ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. . .

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο τα πλανητικά δρώμενα φουντώνουν τα συναισθήματα και θα μπορούσαν να έρθουν προκλήσεις στον δρόμο μας. Χρειάζονται σταθερά βήματα και καλή προετοιμασία για οτιδήποτε κάνουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα μπορούσε να εξελιχθεί μια πολύ δημιουργική ημέρα. Στο χέρι σας είναι να ταυτιστείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα λειτουργήσουν βοηθητικά προς εσάς.

Για τους Ταύρους, ο Άρης για λίγο ακόμη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και σας δίνει το απαραίτητο σθένος για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Με προσοχή και καλά προετοιμασμένες δράσεις, στοχεύστε ψηλά.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να σας βγάζει από διλλήματα ή έγνοιες. Η επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή με άριστες γνώσεις στο τομέα που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, θα λειτουργήσει ευνοϊκά.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι και χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερα ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες. Αφεθείτε στην ροή και εξετάστε τα δεδομένα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο σας, σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Οι επαφές και οι συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν θα είναι σημαντική ενέργεια.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε χαρά μέσα από την προβολή σας ή τις συνεργασίες σας, είναι έντονη αυτή την στιγμή. Δώστε χώρο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Γι α τους Ζυγούς, οι καθημερινές σας εργασίες και δραστηριότητες φωτίζονται σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την διάθεση σας. Εστιάστε στα θετικά σημεία για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργική ημέρα εάν αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο γνωρίζετε εκ των προτέρων πως μπορεί να προχωρήσει. Οι εκπλήξεις μπορεί να μην λείψουν αλλά εσάς σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε.

Για τους Τοξότες, μπορεί να αρχίζετε ήδη να νιώθετε την ενέργεια της αυριανής Πανσελήνου από σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά γιατί είναι το αντίβαρο στις προκλήσεις που βιώνετε αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Είναι καλή ενέργεια από μέρους σας. Διαφορετικά υπάρχει το ρίσκο να αποπροσανατολιστείτε από τον αρχικό σας στόχο.

Για τους Υδροχόους, παρόλο τις προκλήσεις που μπορεί να έρθουν, εσείς είστε σε καλό δρόμο. Συνεχίστε σε αυτή την οδό και είναι σίγουρο πως θα λάβετε τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνετε.

Για τους Ιχθύες, η αυριανή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα οπότε ενδέχεται να νιώσετε από σήμερα τους κραδασμούς. Η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, ειδικά από το απόγευμα και μετά θα είναι έντονη και απαραίτητη.

https://astroguide.gr/