facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19/3/2021

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Λίγο πριν την αυριανή Εαρινή Ισημερία, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την ώθηση να σκεφτούμε πράγματα τα οποία θα μας βοηθήσουν στην ανακάλυψη νέων δρόμων ακόμη και προς νέους στόχους. Ο Ήλιος στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων δεν βοηθά τις δράσεις σήμερα, αλλά σε νοητικό επίπεδο δεν υπάρχουν φραγμοί και απαγορεύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, όσο μεγαλύτερη είναι η θετική σας σκέψη, τόσο περισσότερο κρατάτε την αισιοδοξία σας συντονισμένη με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η επικοινωνία σήμερα είναι το μέσο που θα μπορέσετε να ενθαρρύνετε και άλλους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Ταύρους, η εσωτερική σας δύναμη φαίνεται από την βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε σήμερα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Οι ικανότητές σας, σας οδηγούν σε δρόμους στους οποίους θα νιώσετε περισσότερο ασφαλής.

Για τους Διδύμους, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Σκεφτείτε όλα τα δεδομένα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Το θάρρος το έχετε, οργανώστε τα βήματά σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να γίνετε ο φάρος για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ανάγκη για βοήθεια. Δεν χρειάζεται να του έχετε τις λύσεις στο τραπέζι στα θέματα που τον απασχολούν. Φτάνει να τον ακούσετε και να νιώσει συναισθηματικά περισσότερο ασφαλής.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων με κοινό στόχο. Η επιτυχία είναι σίγουρη ακόμη και εν μέσω δυσκολιών ή καθυστερήσεων.

Για τους Παρθένους, σήμερα ο καλύτερος τρόπος να πείσετε τον άνθρωπο που έχετε μπροστά σας είναι μέσω του δικούς σας παραδείγματος. Γίνετε το φωτεινό παράδειγμα μέσα από τις πράξεις σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μόνο μέσω μίας περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης μπορείτε να συνδέσετε τα κομμάτια του πάζλ. Εξετάστε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά, βλέποντας την μεγαλύτερη εικόνα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενεργείστε έξυπνα και ευέλικτα. Εάν δεν νιώθετε σε φόρμα ασχοληθείτε με ότι είναι αναγκαίο και πρέπει να διεκπεραιωθεί άμεσα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα για μια άλλη ημέρα.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει η τάση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός του εαυτού σας. Καλό είναι να δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας ωστόσο μην αφήσετε δικά σας ζητήματα στην άκρη.

Για τους Αιγόκερους, πρωτοβουλίες θέλετε να πάρετε ώστε να προχωρήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν ή εκκρεμούν. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία, χωρίς βιασύνη.

Για τους Υδροχόους, χρησιμοποιείστε σήμερα οποιαδήποτε πρώτη ύλη διαθέτετε για να φτιάξετε κάτι που σας χαροποιεί και θα σας φέρει ικανοποίηση. Είναι σημαντικό να βρείτε από την ρουτίνα σήμερα με οποιονδήποτε τρόπο.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να ακουστούν οι επιθυμίες ή τα μηνύματά σας. Κάντε την προσπάθεια σας ωστόσο μην απογοητευτείτε. Αύριο είναι μια καινούργια, πιο θετική ημέρα.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.