ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. . .

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας βοηθά να συνδέσουμε τα συναισθήματά μας με τις σκέψεις μας. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο και τον Ερμή ανάδρομο συντελεί στην καλύτερη λειτουργία αυτής της διαδικασίας. Πάντα έχοντας κατά νου πως θα χρειαστούν αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις κατά την διάρκεια της πορείας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα κάθε είδους θα μπορούσε να σας ανταμείψει. Ο σκοπός είναι να βρείτε τα κατάλληλα κλειδιά να κάνετε τον φόβο σας παραγωγικό και να είστε ανοιχτή/ος να επανεξετάσετε ένα ζήτημα που θέλετε να βρείτε την άκρη.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά σας σπρώχνουν προς τα έξω. Παρόλο τις δυσκολίες και τα εξωτερικά γεγονότα στρέφεστε προς παραγωγικές οδούς ώστε να φέρετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, εάν καταφέρετε να εστιάσετε σε κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε. Πάντα σκεπτόμενη/ος όλα τα δεδομένα και τις πιθανές εναλλακτικές.

Για τους Καρκίνους, το ουράνιο σκηνικό σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με εξωτερικές δράσεις αλλά να κάνετε έναν καλό σχεδιασμό κινήσεων που πρέπει να κάνετε, ώστε να δράσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για τους Λέοντες, σήμερα νέες ιδέες θα μπορούσαν να έρθουν στο μυαλό σας εάν συγκεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε και έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή συνδέεται με την άυλη πραγματικότητα. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις, καταγράψτε τις και αξιολογήστε τις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά καθημερινά θέματα φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Λόγω του Ερμή ανάδρομου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή προβλήματα επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε διπλωματική στάση.

Για τους Ζυγούς, κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή σπουδές θα μπορούσε να κινητοποιηθεί σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, να προχωρήσει ένα εγχείρημα που ασχολείστε προσωπικά και να νιώσετε χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα επιμένουν να κινητοποιούν ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Ειδικά σήμερα μπορείτε – με ευελιξία – να περάσετε μηνύματα τα οποία θα βοηθήσουν την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες ή άνθρωποι που έχουν κάτι να σας πουν έρχονται σήμερα. Εσείς θα αξιολογήσετε την σημαντικότητα των μηνυμάτων αυτών αλλά καλό θα είναι να τα ακούσετε με προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, εάν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, σήμερα θα μπορούσαν να έρθουν ιδέες και προτάσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την πίστη στις ικανότητές σας και όλα θα μπουν σε μια σειρά.

Για τους Υδροχόους, μια είδηση σήμερα θα μπορούσε να είναι ελπιδοφόρα. Σκεφτείτε τα πράγματα και τα δεδομένα με γνώμονα την προσωπική σας προβολή και με ποίον τρόπο μπορείτε να την αναπτύξετε.

Για τους Ιχθύες, καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείτε με ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Φίλοι θα είναι υποστηρικτικοί εάν θελήσετε να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν. https://astroguide.gr/