ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!

Η θετική σχέση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ερμή/Ποσειδώνα στους Ιχθύες σήμερα μπορεί να μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε σε ένα ζήτημα που μας απασχολεί. Η διεισδυτική ικανότητά μας συνδυαστικά με την σταθερότητα σε έναν στόχο θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια νέα ιδέα έρχεται σήμερα και θα σας βοηθήσει σε κάτι που σας απασχολεί. Δεν έχει ριζοσπαστικό χαρακτήρα, αντιθέτως έχει ευελιξία και διπλωματία.

Για τους Ταύρους, ένα θέμα που σχετίζεται με άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων σήμερα κινητοποιείται θετικά. Αφήστε να ξετυλιχθούν όλα τα δεδομένα και μετά μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους τις σκέψεις σας.

Για τους Διδύμους, είναι καλή ημέρα εάν θελήσετε να σκεφτείτε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία ή το μέλλον του επαγγελματικού σας στάτους. Μια ιδέα φαίνεται να μπορεί να υλοποιηθεί.

Για τους Καρκίνους, μία κατάσταση θα σας ανεβάσει σήμερα και θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε. Αφιερώστε χρόνο και δυναμική σε κάτι που θέλετε πολύ αυτό το διάστημα.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε βαθύτερα συμπεράσματα. Η κατανόηση μιας κατάστασης θα σας βοηθήσει να δείτε την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο γίνεται σημαντική. Είναι εύκολο να αντιληφθείτε ποίο είναι το σωστό να κάνετε και με ποίον τρόπο πρέπει να γίνει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα οι αξίες και τα πιστεύω σας έρχονται στην πρώτη γραμμή με κάποιον τρόπο. Η επιμονή σε αυτά ή η αλλαγή σε κάτι που δεν είναι πια χρήσιμο στην ζωή σας, στο σήμερα, θα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας.

Για τους Σκορπιούς, Σήμερα θα έχετε μια νέα ιδέα ή θα κάνετε μια σκέψη σχετικά με μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Αυτή η κατάσταση θα σας ευνοήσει σε πολλά επίπεδα, καθώς και στην εικόνα σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα υπάρχει η τάση να θελήσετε να αποσυρθείτε. Μπορείτε να το κάνετε για να ξεκουραστείτε και όχι επειδή παραιτείστε από τις προσδοκίες σας.

Για τους Αιγόκερους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα έρχεστε κοντά με ανθρώπους ή ομάδες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στα σχέδια σας με κάποιον τρόπο. Ακολουθήστε την ροή χωρίς ενδοιασμούς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μια δράση η οποία έχει υλικό ή συναισθηματικό κίνητρο ευνοείται. Κινηθείτε με ευελιξία και στρατηγική.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα σε κάτι που σας ενδιαφέρει και το οποίο θα ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας καθώς και την πίστη σας. Είστε σε πολύ καλό δρόμο

https://astroguide.gr/