ΗΣελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Η τάση να χαθούμε μέσα στην προσπάθεια ταξινόμησής τους θα είναι παρούσα και η τάση να αποδίδουμε μεγαλύτερη σημασία στους οικογενειακούς δεσμούς επίσης αισθητή. Παρόλα αυτά ο συντονισμός με ότι ζητά η ψυχή μας μακρυά από παλαιωμένες πεποιθήσεις θα είναι το ιδανικό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού ενδέχεται να κινητοποιηθούν έντονα και θα χρειαστεί να κρατηθούν οι ισορροπίες όπου αυτό κρίνετε απαραίτητο να γίνει. Η κατανόηση και η υπομονή θα είναι χρήσιμα εργαλεία σήμερα.

Για τους Ταύρους, τα όρια και το πλαίσιο μπορεί να μην είναι εύκολο να μπουν σήμερα αλλά θα είναι απαραίτητο. Η επικοινωνία γίνεται μέσα από την καρδιά σας μεταφέροντας μηνύματα σε αυτούς που νοιάζεστε και έχετε κοντά σας.

Για τους Διδύμους, οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Κρατήστε την ρεαλιστική πλευρά μιας κατάστασης και λειτουργήστε με φειδώ σήμερα.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα τις απαιτήσεις της ημέρας, είναι καλή ημέρα για ξεκούραση. Κυριαρχείστε πάνω στα συναισθήματά σας και δράστε ανάλογα την περίσταση.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα συναισθήματα έρχονται πάνω από τα υλικά αγαθά. Μια προσωπική ενδοσκόπηση λαμβάνει χώρα και είστε σε θέση να ταξινομήσετε όσα νιώθετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν χρειάζεται να πάρετε την έγκριση κανενός σχετικά με αυτό που νιώθετε ή κάνετε. Εξετάστε τα πράγματα από την δική σας προσωπική σκοπιά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ο σκοπός είναι να συντονιστείτε με τις δικές σας επιθυμίες. Ακόμη και αν άνθρωποι γύρω σας έχουν διαφορετική άποψη, εσείς κινηθείτε βάσει των δικών σας προσωπικών αναγκών.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα εάν έρθει επιβεβαίωση από άλλους ανθρώπους σχετικά με κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή, εσείς θα πρέπει να εμπιστευτείτε την δική σας εσωτερική φωνή. Δώστε τον απαραίτητο χώρο αλλά χωρίς να χαθείτε μέσα σε αυτόν.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται να μην έχετε διάθεση για πράγματα τα οποία νομίζατε πως θα σας ενθουσιάσουν σήμερα. Σεβαστείτε ότι αναδύεται από την ψυχή σας και ξεκουραστείτε νοητικά και ψυχικά.

Για τους Αιγόκερους, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα ενδέχεται να πέσουν στο τραπέζι προς διερεύνηση. Πράγματα και καταστάσεις μπορούν να διασαφηνιστούν για ένα περισσότερο δημιουργικό μέλλον.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έχετε την δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα πίσω από τις λέξεις που ακούτε και τις καταστάσεις που βιώνετε. Κάτι στην καθημερινότητά σας ζητά την προσοχή σας.

Για τους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις σήμερα μπορεί να είναι πηγή δημιουργίας εάν συντονιστείτε με κάτι που θέλετε πολύ να φέρετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Ευκαιρία για ρομαντισμό ή μια μεγάλη αγκαλιά σας περιμένει.https://astroguide.gr/