ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ. . .

Σήμερα η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τους Ερμή/Ουρανό/Αφροδίτη δίνει την αίσθηση πως παρόλο τα προβλήματα και τις εντάσεις μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Το πάντρεμα της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αλλαγές και ζητείται προσοχή κυρίως σε θέματα σχέσεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά τέτοια ώστε να διευκολυνθείτε στην εργασία σας ή σε μια δραστηριότητα που έχετε σε καθημερινή βάση. Δώστε σημασία στην υγεία σας ψυχική ή σωματική.

Για τους Ταύρους, σήμερα εάν δεν γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας θα μπορούσατε να τρέξετε ένα εγχείρημα ή να βάλετε μια ιδέα που έχετε σε εφαρμογή. Καλή ημέρα αλλά χρειάζεται συνέπεια.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας αγχώνει. Πολλές σκέψεις που χρειάζεται οπωσδήποτε να μπουν σε σειρά σας κουράζουν.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνεργασίες και τις ομάδες που ανήκετε. Βάλτε προτεραιότητες.

Για τους Λέοντες, σήμερα ο έλεγχος δύσκολα μπορεί να κρατηθεί εάν δεν είστε αρκετά γειωμένη/ος. Αφήστε στην άκρη καταστάσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης ή δεν επείγουν.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκό το πλανητικό σκηνικό σήμερα εάν αφιερωθείτε σε έναν σκοπό. Η καλή οργάνωση και το ότι στέκεστε στις λεπτομέρειες τις οποίες άλλοι προσπερνούν θα κάνει την διαφορά.

Για τους Ζυγούς, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούνται σήμερα όχι για να δυσκολέψουν την ημέρα σας αλλά για να σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από περιττά βάρη. Αυτή την στιγμή βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές σήμερα μπορούν να απορροφήσουν μέρος της ενέργειά σας. Εξαρτάται από εσάς με ποίον τρόπο θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα δεδομένα και τις καταστάσεις σήμερα.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά ζητήματα σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν με την έννοια πως θα πρέπει να αποφασίσετε να βάλετε χρονοδιαγράμματα και όρια γενικότερα. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στους κατάλληλους ανθρώπους.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή στιγμή για σκέψεις, επαφές και δράσεις που σχετίζονται είτε με ένα επαγγελματικό είτε ένα προσωπικό σας ζήτημα. Η σταθερότητα σας και η οριοθέτηση κερδίζει το παιχνίδι.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό είναι να μην ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Η ιδιωτική σας ζωή μπορεί να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας αλλά το κυριότερο είναι πως δύσκολα θα βγάλετε άκρη σήμερα σε αυτόν τον τομέα.

Για τους Ιχθύες, ότι και αν έχετε προγραμματίσει για σήμερα καλό θα είναι να το πλαισιώσετε. Πολύ εύκολα μπορεί να αποσυντονιστείτε ή να προσπαθήσετε να βγείτε έξω από καταστάσεις οι οποίες σας φέρνουν εμπόδια.https://astroguide.gr/