ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 3 Απριλίου παρακινεί την ελπίδα, την πίστη, μας φέρνει περισσότερο κοντά με τα συναισθήματα που εμπνέουν τα όνειρά μας. Το μυαλό είναι περισσότερο ελεύθερο να παραπλανηθεί αλλά και να παρασυρθεί. Η συλλογή, η νοητική διεργασία και η μετάδοση της γνώσης και της πληροφορίας γίνεται με μεγαλύτερη συμπόνια, λεπτότητα και προσαρμοστικότητα, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά σε επικοινωνιακά θέματα, τις συναλλαγές και τις επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οποιοδήποτε όνειρο έχει μείνει ξεχασμένο στο χρονοντούλαπο, ο Ερμής στους Ιχθύες το φέρνει στην επιφάνεια. Μέχρι 3 Απριλίου, ο φτερωτός Ερμής σας φέρνει σε επαφή με την προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε ζεστασιά και θαλπωρή.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στους Ιχθύες σας δίνει την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε, να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις διπλωματικές σας ικανότητες. Μέχρι 3 Απριλίου μπορείτε να κάνετε τον καθημερινό σας κόσμο περισσότερο φωτεινό και όμορφο.

Για τους Διδύμους, οι δεξιότητές σας με τον Ερμή στους Ιχθύες κερδίζουν δυναμική και ευελιξία αλλά θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες. Μέχρι 3 Απριλίου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε καλλιτεχνικές πινελιές σε ένα εγχείρημα που ασχολείστε δίνοντας του πνοή.

Για τους Καρκίνους, το μυαλό σας ταξιδεύει με τον Ερμή στους Ιχθύες αναπτερώνοντας την πίστη για έναν ανώτερο για εσάς σκοπό και στόχο. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και τα όνειρα τα οποία έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέχρι 3 Απριλίου.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στους Ιχθύες κινητοποιεί και αυξάνει την διαίσθησή σας. Αυτό σημαίνει πως μέχρι 3 Απριλίου είστε σε πλεονεκτική θέση σχετικά με την αναγνώριση των βαθύτερων κινήτρων δράσης τόσο των ανθρώπων γύρω σας όσο και των δικών σας.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει αναταραχές αλλά και βαθύτερες συνειδητοποιήσεις σχετικά με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επανεξέταση και επανατοποθέτηση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μέχρι 3 Απριλίου.

Για τους Ζυγούς, καθημερινές σας συνήθειες επηρεάζει ο Ερμής στους Ιχθύες. Μέχρι 3 Απριλίου θα μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στην ελευθερία της σκέψης σας και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία η καθημερινότητά σας, σας έχει στερήσει.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στους Ιχθύες σας βοηθά να αφήσετε τις σκέψεις σας να ταξιδέψουν σε παραγωγικούς δρόμους, ταυτόχρονα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Η ελευθερία να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα σε ένα εγχείρημα που ήδη ασχολείστε ή θα αρχίσει μέχρι 3 Απριλίου, θα σας αναζωογονήσει.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής κινητοποιεί ευχάριστα ο Ερμής στους Ιχθύες για εσάς. Μέχρι 3 Απριλίου εκτός από το μυαλό, σας βοηθά να ανοίξετε και την καρδιάς σας στους ανθρώπους που αγαπάτε ή/και να κάνετε μικρές ή μεγάλες αλλαγές στον χώρο σας, οι οποίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης.

Για τους Αιγόκερους, μια θαυμάσια περίοδος αρχίζει με τον Ερμή στους Ιχθύες σχετικά με τον τομέα της επικοινωνίας για εσάς. Η ευέλικτη στάση και εκφραστικότητά σας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μέχρι 3 Απριλίου βοηθώντας να κερδίσετε τα μέγιστα από τις συναναστροφές σας.

Για τους Υδροχόους, προτεραιότητες σας βοηθά να βάλετε ο Ερμής στους Ιχθύες μέχρι 3 Απριλίου σχετικά με τις αξίες σας. Είτε αφορά συναισθηματικά είτε οικονομικά θέματα θα μπορέσετε να βρείτε ευέλικτους τρόπους και λύσεις.

Για τους Ιχθύες, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο σας, σας δίνει φτερά. Μέχρι 3 Απριλίου οι εμπνεύσεις θα είναι πολύ δυνατές και θα μπορέσετε με ευελιξία και προνοητικότητα να αντιμετωπίσετε ότι σας απασχολεί. Η επαφή σας με τον κόσμο γύρω σας παίρνει όμορφες αποχρώσεις.https://astroguide.gr/