Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μας ωθεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ότι μπορεί να αναδείξει την ομορφιά την δική μας και των γύρω από εμάς. Η εγωκεντρικότητα θα είναι παρούσα καθώς και η τάση να γίνουμε δραματικοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, από το μεσημέρι κυρίως και μετά το πλανητικό σκηνικό γίνεται περισσότερο βοηθητικό για εσάς. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Είτε αφορά το σπίτι σας είτε την προσωπική σας ζωή κάντε δράσεις οι οποίες θα σας δυναμώσουν και θα πάρετε χαρά.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα έχει την τιμητική της. Μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας με ευκολία αρκεί να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορείτε να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι στην ζωή σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει γοητεία όχι μόνο σε εσάς αλλά και σε ότι σας περιβάλλει. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε αρκεί να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τους Παρθένους, σημαντικές αξίες κινητοποιούνται και θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Καλή η δουλειά και οι υποχρεώσεις που έχετε αλλά δώστε σήμερα την ενέργεια σας εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με άλλους ανθρώπους ευνοούνται. Κάντε δράσεις οι οποίες αναδεικνύουν τα ταλέντα σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν το στοιχείο της ομορφιάς. Είτε αφορά άμεσα εσάς την ίδια/τον ίδιο είτε αφορά ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα, μπορείτε να δώσετε πνοή και συνέχεια.

Για τους Τοξότες, το μυαλό σας σήμερα ταξιδεύει. Είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πως έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά εσάς και μόνο εσάς. Κάτι πολύ προσωπικό από το οποίο θα πάρετε ικανοποίηση για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις σας σήμερα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αφήστε για λίγο οτιδήποτε έχετε γύρω σας όπως η εργασία και οι υπόλοιπες ασχολίες και αφιερώστε χρόνο για τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε με κάποιον τρόπο να προσθέσετε ομορφιά στον χώρο σας ή γύρω από εσάς. Η χαρά της δημιουργίας θα ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο.https://astroguide.gr/