Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΜΕΧΡΙ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. . .

Η Θέα της αγάπης, της ομορφιάς, των σχέσεων και των συνεργασιών περνά στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 21 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ρομαντική, ευαίσθητη μας πλευρά και να ανακαλύψουμε την ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί η αίσθηση με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να είναι πως βουτάτε στα άδυτα ενός ωκεανού αλλά θα είναι πολύ παραγωγική περίοδος. Μέχρι 21 Μαρτίου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επανεξετάζονται και η αλλαγή σκέψης για την ομαλή συνεργασία και συμβίωση θα σας ανανεώσει.

Για τους Ταύρους, η Θεά που κυβερνά το ζώδιο σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω από εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση και χαρά μέσα από τις σχέσεις καθώς και να πάρετε τα εύσημα για κάτι που έχετε αφιερώσει χρόνο και έχετε δώσει φροντίδα.

Για τους Διδύμους, η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση αναδύονται από μέσα σας και μεταφέρονται στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μέχρι 21 Μαρτίου η Θεά της ισορροπίας θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας και να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε πολύ αυτή την στιγμή να φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η ομορφιά απλώνεται γύρω σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να αφιερωθείτε σε ένα όραμα, μια προσδοκία, κάτι που θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα στην ζωή σας.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της “ένωσης” είτε σε φυσικό είτε σε ανώτερο επίπεδο. Μέχρι 21 Μαρτίου η Θεά της ομορφιάς θα σας βοηθήσει να μετασχηματίσετε και να ελευθερωθείτε από κάτι το οποίο σας κρατά στάσιμη/ο στο εδώ και τώρα.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας υπόσχεται μια μεγάλη και αληθινή αγκαλιά για εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου όμορφα συναισθήματα και καταστάσεις προσθέτουν στις σχέσεις σας ομορφιά και περισσότερη γαλήνη.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και εάν κάτι τελειώνει αυτή την περίοδο όμορφα πράγματα φέρνει για εσάς η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Μέχρι 21 Μαρτίου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε την δική σας μαγεία στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Σκορπιούς, η Θεά του έρωτα και της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί πολύ ευεργετικά για εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου μπορείτε να ερωτευτείτε, να ακούσετε και δείτε με την καρδιά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε σε επαφή με τις επιθυμίες και τις αξίες σας.

Για τους Τοξότες, όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ανοίγει η Θεά της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι 21 Μαρτίου έχετε την ευκαιρία να έχετε ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και να επανασυνδεθείτε στα σημεία που έχετε απομακρυνθεί για κάποιον λόγο.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις είναι έντονες και σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά οτιδήποτε αφορά εσάς και τους άλλους. Η επικοινωνία γίνεται πιο αληθινή και περισσότερο ουσιαστική, εάν αφήσετε τα λόγια να βγουν μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της αγάπης και της αλληλοσύνδεσης στο ζώδιο των Ιχθύων εστιάζει σε θέματα αξιών με κέντρο εσάς. Μέχρι 21 Μαρτίου η αγάπη η θαλπωρή και οι αξίες που έχετε στην ζωή σας θα ανανεωθούν και θα γίνουν ανεκτίμητες.

Για τους Ιχθύες, η Θεά της συνεργασίας στο ζώδιο σας θα προσθέσει ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της ζωής σας. Μέχρι 21 Μαρτίου η καρδιά σας ανοίγει διάπλατα έχοντας μια αγκαλιά για όποιον άνθρωπο αποδείξει πως την αξίζεI

https://astroguide.gr/