ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. . .

Πέντε πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου μας ωθούν προς την κατεύθυνση την οποία θα μας δώσει προσωπική ελευθερία. Για να το καταφέρουμε, να φτάσουμε εκεί, πρέπει να κάνουμε αλλαγές, κάποιες φορές δραστικές. Ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, μας ανοίγει τα μάτια, για λίγες ημέρες ακόμη και ο Ήλιος μέχρι αύριο φωτίζει τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, χωρίς την αγάπη, καμία αλλαγή δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να πάρουμε ικανοποίηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ακόμη και εν μέσω κρίσης έχετε την ευκαιρία μέσα από νέες γνωριμίες να δώσετε ξανά την σπίθα και την ελπίδα σε ένα όραμά σας. Η ευκαιρίες και το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής δίνονται μέσα από ομάδες ανθρώπων που υπάρχει κοινός στόχος.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα εξωτερικά γεγονότα να φέρνουν εμπόδια κυρίως στην επαγγελματική σας πορεία, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες έρχονται αυτή την στιγμή προς εκμετάλλευση. Δώστε χώρο σε ότι νέο έρχεται στην ζωή σας ώστε να επενδύσετε τον χρόνο σας παραγωγικά και να νιώσετε αυτόνομη/ος.

Για τους Διδύμους, την ανακάλυψη νέων δρόμων και διαδρομών κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να την περιορίσει. Η δυνατότητα να ανοίξετε τους ορίζοντές σας υπάρχει, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών (αρκεί να το αποφασίσετε).

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα γίνονται περισσότερο κατανοητά την τελευταία περίοδο από εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε αυτή την εμπειρία και γνώση στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον.

Για τους Λέοντες, η προσωπική ελευθερία κινήσεων ήταν και είναι το στοίχημα της περιόδου για εσάς. Η πολυαστρία απέναντι από το ζώδιο σας ζήτησε και ζητά ακόμη, ολική εκκαθάριση από δεσμά τα οποία δεν έχουν χρησιμότητα στην ζωή σας.

Για τους Παρθένους, η ελευθερία κινήσεων παρόλο τα εξωτερικά εμπόδια και περιορισμούς είναι εφικτή για λίγο ακόμη διάστημα με κέντρο εσάς. Ακόμη και εάν η έννοια της “αταξίας” δεν είναι το φόρτε σας, αυτή την στιγμή θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή σε κάποιες περιπτώσεις, ως μεταβατικό στάδιο μέχρι να επέλθει η αλλαγή.

Για τους Ζυγούς, η χαρά και η ικανοποίηση μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα είναι το κύριο μέλημα σας το τελευταίο διάστημα. Έχετε αποδείξει πως ακόμη και εν μέσω δυσκολιών η δύναμη της θέλησής σας είναι πολύ δυνατή.

Για τους Σκορπιούς, ο απεγκλωβισμός από καταστάσεις τις οποίες δεν παίρνετε ευχαρίστηση ήταν και είναι το κύριο χαρακτηριστικό της τελευταίας περιόδους. Πολλές σκέψεις στο μυαλό σας, με κύριο σκοπό να μπορέσετε να ελευθερωθείτε από δεσμά τα οποία συνειδητά ή ασυνείδητα σας κρατούσαν στάσιμη/ο.

Για τους Τοξότες, παρόλο που σας αρέσει να δράτε μόνη/ος, το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως μέσα από καλές συνεργασίες και καλή επικοινωνία μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός. Η αξιολόγηση των επαφών και συνδέσεών σας ήταν και θα είναι για λίγο καιρό ακόμη το κύριο μέλημά σας για την προσωπική σας ελευθερία.

Για τους Αιγόκερους, είτε λόγω οικονομικών καταστάσεων είτε λόγω άλλων ζητημάτων που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις αξίες σας, έρχεστε αντιμέτωπη/ος κυρίως με την αυτό-εκτίμησή σας. Εκεί χρειάζεται να δώσετε την προσοχή σας εστιάζοντας και όχι τόσο στα εξωτερικά θέματα που κινητοποιούνται.

Για τους Υδροχόους, πολυαστρία με πλανητικές δυναμικές στο ζώδιο σας το τελευταίο διάστημα σας βοήθησαν να μην περάσετε απαρατήρητη/ος από κανέναν. Παρόλο τα εξωτερικά εμπόδια αυτή την στιγμή χρειάζεται να δείξετε τις ικανότητές και τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, είτε μέσω ψυχικών αναταραχών είτε μέσω εξωτερικών εμποδίων ο σκοπός αυτής της περιόδου ήταν και είναι ένας. Να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να αναγνωρίσετε το τί μπορεί να παράγει η εσωτερική σας δύναμη και σθένος.

https://astroguide.gr/