Ο Μάρτιος ξεκινά με τον Άρη που επιτέλους φεύγει απ’ το ζώδιο της πτώσης του, τον Ταύρο, και περνά στον Δίδυμο (από 4/3 έως 24/4), μια πιο άνετη θέση για τον πύρινο πλανήτη της δράσης. Θα γίνουμε πιο παρατηρητικοί, περισσότερο προσαρμοστικοί και θα ‘χουμε ανάγκη για επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Η διαρκής κίνηση κι η δίψα για γνώση κι εμπειρία θα ΄ναι έντονη. Λίγο προσοχή στη γλώσσα μας που θα κόβει και θα ράβει ακατάπαυστα. Στις 13/3 η ρομαντική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης–Ποσειδώνα σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στην ψυχολογία μας κι αλλάζει τον τρόπο που εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας. Η δύναμη της συγχώρεσης κι η ευαισθησία στον έρωτα και την αγάπη κυριαρχούν. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις που δημιουργούνται λόγω της έντονης ευαισθησίας. Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις ευνοούνται. Επηρεάζεται περισσότερο το γ΄ δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Στις 15/3 ο Ερμής που εισέρχεται στους Ιχθείς, θ΄ αυξήσει τη φαντασία και τη διαίσθησή μας με τη λογική να πηγαίνει περίπατο. Στις 21/3 η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη διαδρομή της στους Ιχθείς για να εισέλθει στον Κριό όπου και θα παραμείνει έως τις 14/4. Η τάση δημιουργίας περιπετειωδών σχέσεων αλλά κι απιστίας θα ΄ναι έντονη. Η αυλαία του Μαρτίου πέφτει με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού (28/3) που θ’ αναδείξει την εξέλιξη ζητημάτων και καταστάσεων που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σ’ επαγγελματικές συνεργασίες, σχέσεις, γάμους, διαζύγια. Ξαφνικοί έρωτες αλλά κι απότομοι χωρισμοί είναι στο πρόγραμμα. Επηρεάζεται κυρίως το α΄ δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Κριός

Κριάρι μου ο Μάρτιος είναι ένας διφορούμενος μήνας για σένα. Απ’ τη μια νιώθεις απελευθερωμένος από πολλά βάρη του παρελθόντος. Μέσα σου, όμως, δεν αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Σχεδιάζεις νέα πράγματα αλλά για να τα πραγματοποιήσεις, πρέπει ν΄ απελευθερωθείς από κάποιους ανθρώπους. Είτε αυτοί προέρχονται απ΄ το παρελθόν σου είτε βρίσκονται στο παρόν σου, πρέπει ν΄ αποδεχθείς ότι τα πρόσωπα αυτά δε βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ο Άρης απ΄ το Δίδυμο ευνοεί τις προσπάθειες και τα νέα σχέδιά σου, οπότε φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς. Η Νέα Σελήνη, στις 13/3, ενεργοποιεί τον άξονα της σωματικής σου ευεξίας, της εργασίας και του ασυνειδήτου σου. Σε προτρέπει ν΄ αποσυρθείς για λίγο απ΄ τα φώτα της δημοσιότητας, που όλοι γνωρίζουμε ότι λατρεύεις. Πρέπει, όμως, να ξεκουραστείς και ν΄ ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τη διατροφή σου και την ψυχολογία σου. Πρόσεξε το παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργηθεί σε βάρος σου από μη αναμενόμενα πρόσωπα, το οποίο θα οφείλεται αποκλειστικά στη δική σου εσωτερική σύγχυση κι υπερβολή. Παρόλ΄ αυτά θα δεις κάποια θέματα, που αφορούν στην εργασία και την καθημερινότητά σου, να τακτοποιούνται.

Ασφαλώς ο μήνας αυτός έχει και το πικάντικο ερωτικό του μέρος. Μπορείς μεν να ουρλιάξεις απ΄ τη χαρά σου, οφείλω, όμως, να σε προειδοποιήσω ότι δε θα ΄ναι ρόδινα, αλλά κάπως «σκοτεινά». Κρυφοί, παράλληλοι κι απωθημένοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Κράτα μικρό καλάθι, επειδή τελικά το «σκοτάδι» θα βγει στο φως και το κάστρο που ‘χεις χτίσει στο μυαλό σου θα καταρρεύσει. Θ’ απομυθοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που δε το λες και κακό. Όλ’ αυτά μέχρι το τέλος του μήνα, που με την Πανσέληνο στο δικό σου άξονα και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και θα ομορφύνεις και θα ‘χεις ερωτικές επιτυχίες. Επειδή όμως το καλό συνυπάρχει με το κακό, να ‘σαι έτοιμος και για ξαφνικές εντάσεις αλλά και ρήξεις στις σχέσεις σου.

