ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο σήμερα ειδικά μέχρι το απόγευμα μπορεί να φέρει ανησυχίες. Η Σελήνη σε αυτή την θέση ενεργοποιεί την δύσκολη όψη μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, η οποία μας ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί καλά και ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα καλό είναι να πορευτείτε μόνη/ος στο πρόγραμμά σας. Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών θα πρέπει να μελετηθούν καλά πριν την οποιαδήποτε απόφαση ή δράση.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας και η Σελήνη με τον Κρόνο εστιάζουν στον τομέα τον επαγγελματικό και τις απολαβές που παίρνετε σε σχέση με την δουλειά που προσφέρετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σήμερα και σκεφτείτε με σύνεση τα δεδομένα.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα που σας φορτίζουν θα είναι αισθητή σήμερα και στους γύρω σας. Τα όνειρά σας θα πρέπει να έχουν ένα αντικειμενικό μέρος ώστε να μπορέσετε να τα αναπτύξετε και να τα πραγματοποιήσετε μέσα από αυτό.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη για δημοτικότητα είναι έντονη καθώς και η ανάγκη να αφαιρέσετε τα εμπόδια που στέκονται στον δρόμο σας. Σήμερα όλα εξαρτώνται από την ψυχική σας κατάσταση και το μέγεθος της επιθυμίας σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους. Εάν υπάρξουν εμπόδια ή διλλήματα σταθείτε στο αντικειμενικό τους κομμάτι.

Για τους Παρθένους, φρένα θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω σε σχέση με κάτι που θέλετε πολύ να κάνετε αυτή την στιγμή. Αφήστε το για σήμερα και ξαναμελετήστε το από αύριο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα ήταν να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με παιδιά, οικογένεια, γονείς. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση ή τουλάχιστον προσπαθήστε να είστε με το μέρος του δικαίου και όχι απαραίτητα της ισορροπίας.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να νιώθετε μόνη/ος ακόμη και αν οι δραστηριότητες της ημέρας σας κρατούν απασχολημένη/ο. Το ζητούμενο είναι να αλλάξετε στάση απέναντι σε κάτι που είναι μπροστά σας σήμερα και το θεωρείτε βαρετό. Είναι σίγουρο πως κάτι έχει να σας δώσει.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε σημασία αλλά και προσοχή στην επικοινωνία ειδικά εάν σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Υπάρχει τρόπος να βοηθηθείτε μέσα από άλλους, αρκεί να αντιληφθείτε την ευκαιρία και να την αρπάξετε.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οικονομικά ή θέματα αξιών βλέποντας μόνο τα προβλήματα. Αντιθέτως, εστιάστε σε ότι μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη στους συγκεκριμένους τομείς εστιάζοντας σε ότι αντικειμενικά είναι εφικτό στο τώρα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ος σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα σας. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε θέματα στην προσωπική σας ζωή μπορεί να έχουν αντίκτυπο όχι ευεργετικό σε αυτή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να ακολουθήσετε τους γρήγορους ρυθμούς που προστάζει η ημέρα. Εάν δεν είστε σε θέση, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους ανθρώπους γύρω σας και να χαλαρώσετε

https://astroguide.gr/