ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Ο Ήλιος σήμερα στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο και η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν μας βοηθούν σε ενέργειες για τις οποίες δεν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ή δεν έχουμε εξετάσει κάθε λεπτομέρεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα παραπάνω πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν πολύ τα οικονομικά και τις αξίες σας. Ακόμη και ο Άρης είναι προς αυτή την κατεύθυνση και σας σπρώχνει να βρείτε παραγωγικές διεξόδους.

Για τους Ταύρους, μια αναστάτωση φέρνει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας η οποία δεν είναι αρνητική. Ιδέες και σκέψεις έρχονται να σας βοηθήσουν στον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας και τον τρόπο που θα δείξετε τα ταλέντα σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας βαραίνουν σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο. Μια χαλαρή βόλτα μέσα στην ημέρα, ακόμη και κοντά στο σπίτι σας, θα σας βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζετε.

Για τους Καρκίνους, η κοινωνικότητά σας δεν σας ικανοποιεί και είναι αλήθεια πως αυτό δεν ισχύει μόνο για εσάς στην παρούσα φάση. Ωστόσο μπορείτε σήμερα να σκεφτείτε ιδέες και εναλλακτικούς τρόπους να έρθετε σε επαφή με φίλους ή ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα.

Για τους Λέοντες, μπορεί να θέλετε να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες σας ή να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δώσει προσωπική ικανοποίηση αλλά η ημέρα δεν σας βοηθά. Αντιθέτως, εάν χαλαρώσετε και αφεθείτε στην ροή θα ξεκουραστείτε σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο και θα ανανεωθείτε.

Για τους Παρθένους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε αλλά η ημέρα δεν θέλει βιασύνη. Διπλο-τσεκάρετε το πρόγραμμα σας και μην αφήσετε κάτι στην μέση για άλλη ημέρα, εκτός και αν είστε σίγουρη/ος πως θα μπορέσετε να το διεκπεραιώσετε στο μέλλον.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με απλά πράγματα. Δεν είναι καλή ημέρα για σύνθετες καταστάσεις και κυρίως σοβαρές συζητήσεις με άτομα που ανήκουν στον οικογενειακό σας κύκλο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντι σας ενεργοποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες κάθε είδους. Η επικοινωνία είναι εφικτή αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό για συζητήσεις που δεν είστε σίγουρη/ος για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.

Για τους Τοξότες, μια ιδέα μπορεί να έρθει σήμερα από το άμεσό περιβάλλον ή να σκεφτείτε εσείς κάτι σχετικά με την καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα. Κρατήστε αυτή την ιδέα ενεργή μέχρι τέλος του μήνα, πριν αποφασίσετε.

Για τους Αιγόκερους, η προσωπική σας ευχαρίστηση έρχεται στην πρώτη γραμμή. Μην αναλωθείτε σε περιττές καταστάσεις και προσπαθήστε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση με όποιον τρόπο είναι εφικτό σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία σήμερα θέλει την προσοχή σας ιδιαίτερα όσο αφορά προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού. Δεν έχουν όλοι την ίδια ενέργεια που έχετε εσείς αυτή την περίοδο και ενδέχεται να βρείτε εμπόδια τα οποία θα σας απογοητεύσουν.

Για τους Ιχθύες, αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας νοιάζονται και σας αγαπούν παρόλο που μπορεί για κάποιους λόγους να μην τους αισθάνεστε τόσο κοντά σας όσο πριν. Από αύριο ξεκινά για εσάς μια νέα κατάσταση, περισσότερο ευχάριστη και ελπιδοφόρα.

https://astroguide.gr/