ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η σύνδεση μέσω δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης και της Αφροδίτης με τον Άρη σήμερα, κυρίως μέχρι νωρίς το απόγευμα, μας ωθούν να ταυτιστούμε με τις επαναστατικές μας πλευρές. Η ανάγκη να εναντιωθούμε στις καταστάσεις οι οποίες δεν μας δίνουν προσωπική ελευθερία θα είναι αισθητή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τις προσωπικές σας ανάγκες φέρνουν στο προσκήνιο τα πλανητικά δρώμενα αυτή την στιγμή. Η ανάγκη να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα θα είναι έντονη αλλά καλό θα ήταν να μην δράσετε από παρόρμηση.

Για τους Ταύρους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή για την αυτονομία σας και ειδικά σήμερα η τάση θα είναι εντονότερη. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος δεν βοηθά αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με περισσότερο καθαρό μυαλό.

Για τους Διδύμους, ψυχικές διεργασίες μπορεί να σας φορτίζουν σήμερα. Η διαδικασία αυτή έχει σκοπό να αφαιρέσει το φορτίο που δεν χρειάζεστε ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα με μεγαλύτερη ελευθερία. Πάρτε κουράγιο από αυτό και δείξτε περισσότερη κατανόηση.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο, οπότε νιώθετε πως πρέπει να αρχίσετε από κάπου πρώτα. Είναι αλήθεια και δίνεται η ευκαιρία σήμερα να βρείτε την άκρη του νήματος.

Για τους Λέοντες, οι επαφές και οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρνουν προκλήσεις. Με ηρεμία και πάντα σε επαφή με την αντικειμενική πλευρά της κατάστασης, προχωρήστε κατά περίπτωση.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή θα θέλατε να φύγετε μακρυά ή να απομακρύνετε από κοντά σας ότι δεν είναι πια χρήσιμο. Είναι στο χέρι σας και μπορείτε να το κάνετε αφού μελετήσετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και περιμένετε λίγο ακόμη να γυρίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, σε τροχιά, σε λίγες ημέρες.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Για να μπορέσετε να κάνετε αυτό που θα σας φέρει ικανοποίηση, θα πρέπει πρώτα να το βρείτε. Μόλις το εντοπίσετε και το διαχωρίσετε, τα υπόλοιπα έρχονται πιο εύκολα.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και εάν θέλετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, ζητήματα με την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή είναι σε πρώτο πλάνο. Περιμένετε μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που όλα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρα.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να είναι δυσκολότερη αλλά μπορεί πραγματικά να σας βγάλει από διλλήματα. Παραμείνετε σταθερή/ός στην πορεία σας για λίγο ακόμη και μην απογοητεύεστε.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι η αιτία για κάτι που δεν μπορείτε να προχωρήσετε όπως θα θέλατε. Είναι ευκαιρία να επανεξετάσετε την συγκεκριμένη κατάσταση και να προχωρήσετε με νεότερα δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι σημαντικές για να νιώσετε ελεύθερη/ος αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ειδικά αυτή την περίοδο με τα εξωτερικά γεγονότα. Δώστε χώρο και χρόνο, χωρίς να χάνετε την αισιοδοξία σας.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στο ζώδιο σας από χτες, μια νέα κατάσταση γεννιέται για εσάς παράλληλα με τα εξωτερικά γεγονότα. Κάποιες εσωτερικές διεργασίες χρειάζεται ακόμη να γίνουν από εσάς.

https://astroguide.gr/