ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. . .

Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό απέναντι από τον πλανήτη Ουρανό ανεβάζει τις συναισθηματικές φορτίσεις. Η δυσαρμονική τους σχέση με τους Κρόνο/Ερμή/Δία μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια λάθους ή δεύτερες σκέψεις αλλά βοηθητικά η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο, μας βεβαιώνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο, εάν προκύψει δίλλημα στην πορεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δεν υπάρχουν πολλά για να ειπωθούν σήμερα. Τα πράγματα είναι απλά χωρίς περιτύλιγμα. Η αφοσίωση και η αγάπη σε ότι σας γεμίζει ενέργεια είναι ότι πιο σημαντικό και πολύτιμο στο σήμερα.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις, οι συνεργασίες είτε φιλικές είτε καθαρά επαγγελματικές έρχονται στο τραπέζι σήμερα. Η ανάγκη να πάρετε φροντίδα και συναισθηματική τροφή ή να γίνουν τα πράγματα με επαγγελματισμό από τους άλλους θα είναι το κύριο μέλημά σας.

Για τους Διδύμους, ανατροπές μπορεί να έχει το σημερινό σας πρόγραμμα. Η ευελιξία και η διάθεσή σας να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και καταστάσεις θα είναι το κλειδί της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα ανακαλύπτετε αυτή την στιγμή τα οποία είναι χρήσιμα για την πορεία και εξέλιξή σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Σήμερα ειδικά εστιάστε σε αυτό που πραγματικά μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς να νιώσετε τύψεις εάν αφήνετε κάτι άλλο στην άκρη.

Για τους Λέοντες, κάτι που σχετίζεται με τις συνεργασίες σας – ανεξάρτητα την σύνδεση – σήμερα έρχεται στην επιφάνεια. Θα πρέπει να εστιάσετε σε μια νέα ιδέα που θα έρθει, μια αλλαγή ή ένα γεγονός που πρόκειται να λάβει χώρα αυτή την στιγμή.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Η ευελιξία είναι το κλειδί που κρατάτε και από εσάς εξαρτάται πως θα το χρησιμοποιήσετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες ή επαφές με ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλετε να εμβαθύνετε μέσω συζητήσεων. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά εσάς και μόνο εσάς.

Για τους Σκορπιούς, εκρηκτικό το περιβάλλον σήμερα και θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με οτιδήποτε κινητοποιείτε κυρίως μέσα σας. Αποφύγετε δράσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα γιατί μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

Για τους Τοξότες, προσωπικά θέματα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Σήμερα μπορεί να νιώσετε κάπως έξω από τα νερά σας, ωστόσο από αύριο τα πράγματα θα είναι πιο στρωτά και προσιτά.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να τα εξετάσετε περισσότερο εστιάζοντας στην ουσία τους. Ακόμη και εάν χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αναθεωρήσεις ή αλλαγές, δείτε την μεγαλύτερη εικόνα και όφελός σας, εξάλλου αυτός είναι ο στόχο.

Για τους Υδροχόους, το σπίτι, η εργασία, γενικότερα αρκετά πράγματα έχετε στο κεφάλι σας αυτή την στιγμή. Σήμερα εστιάστε στην εικόνα και τον τρόπο που θα προβάλετε τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, μια νέα αρχή κάνετε με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αυτή την περίοδο. Σήμερα εμπνεύσεις έρχονται τις οποίες μπορείτε να τις αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Καλό θα είναι να μην ανακοινώσετε τις ιδέες σας, κρατήστε τις για εσάς.https://astroguide.gr/