα σου τσουτσουριάσει από τι κρύο το πετσί. Είμαστε τώρα για τέτοια; Να αρπάξεις καμιά πούντα θες;

Αιγόκερε
Για ξεκίνα να κόβεις το βήχα μερικών μερικών, που μάλλον θεωρούν, πως μπορούν να σε καπελώσουν με τις πρακτικές τους. Κι αυτό να το κάνεις έντεχνα. Άλλωστε μια ματιά σου μόνο φτάνει για να σφίξουν οι κWλοι, όπου το χρειάζονται. Σε ένα δεύτερο πλάνο, μάζεψε λίγο τα έξοδά σου, που κατήντησες σκορποχέρης και δεν ξέρεις που κερνάς και που χαρίζεις. Στο λέω γιατί και θα ξεμείνεις από μισθά και δε θα σου το αναγνωρίσει και κανείς. Βέβαια το μωράκι που σε βλέπει για θεό του, ίσως να δυσαρεστηθεί και να σου πετάξει και κανένα, “Πως μου φέρεσαι έτσι, βρε σκ@τοτσιγκούνη”, αλλά μετά να μη σε νοιάζει, γιατί θα το ξεχάσει, όταν θυμηθεί, πως του ξηγιόταν το προηγούμενο “περιστατικό” της ζωής του. Λίγο παραπάνω τσαντισμένος μπορεί να φαίνεσαι τις μέρες αυτές και να είσαι, όμως μερικές φορές, μπορεί να γίνεις άδικος με ανθρώπους που δεν σου έχουν φταίξει κάτι. Πάντως να ξέρεις ότι θα δυσκολευτείς να συνδυάσεις δουλειά και προσωπική ζωή και κάπου εκεί μπορεί να αρχίσεις τα ζογκλερικά για να σώσεις μια παρτίδα που δε σώζεται. Ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς. Άσε που δε σ αρέσει να γίνεσαι ημίμετρος.

Υδροχόε
Λίγο κυκλοθυμικός θα είσαι τις ημέρες αυτές, κάτι που θα σου έλεγα να το προσέξεις, γιατί είσαι που είσαι παλιοχαρακτήρας, μην το παρακάνεις, για να πεισθεί περί αυτού και ο πιο δύσπιστος. Στο λέω μιλώντας μέσα από την καρδιά μου, αφού έχω Σελήνη στην Υδροχοάρα και Ουρανό στον πρώτο, οπότε καταλαβαίνεις, ότι τα λέω για να τα ακούω και εγώ, ή γιατί προσπαθώ να δικαιολογήσω τον παλιοχαρακτήρα μου τον ασυνεννόητο. Και ξέρεις τι απάντηση μου δίνει; “Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε”. Όχι φίλε δεν είναι έτσι. Κι αν θες να ξέρεις, είσαι από εκείνους που εάν πάρουν στα σοβαρά κάποια πράγματα και στρώσουν και τον κWλο τους σ αυτά, τότε θα δεις αποτελέσματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Στο επάγγελμα θέλεις; Στα χρήματα: Στα αισθήματα; Δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι μπορεί να σου κάτσει η “καλή” κι εσύ από άποψη να την αμφισβητήσεις. Λοιπόν ξεκίνα από τα εύκολα. Καταρχάς θα αρέσεις και άρα θα σου ανέβει η αυτοπεποίθηση και η όρεξη να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα έτσι για να γουστάρουμε. Ξεκίνα.

Ψαράκι
Μπορεί να νιώθεις ότι εσένα δε σε καταλαβαίνει κανείς. Ότι παρεξηγούν τις προθέσεις σου. Ότι το συντροφάκι σου, τα βάζει τελευταία, όλο και πιο συχνά με το παραμικρό, μαζί σου. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός γύρω σου. Προς τι ο τόσος ανταγωνισμός, για πράγματα που είναι πεζά και δεν έχουν αξία. Δικαιολογημένα λοιπόν τις μέρες αυτές, να έχεις κι εσύ τα ψυχολογικά σου. Το θέμα όμως είναι, πως κάποια πράγματα, έχεις την τάση να τα παίρνεις πολύ στα σοβαρά και να χαλιέσαι. Τουλάχιστον προσπάθησε αυτό, να το μετριάσεις. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, ίσως σε πιάσει η νοσταλγία για μια ψυχή, που ρε γαμώτο, ήρθαν έτσι τα πράγματα και απομακρυνθήκατε. Κάνε εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνο, να δούμε πως σε έχει στο μυαλό του, εάν είναι μόνη της αυτό τον καιρό, αν σ αγαπάει ακόμα και αν είναι διαθέσιμο ως άτομο να κάνετε μαζί μια φιλική επαφή, όπως και αν την εννοείς (πλάσμα πονηρό). Παράλληλα στη δουλειά, μπορεί να φορτωθείς καθήκοντα και υποχρεώσεις, που δε θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με το μωράκι που θέλει χαδάκια από σένα. Άντε τώρα να σου πω, να κάνεις συνδυασμούς, αέρος αέρος κι εδάφους εδάφους.

https://www.zwdia.gr/