ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θέτει όρια, πλαίσιο και αφήνει στην άκρη ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Το πλανητικό σκηνικό εστιάζει αυτή την στιγμή σε πιο πρακτικά ζητήματα και η έλλειψη συναισθηματισμού μπορεί να φέρει προκλήσεις στον αισθηματικό τομέα. Λόγω του Ερμή στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Δώστε προτεραιότητες αλλά καλό θα ήταν να μην δεσμευτείτε σε μακροχρόνια εγχειρήματα αυτή την στιγμή.

Για τους Ταύρους, ιδέες έρχονται σχετικά με ένα εγχείρημα που έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο δεν είναι εύκολο σήμερα να προχωρήσετε κάτι εάν δεν έχετε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο σας δημιουργεί μια κινητικότητα. Η ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν θα είναι έντονη σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην είστε άδικη/ος με τους ανθρώπους δίπλα σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορεί να νιώσετε κάποια πρόκληση να έρχεται κυρίως από ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Ακούστε τί έχουν να σας πουν αλλά δράστε κατά βούληση.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα μπορούν να προχωρήσουν σήμερα. Εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε μόνη/ος σας και από αύριο και μετά κοιτάτε την πιθανότητα συνεργασία.

Για τους Παρθένους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει λεπτομερή δουλειά. Μπορείτε να το φέρετε εις πέρας αρκεί να αφιερώσετε χρόνο και όρεξη.

Για τους Ζυγούς, θέματα σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα αλλά είστε σε καλή φόρμα για να ενδώσετε σε πειρασμούς ή προκλήσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και μην τα πιέζετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε όρια στο περιβάλλον γύρω σας. Η επικοινωνία θα πρέπει να στηριχθεί σε αντικειμενικές και σταθερές βάσεις.

Για τους Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με την υλική ή συναισθηματική σας ασφάλεια σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν. Δώστε σημασία σε ότι είναι πολύτιμο και αξίζει στο σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, έντονη κινητικότητα σήμερα για εσάς και ο χρόνος φαίνεται να μην είναι αρκετός. Ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν σημασία και μπορούν να προχωρήσουν αντικειμενικά.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να φέρουν ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια. Δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη σήμερα. Καλύτερα να ξεκουραστείτε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο κουρασμένη/ος ή να μην θέλετε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει βάσει προγράμματος. Μην πιεστείτε να προχωρήσετε μόνη/ος σας εάν δεν μπορούν άλλοι να σας βοηθήσουν

https://astroguide.gr/