Η Σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στον Κριό στις 25 Μαρτίου 2021.

φούλα Γρηγοροπούλου
Η Αφροδίτη έχει κάνει την είσοδο της εδώ και μερικές ημέρες στον Κριό και οδεύει προς τη συνάντηση της με τον Ήλιο που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο. Το θηλυκό και το αρσενικό αρχέτυπο γίνονται ένα σε αυτή τη συνάντηση και δημιουργούν πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη αισθηματικών αλλά και οικονομικών υποθέσεων.

Η Σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στον Κριό στις 25 Μαρτίου 2021.
Η Αφροδίτη δεν βρίσκεται σε μία θέση που την ευνοεί καθώς η αρρενωπότητα του Κριού είναι κόντρα ρόλος για εκείνη, όμως η συμπόρευση της με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει φωτεινές διεξόδους στα μονοπάτια τα οποία μέχρι τώρα ήταν «σκοτεινά». Η μαχητική διάθεση αλλά και η παρόρμηση είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συνόδου, τα οποία φαίνεται πως θα ενισχυθούν σε καθέναν από εμάς για αυτές τις ημέρες.

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς λένε και αυτή η όψη συνηγορεί σε αυτό! Στη θετική της έκφραση αυτή η «συνάντηση» προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις σε φλερτ, αισθηματικές υποθέσεις αλλά και στις σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς φαίνεται πως κάποιος από τους εμπλεκόμενους θα αναλάβει δράση! Στην αρνητική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει παρορμητική διάθεση η οποία με τη σειρά της ενδεχομένως να μας παρακινήσει σε λάθος ενέργειες αλλά και λάθος εκτίμηση των καταστάσεων που μας απασχολούν.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στον Κριό;
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη συνάντηση είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες και Λέοντες) και έπειτα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από την 2η έως και την 7η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στον Κριό;
ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου η συνάντηση Ήλιου/Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις και όχι μόνο! Από αυτή τη συνάντηση ενδεχομένως να προκύψει ένας νέος έρωτας ή μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη όσον αφορά μία προσωπική σου υπόθεση. Οι ανάγκες σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και είναι αυτές θα είναι που θα αποτελέσουν και το κίνητρο, ώστε να μη μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις! Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε παρελθοντικά ζητήματα και ενδεχομένως οι αναμνήσεις οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους να σε γυρίσουν σε ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Μία μυστική επικοινωνία ή μία συνάντηση που θα έχει την αίσθηση του «απαγορευμένου» ενδεχομένως να λάβει χώρα αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να μην κινηθείς ριψοκίνδυνα στις αισθηματικές σου υποθέσεις σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου η σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί πολύ καλή διάθεση, ενισχύει την επικοινωνιακή σου άνεση και σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Με ένα από αυτά φαίνεται πως θα έρθεις πολύ κοντά -ακόμα και αν δεν το περιμένεις- και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Αυτή η όψη συνηγορεί σε ένα «ουρανοκατέβατο» φλερτ και σε μία αισθηματική υπόθεση που θα προκύψει «εν ριπή οφθαλμού». 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τη δημιουργική σου διάθεση, η οποία φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος εκτόνωσης στη δουλειά! Αυτές οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για επαγγελματικά σχέδια και για τη διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων όσο περίπλοκες ή δύσκολες αν είναι. Η μαχητική σου διάθεση θα είναι εξίσου έντονη και πέρα από τη διευθέτηση των ζητημάτων της δουλειάς, φαίνεται πως θα προσελκύσει και ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

ΛΕΩΝ
Λέων μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα ωφελήσει εξαιρετικά τη διάθεσή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσουν οι γνώσεις του. Εξίσου πιθανό είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι έντονα το ενδεχόμενο ενός μεταπτυχιακού, ενός σεμιναρίου ή μίας επαγγελματικής πιστοποίησης! Να ξέρεις πως οτιδήποτε και αν αποφασίσεις η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στις οικονομικές υποθέσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με οφειλές και εκκρεμότητες. Αυτή η όψη προμηνύει εύνοια στη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων, για αυτό αν υπάρχουν όντως εκκρεμότητες μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Σε προσωπικό επίπεδο η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά συνηγορεί σε μία αισθηματική περιπέτεια και μία συνάντηση με έντονο πάθος. 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό φέρνει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Αυτές τις ημέρες θα υπάρξει εύνοια για να διευθετήσεις κάποιες ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μια συνεργασία. Η εξέλιξη μιας σχέσης φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτές τις ημέρες, όμως να θυμάσαι πως υπάρχουν τα εχέγγυα τα οποία θα τη βοηθήσουν να εξελιχθεί προς όφελός σου. Μη σπαταλήσεις χρόνο σε ανθρώπους που δεν σε ενδιαφέρουν πραγματικά, καθώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει υπονομευτικά στις σχέσεις που σε αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπο προκειμένου να κάνεις πιο φιλική προς εσένα την καθημερινότητά σου. Η προσήλωση σου σε μια ευχάριστη δραστηριότητα ή η δημιουργική ενασχόληση σου με ένα καλλιτεχνικό χόμπι είναι μερικές από τις ανάγκες που θα έρθουν στο προσκήνιο με αυτή τη συνάντηση. Είναι σίγουρο πως αν επικεντρωθείς στα παραπάνω θα καταφέρεις να αποφορτιστείς από τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις, κάτι το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε αφορά τον έρωτα, τη χαρά, το φλερτ, την έμπνευση και τη δημιουργία. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες -αν είσαι ελεύθερος- μπορεί να προκύψει κάτι που θα σου τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος έρωτας! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ζητήματα που αφορούν δραστηριότητες που σας γεμίζουν με το ταίρι σου θα βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων, φέρνοντας αέρα ανανέωσης μεταξύ σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου αλλά και το χώρο που ζεις. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πράγματα για το σπίτι, να αλλάξεις διακόσμηση σε ένα χώρο του και να κάνεις οτιδήποτε θα βοηθούσε στο να αλλάξεις παραστάσεις και διάθεση! Με αυτή τη σύνοδο φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι στα καλύτερά της, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει το «έργο» σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου η συνάντηση Ήλιου/Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς! Το καλό κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ εσένα και των άλλων δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, όμως τώρα η επικοινωνία σας θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο προσωπική. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου φαίνεται πως θα παίξουν ρόλο στα δρώμενα της αισθηματικής σου ζωής!

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου η συνάντηση μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στρέφει το ενδιαφέρον σου στο ταμείο σου και σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος από μία οικονομική διευθέτηση φαίνεται πως θα αυξηθούν κατακόρυφα αυτές τις ημέρες, για αυτό αν υπάρχει ένα τέτοιο ζήτημα να σε απασχολεί δώσε του προτεραιότητα καθώς οι ενέργειές σου θα σε οδηγήσουν σε πολύ καλά αποτελέσματα. Ευχάριστα νέα που θα αφορούν οικονομικές συμφωνίες και οικονομικές υποθέσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με την επιρροή αυτής της όψης.

https://www.zwdia24.gr/