ΤΟ “ΜΟΙΡΑΣΜΑ” ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. . .

Σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύες και σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα κινητοποιούν τις ευαισθησίες μας και ενισχύουν την φιλανθρωπική μας δράση. Μακρυά από εγωκεντρισμούς και με το χέρι στην καρδιά ερχόμαστε σε επαφή με βαθιά και αληθινά κομμάτια του εαυτού μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η καθημερινότητα, σας έχει κουράσει και θέλετε οπωσδήποτε μια αλλαγή. Σταθείτε σήμερα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την στήριξή σας με όποιον τρόπο μπορείτε.

Για τους Ταύρους, όνειρα, επιθυμίες και οράματα έρχονται στην επιφάνεια για να δείτε τί αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε για να τα υλοποιήσετε. Φίλοι και άνθρωποι με τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες μπορούν να σταθούν στο πλάι σας.

Για τους Διδύμους, ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις και απλές δράσεις μπορείτε να πάρετε χαρά. Σήμερα αφιερωθείτε σε έναν ιερό για εσάς σκοπό.

Για τους Καρκίνους, η δεκτικότητά σας κερδίζει σήμερα τα εύσημα. Η ενσυναίσθηση που νιώθετε με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, σας φέρνει πιο κοντά σε αληθινά δικά σας συναισθήματα.

Για τους Λέοντες, η αίσθηση ανησυχίας μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική σήμερα. Βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες αναδύονται και έρχονται μπροστά σας προς ανάλυση και ανάπτυξη.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε ότι σας δίνει χαρά αλλά κυρίως σε ότι γεμίζει την καρδιά σας. Ακόμη και απλά πράγματα μπορεί να ομορφύνουν την ημέρα σας είτε είστε μόνη/ος είτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

Για τους Ζυγούς, η θέλησή σας σήμερα μπορεί να μετακινήσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο σας. Ελάτε σε επαφή με ότι αληθινό ζητάτε αυτή την στιγμή και θα γίνει δικό σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά μια κατάσταση, μια σκέψη. Η ικανοποίηση έρχεται από έναν λίγο διαφορετικό δρόμο από ότι νομίζετε αυτή την στιγμή και είναι ευκαιρία να τον ανακαλύψετε.

Για τους Τοξότες, πολλά πράγματα τα οποία δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά σήμερα μπορείτε να τα κατανοήσετε βαθύτερα. Αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις που ακούτε, πίσω από τις σκέψεις που κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, συζητήσεις και επαφές σήμερα θα πρέπει να γίνουν με το γάντι. Ακόμη και εάν αφήσετε τον άνθρωπο που συνομιλείτε να νομίζει πως έχει πάρει το πάνω χέρι, δεν πειράζει. Μπορείτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή να γυρίσετε το παιχνίδι εάν το θελήσετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι καλό να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου για να καταλάβετε πως νιώθει και ποίες είναι οι προθέσεις του. Αυτό θα κάνει καλό και στους δυο σας από πολλές πλευρές.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα εάν οι καταστάσεις δρουν πιεστικά προς εσάς, αυτή την στιγμή καλείστε να ασχοληθείτε μόνο με ότι αξίζει πραγματικά τον κόπο. Σήμερα αφιερώσετε χρόνο και γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για τους ανθρώπους γύρω σας./https://astroguide.gr/