ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ / ΙΧΘΥΩΝ. . .

Η Πανσέληνος σήμερα το πρωί στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μας μεταφέρει ένα μήνυμα για την περίοδο που διανύουμε. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να προχωρήσουμε με επιτυχία εξαρτάται από το κατά πόσο μπορούμε να κατανοήσουμε την πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς μας. Πόσο σημαντική είναι η ψυχική μας υγεία και ισορροπία ακόμη και εάν χρειάζεται να αφιερώσουμε χρόνο και να σταθούμε σε λεπτομέρειες οι οποίες – κάνοντας τον απολογισμό – είναι αυτές τελικά που έχουν κάνει την διαφορά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, παρόλο τις καθημερινές υποχρεώσεις που τρέχουν, η δράση είναι αυτή μετράει. Σκεφτείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να γίνεται ακόμη πιο παραγωγική/ός και αποτελεσματική/ός.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να βρείτε δημιουργικές εξόδους. Άνθρωποι αυτή την στιγμή μπορούν να στηρίξουν ένα όνειρο και όραμά σας.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις αυτή την στιγμή χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά. Ειδικά σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής μπορείτε – μέσα από προσπάθεια – να χαρείτε και να μαζέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και το άμεσό σας περιβάλλον. Είναι καλή στιγμή να μεταφέρετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Για τους Λέοντες, αυτή την στιγμή είστε σε θέση να μετακινήσετε και βουνά για να φτάσετε στον προορισμό σας. Με τις αξίες και την μεθοδικότητά σας εν ενεργεία μπορείτε να αισθανθείτε περισσότερη σταθερότητα γύρω και μέσα σας.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε μπροστά με όποιο κόστος. Η απελευθέρωση από ότι σας κρατάει σε ένα σημείο είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Για τους Ζυγούς, με επιμονή και κυρίως υπομονή η Πανσέληνος στην Παρθένο υπόσχεται να σας βοηθήσει να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και εστιάστε στις λεπτομέρειες.

Για τους Σκορπιούς, τα δυνατά όνειρα και οι ακράδαντοι στόχοι είναι το δυνατό σας σημείο. Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει νέους, ανανεωμένους τρόπους δράσης και προσέγγισης σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει.

Για τους Τοξότες, κάτι προσπαθείτε να ολοκληρώσετε αυτή την στιγμή και η Πανσέληνος στην Παρθένο λειτουργεί υποστηρικτικά. Η επιμονή στον στόχο είναι σημαντική αλλά με υπομονή.

Για τους Αιγόκερους, βοηθητική η Πανσέληνος για έναν συγκεκριμένο στόχο που έχετε βάλει αυτή την στιγμή. Ειδήσεις και μηνύματα μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή του αρκεί να είστε δεκτική/ός.

Για τους Υδροχόους, η ευελιξία και η διπλωματική σας στάση είναι τα κλειδιά που σας δίνει η Πανσέληνος. Ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει και θέλετε να προχωρήσει ή να ολοκληρωθεί μπορείτε να το πετύχετε με τα συγκεκριμένα εργαλεία.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονά του ζωδίου σας με την Παρθένο φωτίζει διάφορα επίπεδα. Το σημαντικότερο μήνυμα είναι να οριοθετήσετε οτιδήποτε λειτουργεί παρεμβατικά στα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

https://astroguide.gr/