Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά κάτι από την χθεσινή έντονη Πανσέληνο, ωστόσο προστίθεται ακόμη μια νότα, περισσότερο τρυφερή, με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ενεργειακό φορτίο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσανατολίζεστε προς την κατεύθυνση από την οποία θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Παραμείνετε σε αυτή για να φτάσετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη ακόμη απέναντι σας, σας ωθεί να στοχεύσετε σε ότι μπορεί να επεκταθεί μέσα από την συνεργασία και τους ανθρώπους που σας στηρίζουν. Αυτή την στιγμή λειτουργούν και ως καθρέφτης.

Για τους Διδύμους, καθημερινές ασχολίες και εκκρεμότητες προσπαθείτε να τακτοποιήσετε σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο ευχάριστη θα είναι το κίνητρό σας.

Για τους Καρκίνους, οι εμπνεύσεις είναι ο οδηγός σας σήμερα. Νέα δεδομένα και καινούργιες ιδέες μπορούν να προστεθούν σε ότι κάνετε αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα ακόμη είναι ανοιχτά και σας απασχολούν. Σήμερα προτείνονται ή βρίσκεται εσείς η ίδια/ο ίδιος λύσεις.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει πιο κοντά σε έναν στόχο σας. Μην μεταφέρετε όλες τις ιδέες σας αλλά ότι είναι σημαντικό και θέλετε να γίνει άμεσα.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Ότι αποφασίσετε καλό θα είναι να σκεφτείτε το πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει σε καθημερινό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναμοχλεύει τα θέματα της χθεσινής Πανσελήνου. Από το απόγευμα και μετά η αισιοδοξία θα σας ταξιδέψει σε μέρη που θα νιώσετε περισσότερη ησυχία.

Για τους Τοξότες, η έγνοια σας είναι επικεντρωμένη σε πολύ πρακτικά θέματα που πιθανά να σχετίζονται και με άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο σας, από το απόγευμα και μετά, εστιάζει την ενέργειά της σε ότι μπορεί να κάνει καλό στην εικόνα και προβολή σας.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο σωστό περιβάλλον.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολούν γενικότερα αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια πως μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα πανοραμικά ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί και λίγο παραπάνω φαντασία vs ρεαλισμό.

Για τους Ιχθύες, δυνατές οι εμπνεύσεις έρχονται σήμερα δίνοντας νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν. Καλή ημέρα να κάνετε κάτι για εσάς και μόνο για εσάς!

https://astroguide.gr/