ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να βρούμε τρόπους να φροντίσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες, ωστόσο ο τρόπος που συνδέεται με τον Ποσειδώνα, τον Δία και με τον Πλούτωνα από το απόγευμα και μετά, μπορεί να φέρει αντιφάσεις. Η αποδοχή της κατάστασης την οποία βιώνουμε θα φέρει εσωτερική ηρεμία ενώ η τάση να την εξιδανικεύσουμε ή να την απωθήσουμε θα μας αποπροσανατολίσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα ανάμεσα την εργασία και το σπίτι ενδέχεται να σας προβληματίσουν σήμερα. Εστιάστε σε κάτι δημιουργικό, κάτι το οποίο μπορεί αντικειμενικά να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε αυτή την περίοδο.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο σας και η θετική όψη τη Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να ανοίξει νέους δίαυλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας. Κρατήστε την ρεαλιστική εικόνα απέναντι σας και αφεθείτε στην ροή.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να πάρετε συναισθηματική τροφή αυτή την στιγμή είναι μεγάλη. Μέσα στο πρόγραμμά σας σήμερα εντάξτε δραστηριότητες οι οποίες θα σας ταξιδέψουν και θα σας ηρεμήσουν.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει την επιθυμία σας να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιλέξτε δραστηριότητες προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Λέοντες, πολύ βαθιές ανάγκες φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε την ροή και να αφήσετε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι επιλογή σας προς ποία κατεύθυνση θα στοχεύσετε. Η διάθεση από μέρους σας υπάρχει και η δυναμική είναι αρκετή ώστε να φέρετε τις εργασίες σας εις πέρας.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν. Ανεξάρτητα τα εμπόδια, εάν στοχεύσετε σε μια δημιουργική οδό με σταθερότητα, θα πάρετε χαρά από το αποτέλεσμα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια πολύ δημιουργική ημέρα για εσάς. Εάν παραμερίσετε τα εμπόδια – αντικειμενικά υπαρκτά ή μη – και εμπιστευτείτε την ροή, θα πάρετε χαρά από το δημιούργημά σας.

Για τους Τοξότες, ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι σήμερα το οποίο θα σας ταξιδέψει, βγάζοντας σας έξω από τα τετριμμένα και την ρουτίνα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορείτε σήμερα μέσα από την επικοινωνία να φέρετε ισορροπίες εκεί που έχουν χαθεί και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα με ασφάλεια.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής πια ορθόδρομος στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές, σας δυναμώνουν και νιώθετε πως στέκεστε στα πόδια σας με μεγαλύτερη σταθερότητα. Αποφύγετε οικονομικά θέματα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, η ευνοϊκή θέση της Σελήνης για εσάς, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας γαληνέψουν και θα σας ηρεμήσουν. Οτιδήποτε δημιουργικό ή η ενασχόληση σας με κάτι που διεγείρει την φαντασία σας θα είναι ιδανικό.https://astroguide.gr/