Ταύρος

Ταύρε μου καταρχήν το γεγονός ότι ο Άρης φεύγει επιτέλους από πάνω σου είναι σίγουρα ένα καλό νέο. Θα ηρεμήσεις αρκετά και λέω αρκετά, διότι ο Ουρανός στο ζώδιό σου κι ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο σε δύσκολη όψη, θα εξακολουθούν να φέρνουν στη ζωή σου ξαφνικές αποκαλύψεις κι ανατροπές. Απ΄ την άλλη κι η νέα θέση του Άρη στο Δίδυμο θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις στις σταθερές αξίες της ζωής σου αλλά και στα οικονομικά σου. Έχεις, όμως, τη δύναμη να τις ξεπεράσεις εάν είσαι προσεκτικός, κάνεις σωστή διαχείριση κι αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Στα καλά νέα είναι η Νέα Σελήνη, στις 13/3, που σ’ ευνοεί και θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές με φίλους κι ομάδες, στις οποίες μπορεί να συμμετέχεις. Παράλληλα ο παράγοντας τύχη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές αλλαγές. Προς το τέλος του μήνα θ΄ ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, καθώς και στον τομέα αυτό, μπορείς να πετύχεις κάποια εγχειρήματά σου, χωρίς όμως να τα δημοσιοποιήσεις. Προς το παρόν κράτησέ τα για τον εαυτό σου.

Παράλληλα θα ΄ναι μια ερωτική περίοδος για σένα, γεμάτη από φλερτ ή/και νέους έρωτες με προοπτική εξέλιξης. Στην περίπτωση που ΄σαι δεσμευμένος ο πλανήτης Κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα απ΄ τους Ιχθείς σ’ ευνοεί να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να ‘ρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, ξεχνώντας τις εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Επιπλέον σου δίνεται η ευκαιρία ν΄ αλλάξεις την ψυχολογία σου και να παλέψεις με κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, που ‘χεις αντιληφθεί ότι δεν ταιριάζουν στο πνεύμα της εποχής. Μπορείς να περιορίσεις το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σου και να ΄σαι πιο δεκτικός με τους ανθρώπους, που έχουν αντίθετες απόψεις. Αγαπημένε μου Ταύρε δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Υπάρχουν και πολλά άλλα χρώματα.

Δίδυμος

Αγαπημένε Δίδυμε στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Άρη στο ζώδιό σου κι ενέργεια θα ‘χεις και θα ΄σαι πανέτοιμος να διεκδικήσεις όλα εκείνα για τα οποία αγωνίστηκες το προηγούμενο διάστημα. Θα δεις ότι θ΄ ανταμειφθείς. Φρόντισε, όμως, την ενέργεια αυτή, που σου δίνει ο Άρης, να την εκδηλώνεις θετικά κι όχι ξεπερνώντας τα όρια, με την καυστική κι ενίοτε σκληρή σου γλώσσα και κριτική, που όμως, δε σου κρύβω ότι κάποιοι την αγαπάμε. Παράλληλα με τα επαγγελματικά σου, θ’ ασχοληθείς και με την κοινωνικότητά σου. Πολλές επαφές και συνομιλίες με πρόσωπα, που μπορεί και να είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη, στις 13/3, που γίνεται στο μεσουράνημά σου, ευνοεί νέα ξεκινήματα στην καριέρα και τη δουλειά σου, αρκεί να ‘χεις προηγουμένως σκεφτεί και προγραμματίσει σωστά την κάθε σου κίνηση, πράγμα το οποίο για σένα θεωρώ σίγουρο. Έχεις σύμμαχο και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, που σε κάνει δημοφιλή στις κοινωνικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

