ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. . .

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και η θετική της σύνδεση με τον Ήλιο στους Ιχθύες μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με τις αληθινές συναισθηματικές μας ανάγκες. Οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν και να δημιουργηθεί μεγαλύτερη σταθερότητα και ηρεμία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια φέρνει το ουράνιο σκηνικό σήμερα. Είναι καλή ημέρα να αφιερώσετε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που νοιάζεστε και έχετε κοντά σας.

Για τους Ταύρους, ευκαιρία δίνεται σήμερα να αναπτύξετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει με τους κατάλληλους ανθρώπους. Το οικείο περιβάλλον σας είναι υποστηρικτικό και μπορείτε να φέρετε επέκταση σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή.

Για τους Διδύμους, πεποιθήσεις οι οποίες δεν εξυπηρετούν έναν σκοπό μπορούν να μπουν αυτή την στιγμή στην άκρη. Ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι πολύτιμο για εσάς σήμερα και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για να το επεκτείνετε.

Για τους Καρκίνους, στην εικόνα και προβολή των ικανοτήτων σας εστιάζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Είναι ευκαιρία να δείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, η απόσυρση δεν φέρνει συγκομιδή και εσείς ειδικά σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να κατευθυνθείτε προς εκεί που σας ωθεί. Δημιουργική ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την άυλη πραγματικότητα και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Για τους Παρθένους, η επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε βαθύτερες αληθινές σας ανάγκες. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση και εσείς θα πρέπει να εμπιστευτείτε την ροή.

Για τους Ζυγούς, φροντίστε με αγάπη κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και θα δείτε να αναπτύσσεται. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά εμπόδια είστε σε γόνιμη και επεκτατική περίοδο.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν σήμερα σε επαφή με ένα όραμα ή ένα ξεχασμένο όνειρο. Είναι πολύ ευνοϊκή ημέρα να δράσετε σε αυτή την πορεία.

Για τους Τοξότες, εκκρεμότητες μπορείτε να τακτοποιήσετε σήμερα. Οριοθετήστε το δικό σας τερέν και βάλτε πλαίσιο εκεί που βλέπετε πως είναι απαραίτητο και θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να επεξεργαστείτε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας εάν έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σας.

Για τους Υδροχόους, αυτή την στιγμή μπορείτε να δείτε κάτι που αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας ασχολία να επεκτείνετε. Με δημιουργικό τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκό το ουράνιο σκηνικό για εσάς σήμερα σε πολλούς τομείς. Ακολουθήστε την ροή και συνεισφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου αυτό είναι εφικτό.

https://astroguide.gr/