Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ!

Σε αυτή την θέση, στους Διδύμους, ο Θεός του πολέμου Άρης, δεν έχει λίστα για το τί θα πει και τα όπλα του είναι οι λέξεις. Μέχρι 23 Απριλίου δίνει την δυνατότητα να δράσουμε με τρόπο τον οποίο δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός από τους άλλους, εάν το επιθυμούμε. Ωστόσο οι Σειρήνες μπορούν να μας βγάλουν εκτός πορείας, εάν δεν είμαστε σε επαφή με τον στόχο που θέλουμε να κατακτήσουμε. Αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η θέση του Άρη στους Διδύμους τα ζώδια και τους Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον ζώδιο των Διδύμων, σας βοηθά να κινηθείτε στους ρυθμούς που θέλετε. Γρήγορους ρυθμούς και αποφάσεις ο οποίες δεν θα έχουν μόνο το χαρακτηριστικό του παρορμητισμού αλλά θα έχουν και την απαιτούμενη ευελιξία.

Για τους Ταύρους, η θέση του Άρη στους Διδύμους εστιάζει την ενέργειά του σε πράγματα και στόχους που έχουν ιδιαίτερη αξία και σημασία για εσάς. Παρόλο που προτιμάτε να λειτουργείτε μόνη/ος, η συνεργασία το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι ευεργετική.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο σας, θα σας κινητοποιήσει κυρίως σε νοητικό επίπεδο δίνοντας την ευκαιρία να μπουν οι σκέψεις σας σε έναν περισσότερο δημιουργικό δρόμο. Οι προκλήσεις θα είναι παρούσες αλλά θα μπορείτε να ξεγλιστρήσετε εάν δείτε πως έρχεται σύγκρουση με το εξωτερικό περιβάλλον.

Για τους Καρκίνους, ότι είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή σας θα πρέπει να το δείτε με ευελιξία. Υπάρχει μια πρόκληση η οποία είναι περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο, μέσα σας και πρέπει να κερδηθεί με τακτ παρά με ευθύ τρόπο.

Για τους Λέοντες, με τον Άρη στους Διδύμους θα κινητοποιηθεί μια κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο ή/και σχετικά με ομάδες. Ανεξάρτητα το μέγεθος της δυσκολίας το σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα της ευελιξίας και της διπλωματίας σας ώστε να φέρετε το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, ο Άρης θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο. Η κοινωνικότητά σας, με όποιους τρόπους διαθέτετε, θα μεγαλώσει και με την ενέργεια σας θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα ήταν δυσκολότερο να τα πετύχετε μια άλλη περίοδο.

Για τους Ζυγούς, ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο με τον Άρη στους Διδύμους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είτε σχετίζεται με το εξωτερικό είτε έχει ένα περισσότερο φιλοσοφικό ή γνωστικό υπόβαθρο, θα σας ανεβάσει σε πολλά επίπεδα.

Για τους Σκορπιούς, ασκήσεις θάρρους σας βάζει να κάνετε ο Άρης στους Διδύμους και σκληρή προπόνηση. “Το αποτέλεσμα μετράει” οπότε κάντε κουράγιο και είναι σίγουρο πως θα βγείτε πιο σοφοί από αυτή την διαδικασία.

Για τους Τοξότες, απέναντι από το ζώδιο σας ο Άρης στους Διδύμους θα κινητοποιήσει οτιδήποτε αφορά τον τομέα “σχέσεις” και πως θα επωφεληθείτε τα μέγιστα. Η διπλωματία θα είναι το όπλο σας.

Για τους Αιγόκερους, την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ενεργοποιεί ο Άρης στους Διδύμους. Απλά καθημερινά πράγματα αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική και όλα δείχνουν να μπορείτε να κινηθείτε προς ένα συγκεκριμένο στόχο, αρκεί να είστε δεκτική/ός και ανοιχτή/ός σε προτάσεις.

Για τους Υδροχόους, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας αυτή την στιγμή με τον Άρη στους Διδύμους μπορούν να γίνουν υλοποιήσιμα. Προσαρμόστε τα και δείτε που χρειάζεται να κάνετε απαιτούμενες αλλαγές.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στους Διδύμους κινητοποιεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Δεν θα είναι μια ήσυχη περίοδος αλλά είναι σίγουρο πως ανέβουν οι παλμοί και θα βγείτε από την ρουτίνα.https://astroguide.gr/