Επειδή, όμως, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βλέπω ν’ αφιερώνεις χρόνο κυρίως στην καριέρα σου, σε συμβουλεύω να μην αγνοήσεις τον προσωπικό σου τομέα, καθώς σου δίνονται οι ευκαιρίες μέσα απ’ τον κοινωνικό σου κύκλο να κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες. Άλλωστε η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, που φωτίζει τον άξονα της καλής σου τύχης, του φλερτ, του έρωτα και της δημιουργίας, θέλοντας και μη, σε ωθεί ν’ ασχοληθείς με την ερωτική και δημιουργική πλευρά της ζωής σου. Αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζες προβλήματα στη σχέση σου, τώρα μπορείς κι έχεις τη δυνατότητα να τα διευθετήσεις. Κι αν δεν έχεις σχέση, σου δίνω πάρα πολλές πιθανότητες να δημιουργήσεις.

Καρκίνος

Καλά νέα για σένα Καρκινάκι μου, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου, θα ΄ναι όμορφο, μ΄ ευχάριστες εκπλήξεις. Σύμμαχοί σου σ΄ αυτό είναι ο Ήλιος κι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, που σε παρακινούν και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες να διορθώσεις και βελτιώσεις τα, τυχόν, κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος. Παράλληλα τονώνουν θετικά την πεσμένη ψυχολογική σου διάθεση, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία σου. Κι εσύ αρχίζεις να βλέπεις με ροζ γυαλιά το επόμενο διάστημα. Ο Άρης απ΄ τη νέα του θέση σου δίνει την απαιτούμενη δύναμη ν΄ αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου φοβίες αλλά και να επιλύσεις διαφορές και δυσκολίες που, ενδεχομένως, αντιμετωπίζεις και στην εργασία σου. Η Νέα Σελήνη, στις 13/3, ευνοεί σημαντικά τον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για επέκταση. Μπορείς κι έχεις την εύνοια να κάνεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου, σε σπουδές ή εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου. Επιπλέον τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που ζουν μακριά σου, ακόμη και στο εξωτερικό, με τα οποία είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και σε συμβουλεύω να το κάνεις, γιατί θα σου δώσει μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση.

Στα καλά νέα του μήνα είναι κι ο Ερμής απ΄ το φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων, που θα σ΄ ευνοήσει και στο συναισθηματικό τομέα της ζωής σου. Πολλές ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, φλερτ αλλά και επισημοποίηση σχέσεων είναι στο πρόγραμμα. Επειδή, όμως, κάποιες φορές τα ωραία συνοδεύονται από ένα «αλλά», προχωράμε τώρα και στα «στραβά» νέα του μήνα, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού–Ζυγού (28/3). Θα πιεστείς στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Τις μέρες εκείνες θ’ αφήσεις για λίγο στην άκρη τα ερωτικά σου, επειδή θα προκύψουν ζητήματα, που θα σ΄ αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις στόχους, επιθυμίες αλλά και ν’ αναζητήσεις την ουσία των σχέσεών σου στους τομείς αυτούς. Πάρε μια ανάσα, γιατί κι αυτό θα περάσει.

Λέων

Λιοντάρι μου για σένα ο Μάρτιος είναι ένας μήνας, που θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες ν’ ανασάνεις μετά τη μάχη που έδωσες το προηγούμενο διάστημα. Γενικά θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις δυσκολίες που αντιμετώπισες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η θέση του Άρη απ΄ το ζώδιο του Διδύμου αφενός θα σου προσφέρει λύσεις σε όλα όσα μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, αφετέρου θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Ο Ερμής σε ορθή φορά στο ζώδιο του Υδροχόου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ οι αναβολές που αντιμετώπισες στην αναδρομή του, παύουν πλέον να υφίστανται. Έτσι θα δεις πολλά απ΄ τα θέματα που κατά κάποιο τρόπο είχαν μπει σε κατάσταση αναμονής, να προχωρούν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 13/3, επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τρίτους, είτε αυτά αφορούν οφειλές στο Δημόσιο ή Τράπεζες είτε χρήματα που έχεις δανείσει ή/και δανειστεί από τρίτα πρόσωπα, αρκεί να ΄σαι προσεκτικός στη διαχείρισή τους. Το διάστημα αυτό μπορείς να βρεις τρόπους ευνοϊκής ρύθμισης, τυχόν, χρεών σου.

