ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

“Σεβόμενοι τα ψυχολογικά ή σωματικά τραύματα του ανθρώπου που έχουμε μπροστά μας,
αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τα δικά μας. Αναγνωρίζοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, αναγνωρίζουμε και κατανοούμε τις δικές μας…”Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων για τις επόμενες 30 ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλές αρετές είναι βαθιά κρυμμένες μέσα σας και με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορείτε να τις ανακαλύψετε. Ο πόνος και η θεραπεία, η φαντασία και η οφθαλμαπάτη θα είναι κάποια από τα αντίθετα πράγματα τα οποία καλείστε να συνδυάσετε παραγωγικά.

Για τους Ταύρους, οι συνδέσεις σας κάθε είδους παίρνουν διαφορετική απόχρωση με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Για τις επόμενες 30 ημέρες οι επιθυμίες σας ζωντανεύουν και η ελπίδα αναζωογονείτε.

Για τους Διδύμους, με τον Ήλιο στους Ιχθύες έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθύτερες και ουσιαστικές. Εκτός από την ευελιξία και την οξυδέρκειάς σας, η αγάπη και η συμπόνια προς τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας θα γίνουν αξίες ανεκτίμητες.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο στους Ιχθύες οι εμπνεύσεις για κάτι ανώτερο ή η επιθυμία σας να φτάσετε στην πηγή θα είναι έντονες. Κάτι πέρα από αυτό που ήδη έχετε ανακαλύψει, έρχεται στην επιφάνεια για εσάς.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στους Ιχθύες θα φωτίσει και θα φορτίσει ενεργειακά ότι σχετίζεται με το ασυνείδητό και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Είναι στιγμή αποκαλύψεων και μεταμόρφωσης.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να πάρετε ικανοποίηση από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτούς τους τομείς και να κατανοήσετε καλύτερα τί είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη.

Για τους Ζυγούς, ζητήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κινητοποιεί ο Ήλιος στους Ιχθύες. Για τις επόμενες 30 ημέρες η διπλωματική στάση στα πράγματα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Επίσης, είναι καλή στιγμή να προσθέσετε όμορφες πινελιές στον χώρο σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στους Ιχθύες βοηθά το δημιουργικό σας ταλέντο. Ακόμη και εάν δεν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, τις επόμενες 30 ημέρες θα θελήσετε να προσθέσετε ομορφιά σε ότι σας περιβάλλει.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος τους Ιχθύες εστιάζει την ενέργεια του σε οικογενειακά θέματα και την προσωπική σας ζωή. Θα δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και η συναισθηματική σας ασφάλεια θα είναι το κύριο μέλημά σας.

Για τους Αιγόκερους, οι σκέψεις χρωματίζονται με ευαισθησία με τον Ήλιο στους Ιχθύες, οπότε το αποτέλεσμα θα βγαίνει περισσότερο ραφιναρισμένο στην επικοινωνία σας. Οι συνδέσεις σας θα γίνουν περισσότερο ουσιαστικές ζεσταίνοντας την καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει τις αξίες σας στο σήμερα της ζωής σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε την συναισθηματική ασφάλεια στην ζωή σας.

Για τους Ιχθύες, μια νέα Ηλιακή Χρονιά ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Νέα πράγματα, νέες ιδέες και τρόπους να επανεφεύρετε τον εαυτό σας και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας.

https://astroguide.gr/