ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ. . .

Η σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σήμερα δημιουργεί ένα είδος ακαμψίας σε κάτι που με πείσμα μπορεί να θελήσουμε σήμερα. Από το απόγευμα και μετά είναι ευκολότερο να διαχειριστούμε ζητήματα τα οποία χρειάζονται ευελιξία για διευθετηθούν. Γενικότερα, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις μέχρι το απόγευμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με διπλωματία. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να βρείτε πρόσφορο έδαφος ή/και άλλοι άνθρωποι να μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες σας.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να βγείτε από τα τετριμμένα θα είναι έντονη. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα θα πρέπει να το πιστέψετε και να το στηρίξετε.

Για τους Διδύμους, δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με οικείους ή άτομα της οικογένειάς σας. Η επιμονή και το πείσμα θα δυσκολέψουν την ομαλή ροή και λειτουργία μιας κατάστασης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους. Ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας θα πρέπει να κινηθείτε με χάρη.

Για τους Λέοντες, μια εργασία παίρνει χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Η δυναμική υπάρχει και θα καταφέρετε να την ολοκληρώσετε εάν ο στόχος είναι για εσάς πολύτιμος και ανεκτίμητος.

Για τους Παρθένους, η ημέρα έχει δύο μέρη για εσάς. Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει δυναμική και προσωπικό όφελος και από το απόγευμα και μετά μπορείτε να διαδώσετε μια πληροφορία και να την επεκτείνετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι ισορροπίες μέχρι το απόγευμα θα είναι δύσκολο να κρατηθούν, οπότε επιλέξτε να κάνετε κάτι σημαντικό για εσάς από το απόγευμα και μετά.

Για τους Σκορπιούς, μια συνειδητοποίηση έρχεται σήμερα μέσα από συζητήσεις και επαφές. Αποφύγετε καταστάσεις μέσα στις οποίες δεν νιώθετε οικεία.

Για τους Τοξότες, η ημέρα μπορεί να μην αρχίσει όπως την έχετε προγραμματίσει ωστόσο σταδιακά θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση εάν το επιθυμήσετε.

Για τους Αιγόκερους, η σιγουριά για τις ικανότητές σας θα είναι το κύριο μοτίβο της ημέρας ότι και εάν αποφασίσετε να κάνετε σήμερα. Εξετάστε τα πράγματα βάσει αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, από το απόγευμα και μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε. Αρκεί να έχει όραμα, σασπένς και να μπορεί να επεκταθεί.

Για τους Ιχθύες, ότι έχετε σκοπό να κάνετε σήμερα προτιμήστε να το κάνετε μέχρι το μεσημέρι που υπάρχει δυναμική. Από το απόγευμα και μετά οι τόνοι πέφτουν και οι καταστάσεις μπορεί να χαλαρώσουν.

https://astroguide.gr/