Τα συναισθηματικά σου θα ΄χουν περισσότερο ενδιαφέρον κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιο του Κριού (21/3). Φλερτ, ευχάριστες γνωριμίες και γενικότερα μια πιο ανάλαφρη ερωτική περίοδος σε περιμένει. Με την Πανσέληνο, στο τέλος του μήνα, θα ΄χεις ευνοϊκές εξελίξεις σε επικοινωνιακά ζητήματα, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε και μέσω του διαδικτύου. Θα καταφέρεις ν΄ αναδείξεις τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου αλλά και να προωθήσεις τη δουλειά σου, ώστε να επεκτείνεις και τα τυχόν νέα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν στον τομέα του εμπορίου. Δεν το λες κι άσχημο.

Παρθένος

Παρθένε μου το μήνα αυτό θ’ αφιερώσεις αρκετό χρόνο στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, την οικογένειά σου και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η Αφροδίτη απ΄ το ζώδιο των Ιχθύων αφενός σου προσφέρει απλόχερα τύχη στα προσωπικά σου, αφετέρου θα ‘ναι ο βασικός σύμμαχός σου στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σου προσδοκιών κι εγχειρημάτων. Η διάθεσή σου θα ΄ναι ανεβασμένη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι αυτό συνεπάγεται ένα ευχάριστο κλίμα με όλες σου τις επαφές. Ο Άρης απ΄ το ζώδιο του Διδύμου θα σε βοηθήσει πολύ, δίνοντάς σου δύναμη κι ενέργεια ώστε να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Να τηρείς, όμως, πάντοτε το πρόγραμμα που θέτεις, αν και σ΄ αυτό προσωπικά δεν σε φοβάμαι.

Και να ΄ταν μόνο αυτά τα δώρα του Μαρτίου. Σου ‘χω ένα ακόμη καλύτερο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (13/3) που διελαύνει τον οίκο των σημαντικών σου σχέσεων, με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα επιφυλάσσει για σένα νέα ξεκινήματα, με υπέροχες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Είτε ενδυνάμωση της υφιστάμενης σχέσης σου είτε επισημοποίηση, είτε και δημιουργία νέων σχέσεων είναι στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση να ΄χεις στο μυαλό σου ότι οι δύσκολες καταστάσεις, που το προηγούμενο διάστημα, βίωσες στην προσωπική σου ζωή εξομαλύνονται και τελικά απομακρύνονται. Να προσέξεις μόνο τα ροζ γυαλάκια του Ποσειδώνα, που μπορεί να θολώσουν και να σου δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και τελικά να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις κι απομυθοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων. Καλά είναι τα νέα και για τα οικονομικά σου, καθώς προς το τέλος του μήνα θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει κι αυτό σημαίνει ότι η σκληρή σου δουλειά ξεκινά ν΄ αποδίδει καρπούς. Στα ζητήματα αυτά σε βοηθά κι η Πανσέληνος της 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ κοίτα τώρα να δεις. Ο μήνας αυτός για σένα έχει λίγο απ΄ όλα. Στο ξεκίνημά του, ο Άρης απ’ τη νέα του θέση στο Δίδυμο, σ΄ ευνοεί σημαντικά και σου δίνει αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες επέκτασης και προώθησης των επιχειρηματικών σου σχεδίων και γενικότερα των προσδοκιών σου. Μπορείς να ικανοποιήσεις πολλές απ΄ τις φιλοδοξίες σου, όπως και να διευρύνεις τη γνώση σου σε τομείς που σ΄ ενδιαφέρουν, εφόσον το επιθυμείς. Η καθημερινότητά σου σίγουρα θα είναι πιο επιβαρυμένη απ΄ το προηγούμενο διάστημα. Γι΄ αυτό θα σε συμβούλευα να προγραμματίζεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να σου μένει χρόνος ν’ ασχολείσαι και με όλα όσα σ’ ευχαριστούν. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 στους Ιχθείς, με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα κάνει ακόμη πιο έντονη την καθημερινότητά σου και θ΄ απαιτεί την αφοσίωσή σου στην εργασία σου. Παράλληλα, όμως, θα σου προσφέρει τη δυνατότητα αφενός ν’ ανανεώσεις τις συνθήκες που καθημερινά βιώνεις, αφετέρου ν΄ αλλάξεις ακόμη και την εμφάνισή σου. Ενδεχομένως ν΄ ακολουθήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, που θα συμβάλλει και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σου. Ένας έρωτας ενδέχεται να δημιουργηθεί με κάποιο πρόσωπο απ΄ το χώρο που εργάζεσαι. Δεν το λες κι αρνητικό.

