ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. . .

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει κάπως την διάθεσή μας. Παρόλο που ο Πλούτωνας είναι ακόμη σε δύσκολη θέση και ο Ήλιος πλησιάζει τον Ουρανό ενεργοποιώντας την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο είναι μια ημέρα όπου λύσεις, ξαφνικές ιδέες αλλά και αλλαγές έρχονται λυτρωτικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι εμπνεύσεις είναι πολύ βοηθητικές. Ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα αξιών που σας απασχολεί σήμερα και αύριο μπορεί να λυθεί ή να δοθούν νέες ιδέες προς διεκπεραίωση.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η τάση να υπερβάλετε. Είναι αλήθεια πως η πολυαστρία πλανητικών ενεργειών στο ζώδιο σας ανεβάζουν την διάθεσή σας να κάνετε πράγματα αλλά μπορεί να γίνετε περισσότερο επίμονη/ος χάνοντας την απαιτούμενη ευελιξία σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί σχέσεις και συνεργασίες την ίδια στιγμή που οι ψυχικές φορτίσεις κάνουν πάρτι. Δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες χρειάζονται καλή μελέτη και σταθερά βήματα. Μην το επιχειρήσετε…

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας, σας έχει δώσει ενέργεια και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα υποστηρίζουν κινήσεις και δράσεις οι οποίες έχουν σταθερό υπόβαθρο. Άλλοι άνθρωποι λειτουργούν υποστηρικτικά σήμερα προς εσάς.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα έχετε βάλει στόχο να κάνετε αυτή την στιγμή και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η δημιουργική νότα είναι παρούσα καθώς και η παρορμητική τάση επίσης.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας εμπνέει. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια και χρειάζεται να την εμπεριέχετε στις κινήσεις σας αυτή την στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με το γάντι. Μην παρασυρθείτε από ότι βλέπετε, απεναντίας εσείς θα πρέπει να ζυγίσετε καλά τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας. Αυτό είναι κάτι προσωρινό, με την έννοια πως σύντομα θα καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα και θα δράσετε κατά περίπτωση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας δίνοντας μια ώθηση προς τα μπροστά. Είτε αφορά εργασιακά θέματα είτε προσωπικά προσπαθήστε να κρατήσετε αντικειμενική στάση απέναντι στα πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να ερωτευτείτε, να πειραματιστείτε και να χαρείτε είναι έντονη αυτή την περίοδο. Μην αφήσετε σήμερα ψυχικές φορτίσεις να σας απομακρύνουν από την χαρά.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα είναι κινητοποιημένα και ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή είναι κοντά σας τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να επεκτείνετε ή να βρείτε λύσεις σε ένα εργασιακό κυρίως ζήτημα. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια για εσάς σήμερα.https://astroguide.gr/