Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!

Μία αρχέγονη δύναμη είναι έτοιμη να δράσει προς τα εμπρός με τον Ήλιο να μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτώντας την αρχή της Άνοιξης. Ο Κριός είναι η έναρξη, η αστείρευτη δημιουργική φωτιά που αναδύεται από μέσα μας, τονώνει και εξελίσσει, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις μορφές, την μεταφορά οποιουδήποτε μηνύματος εμπεριέχει παρορμητικότητα, ενέργεια και δράση. Ο Κριός είναι η γενέτειρα των ιδεών και με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο για τις επόμενες 30 ημέρες η δημιουργική παρόρμηση είναι παρούσα φέρνοντας μαζί διάφορες εκφάνσεις της ζωής που θα σταθεροποιηθούν τον επόμενο Ηλιακό μήνα (με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να υπάρχουν εξωτερικοί περιορισμοί αλλά είναι γεγονός πως η προσωπική Άνοιξη είναι παρούσα για εσάς με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Νέες ιδέες, νέοι τρόποι και νέες συνεργασίες θα ευδοκιμήσουν και θα βοηθήσουν στην εικόνα και προβολή σας.

Για τους Ταύρους, με προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες σας βοηθά να έρθετε σε επαφή ο Ήλιος στον Κριό. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να οργανωθείτε κατάλληλα ακόμη και εάν χρειαστεί λίγη προσπάθεια παραπάνω από μέρους σας. Το ζώδιο του Κριού φημίζεται για την πρωτοτυπία και την πρωτοβουλία του, οπότε εδώ ο σύμμαχος και αρωγός σας είναι ο εαυτό σας.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στον Κριό βοηθά κυρίως σχέδια τα οποία μπορείτε να τα μοιραστείτε για να μπορέσουν να πάρουν σχήμα και μέγεθος. Ακόμη και εν μέσω εμποδίων κάντε ότι περνά από το χέρι σας με ενθουσιασμό και θάρρος με στόχο την συνεργασία.

Για τους Καρκίνους, εργασιακά κυρίως ζητήματα ζητούν από εσάς νέους τρόπους και νέα οπτική προσέγγισης για να προχωρήσουν με επιτυχία. Ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να αυξάνει την παρορμητικότητά σας αλλά το υπόλοιπο ενεργειακό φορτίο σας βοηθά να παλέψετε με ότι εφόδια διαθέτετε.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας αυτή την στιγμή μπορούν να λειτουργήσει ευνοϊκά. Ο Ήλιος στον Κριό ρίχνει φως σε δυνατές καταστάσεις τις οποίες για κάποιους λόγους έχετε αφήσει αδίκως στην άκρη.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες επιθυμίες και κυρίως ανάγκες κινητοποιεί ο Ήλιος στον Κριό. Η πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες μπορεί να είναι δύσκολη ή να αισθάνεστε πως δεν έχετε την δυναμική ή τα εφόδια αλλά δεν είναι αλήθεια. Η εσωτερική δύναμη και η μεθοδικότητά σας θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Για τους Ζυγούς, με τον Ήλιο στον Κριό απέναντι σας μην περιμένετε ότι θα χαλαρώσετε ακόμη και εν μέσω κρίσης. Πολλά πράγματα θα κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες που θα αφορούν είτε πολύ προσωπικά σας θέματα είτε σε επίπεδο συνεργασίας.

Για τους Σκορπιούς, πράγματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κινητοποιεί ο Ήλιος στον Κριό. Συνήθειες οι οποίες σας δίνουν χαρά και ενέργεια φωτίζονται ώστε να τις εντάξετε ξανά στην καθημερινότητά σας φέρνοντας μεγαλύτερη ικανοποίηση σε ότι κάνετε.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια που σας φορτίζει ο Ήλιος στον Κριό είναι αξιοσημείωτη και σας ωθεί με μεγάλη ορμή προς κατευθύνσεις οι οποίες φέρνουν προσωπική χαρά. Οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από εγχειρήματα για τα οποία νιώθετε περήφανη/ος για την δημιουργία τους.

Για τους Αιγόκερους, αρκετό παρασκήνιο μπορεί να λειτουργήσει με τον Ήλιο στον Κριό αλλά δεν είναι ικανό να μειώσει την αποτελεσματικότητά σας. Μεγάλες συνειδητοποιήσεις έρχονται αυτή την στιγμή αυξάνοντας την ανάγκη σας για αυτονομία.

Για τους Υδροχόους, πολλές και διαφορετικές επιλογές έρχονται με τον Ήλιο στον Κριό. Η επικοινωνία θα είναι το μέσον, οπότε καλό θα είναι για τις επόμενες 30 ημέρες να μην χάσετε καμία ευκαιρία επέκτασης που προκύπτει μέσα από συζητήσεις και συναναστροφές.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει θέματα συναισθηματικής ή/και υλικής ασφάλειας. Η ανάγκη να εκτιμηθούν οι προσπάθειες σας και το έργο που παράγετε θα είναι έντονη γιαυτό διεκδικήστε την θέση και την αξία σας ακόμη και σε υλικό επίπεδο.https://astroguide.gr/