Απ΄ την άλλη οι σχέσεις και γενικότερα η συναισθηματική σου κατάσταση θα σ΄ απασχολήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Κριό. Μαζί και με την Αφροδίτη στον Κριό, το μόνο σίγουρο είναι ότι στα ερωτικά σου δεν πρόκειται να βαρεθείς. Απ΄ όλα έχει το μενού. Δεσμεύεις, επισημοποιήσεις αλλά και χωρισμούς. Στις 28/3 έρχεται κι η Πανσέληνος στο δικό σου άξονα κι αν δε χειριστείς διπλωματικά, όπως εσύ μόνο ξέρεις, τις όποιες, τυχόν, αντιξοότητες, προετοιμάσου για καβγάδες, αποκαλύψεις αλλά και ρήξεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου με την είσοδο του Άρη στο Δίδυμο, στις 4/3, θα βουτήξεις πολύ βαθιά μέσα σου. Εσωτερικές αναρωτήσεις, αυτοαναλύσεις κι αναζήτηση μιας ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης. Σαν να σ΄ ακούω τώρα να λες ότι πάντα αυτό κάνεις. Δε διαφωνώ. Μόνο που αυτή τη φορά θα ΄ναι κάπως σκληρό. Σαν μια αόρατη δύναμη να σε ωθεί στο να κατηγορείς τον εαυτό σου για το παρελθόν και για όλα όσα σε πλήγωσαν. Μην αυτομαστιγώνεσαι. Μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους και να απελευθερωθείς απ΄ το βάρος που κρύβεται στην ψυχή σου. Άλλωστε ξέρεις ότι μόνο εσύ μπορείς ν΄ αναγεννηθείς απ΄ τις στάχτες σου. Κι επειδή το κλίμα είναι κάπως βαρύ, οφείλω να σου πω ότι η Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 13/3 στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων, μαζί με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θ’ ανανεώσει σημαντικά τον ψυχισμό σου αλλά και θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για έρωτα, φλερτ, χαρά και δημιουργία. Πρόσεξε μόνο την τάση εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων, που μπορεί να φαντάζουν ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό προς όφελός σου, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την είσοδο του Ήλιο στον Κριό, θα ξεκινήσεις πάλι ν΄ ασχολείσαι εντατικά με τα επαγγελματικά σου και γενικότερα με όλες τις υποχρεώσεις κι ευθύνες, που ανακύπτουν στην καθημερινότητά σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, στις 28/3, θα σε πιέσει συναισθηματικά, όμως θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και θα μπεις σε διαδικασία απολογισμού για πρόσωπα και καταστάσεις που έχεις βιώσει και βιώνεις, ώστε ν’ αποδώσεις στον καθένα το λογαριασμό που του αναλογεί. Ενδέχεται κάποια μυστικά σου ν΄ αποκαλυφθούν.

Τοξότης

Τοξότη μου με την είσοδο του Άρη στο Δίδυμο, στις 4/3, θ’ αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, την οικογένειά σου και τις σχέσεις σου. Οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι θα ‘ρθεις αντιμέτωπος με αλλαγές στους τομείς αυτούς, που πρέπει να διαχειριστείς σωστά. Άλλωστε η οποιαδήποτε αλλαγή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ΄ναι κι αρνητική. Σε διαβεβαιώνω, πάντως, ότι η ατμόσφαιρα στο σπίτι σου με την οικογένειά σου και το σύντροφό σου θα ΄ναι ήρεμη κι ευχάριστη. Σ΄ αυτό συμβάλλει θετικά η Νέα Σελήνη, στις 13/3, στο ζώδιο των Ιχθύων, που με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης- Ποσειδώνα, μπορώ ακόμη και να σου πω ότι το κλίμα ενδέχεται να εξελιχθεί σε ονειρικό. Ασφαλώς κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να συμμετέχεις στο θετικό αυτό κλίμα αλλά και να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, αποβάλλοντας, για παράδειγμα, συμπεριφορές που ΄χει αποδειχθεί ότι μόνο αρνητικό αντίκτυπο έφεραν στις σχέσεις σου.

Στα ακόμη καλύτερα νέα του μήνα είναι το τελευταίο δεκαήμερο με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που σε περιμένουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες ευχαρίστησης, ικανοποιήσεις, διασκέδασης αλλά και δημιουργίας. Εάν έχεις σχέση σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και θα ‘ρθετε ακόμη πιο κοντά. Αλλά και στην περίπτωση που ‘σαι αδέσμευτος θα υπάρξουν ευκαιρίες για πολλές επαφές και γνωριμίες, φλερτ, έρωτα και γενικότερα θετικές εξελίξεις. Κράτα, όμως, μικρό καλάθι, προς αποφυγή παρερμηνειών κι εξιδανικεύσεων που, πιθανότατα, να σ΄ απογοητεύσουν. Η Πανσέληνος στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι για σένα ευνοϊκή. Αυτό το φεγγάρι θα φωτίσει την κοινωνική σου ζωή και θα φέρει κοντά σου και πολλά νέα πρόσωπα.

Αιγόκερως

Εσύ Αιγοκεράκι μου απ΄ την αρχή του μήνα, με τον Άρη απ΄ τη νέα του θέση, στο ζώδιο του Διδύμου, κυριολεκτικά θα τρέχεις με τα επαγγελματικά σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα τα καταφέρεις. Αυτό σημαίνει ότι και πολλή δουλειά θα ΄χεις αλλά και τη δύναμη ν΄ ανταπεξέρχεσαι άνετα σ’ όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου και να μην αφήνεις κανέναν απογοητευμένο. Ασφαλώς κι η επιβαρυμένη εργασιακά καθημερινότητά σου θα συμβάλλει θετικά στην οικονομική σου κατάσταση. Κι όλοι γνωρίζουμε πόσο πιέστηκες στον τομέα αυτό το προηγούμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη, στις 13/3, στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων, με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα μόνο καλό νέο μπορεί να ΄ναι. Πολλές κι ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους, συγγενείς ακόμη και στο διαδίκτυο. Οι όψεις αυτές θα εντείνουν τη συναισθηματική σου διάθεση και για λίγο θ’ απομακρύνεις τη λογική που σε διακρίνει, αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σου να αισθανθεί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού κι ακολούθως της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, που θα φωτίσουν τον οίκο της οικογένειάς σου, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και τους οικείους σου. Θα νιώσεις μεγαλύτερη άνεση μαζί τους και το σημαντικότερο θ΄ αρχίσεις να κατανοείς συμπεριφορές κι ενέργειες, που το προηγούμενο διάστημα πιθανότατα να σε προβλημάτισαν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, στις 28/3, θα σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και την κοινωνική σου ζωή. Οι εξελίξεις στους τομείς αυτούς εξαρτώνται από τις δικές σου προηγούμενες ενέργειες. Μην αγνοήσεις την οικογένειά σου, καθώς ακόμη κι αν συμβεί κάτι μη αναμενόμενο ή κάτι που ενδεχομένως σε απογοητεύσει, η στήριξη απ΄ τους δικούς σου ανθρώπους θα ΄ναι σημαντική. Δε μπορώ να σου κρύψω ότι ενδέχεται να ξεσπάσουν και κάποιες εντάσεις στους τομείς αυτούς. Ψυχραιμία γιατί κι αυτό θα περάσει.

Υδροχόος

Εσύ καλέ μου Υδροχόε υποδέχεσαι το μήνα με τον Άρη στο φιλικό για σένα Δίδυμο, που θα σου προσφέρει πολλές κι ευχάριστες συγκυρίες για να περάσεις όμορφα και να ‘ρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που σ΄ ενδιαφέρουν, αλλά και να πραγματοποιήσεις πολλά απ΄ τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Ο Άρης σου δίνει την ενέργεια να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Παράλληλα δεν σου κρύβω ότι ο μήνας αυτός επιφυλάσσει για σένα και νέους έρωτες. Η Νέα Σελήνη, στις 13/3, στο ζώδιο των Ιχθύων, με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, επηρεάζει τον οίκο του ωροσκοπίου σου, που αφορά στ’ αποκτήματά σου σε υλικό και ψυχικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα ΄ναι πιο έντονη η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα, επηρεάζοντας όμως την ψυχολογία σου, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Απ΄ τη μια ενδέχεται να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στην απόκτηση περισσότερων χρημάτων, προκειμένου να αισθανθείς ασφαλής. Παράλληλα, όμως, μπορεί να θελήσεις να ξοδέψεις περισσότερα απ΄ όσα διαθέτεις, προκειμένου να καλύψεις την ανάγκη σου αυτή. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμα. Τα καλύτερα έρχονται για σένα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, παρέα με την Αφροδίτη απ΄ το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σου. Πολλές επικοινωνίες και κατακτήσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις λαμπερός και γοητευτικός. Ιδιαίτερα αν επιστρατεύσεις και το επικοινωνιακό σου ταλέντο, θα λάμψεις. Άλλωστε, μην κρυβόμαστε, το ΄χεις.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μία ευνοϊκή για σένα Πανσέληνο, στις 28/3, στον άξονα των φιλικών σου ζωδίων Κριού-Ζυγού, που φωτίζει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και ταλέντα και δίνει ώθηση στην πνευματική σου επέκταση. Να περιμένεις πολλές και θετικές εξελίξεις στους τομείς αυτούς καθώς σε διαβεβαιώνω ότι το διάστημα αυτό κυριολεκτικά κανένας δε θα μπορεί ν΄ αντισταθεί στο γοητευτικό και κοφτερό μυαλό σου. Θα ΄χεις πολλές μετακινήσεις κι ακόμη πιο πολλές συζητήσεις πάνω σε επαγγελματικά σου σχέδια, που αν διαχειριστείς σωστά θα πραγματοποιήσεις πολλές απ΄ τις φιλοδοξίες σου.

Ιχθύς

Ψαράκι μου χρόνια πολλά! Ο μήνας των γενεθλίων σου, με τις θετικές για σένα όψεις σου φέρνει σημαντικά δώρα. Η νέα θέση του Άρη απ΄ το ζώδιο του Διδύμου θα σου δώσει την απαιτούμενη ενέργεια κι αποφασιστικότητα να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Αρκεί να παραμείνεις εστιασμένος στο στόχο σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου όχι μόνο σε ομορφαίνει, αλλά σε κάνει να ομορφαίνεις και τη ζωή των άλλων. Το μεγαλύτερο, όμως, δώρο σου, είναι η Νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιό σου, με τη συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Δεν ξέρω τι να πω πρώτο. Γοητεία, ευαισθησία, ενσυναίσθηση, διαίσθηση, ευγένεια, ηρεμία, φαντασία είναι όλα όσα σε διακρίνουν την περίοδο αυτή. Κι αυτό σημαίνει ότι ένας νέος κι όμορφος κύκλος ξεκινά για σένα. Αρκετά βούτηξες μέσα σου το προηγούμενο διάστημα. Τώρα ήρθε η ώρα να βγεις απ΄ το καβούκι σου και να λάμψεις. Έχεις ερωτική εύνοια και μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα στο συναισθηματικό σου τομέα. Ο Ερμής απ΄ το δικό σου ζώδιο αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο της καρδιά σου. Μη φοβάσαι το ρίσκο.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, παρέα με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θ’ ασχοληθείς με τις εσωτερικές σου αξίες και με όλα όσα σου δημιουργούν ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών σου. Αν σχεδιάσεις προσεκτικά τη διαχείρισή σου, θα αισθανθείς ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα. Η Πανσέληνος στις 28/3, στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε κάνει ν΄ ασχοληθείς ακόμη περισσότερο με τα οικονομικά σου αλλά και τις στενές σου σχέσεις. Δε μπορώ να πω ότι ‘ναι αρνητική, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία και την ευαισθησία που σχεδόν όλο το μήνα, σε διακρίνει. Ίσως ενδώσεις σ΄ ερωτικά παιχνίδια εξουσίας με πρόσωπο, που σας συνδέει ένα κρυφό ερωτικό πάθος. Ουδέν σχόλιο. Απ΄ την άλλη η Πανσέληνος αυτή θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς αν με όλα όσα τη στιγμή αυτή διαθέτεις, νιώθεις αυτάρκης. Νιώθεις;

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου