Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 30 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;


Φούλα Γρηγοροπούλου
Την τελευταία ημέρα του Απριλίου θα συμβούν αρκετά αστρολογικά δρώμενα -αντιφατικά μεταξύ τους- τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή μας αλλά και το κλίμα που θα επικρατήσει στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (22η μοίρα) θα λειτουργήσει «κατευναστικά» για αυτή την ημέρα, που λαμβάνει χώρα και άλλη μία όψη αυτή της συνόδου του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 30 Απριλίου 2021.
Λόγω του ότι η συνάντηση Ήλιου-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ένταση και η ένταση δεν θα βοηθήσει στο να κρατηθούν τα προσχήματα, αυτή η όψη θα έρθει ως «Από μηχανής Θεός» και θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό να νιώθουμε πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις οι οποίες μας έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό, όμως το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. Αυτή η όψη βοηθά ιδιαίτερα την ηρεμία -τουλάχιστον στην επικοινωνία- και μπορεί να κατευνάσει τις επικοινωνιακές εντάσεις.

Με την επιρροή αυτής της όψης θα νιώσουμε την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε πράγματα τα οποία μας βοηθούν να δραπετεύσουμε νοητά από την καθημερινότητα, τις ανησυχίες και τα άγχη μας. Έτσι λοιπόν μία καλή ιδέα είναι το διάβασμα ενός βιβλίου, η παρακολούθηση μιας ταινίας ή μιας σειράς που μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όπως και ο σχεδιασμός κάποιων μελλοντικών μας σχεδίων!

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;
Η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και φαίνεται πως θα μας βοηθήσει να βρούμε τον τρόπο για να διευθετήσουμε ζητήματα, τα οποία μας έχουν επηρεάσει και μας έχουν δυσκολέψει αρκετά. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι οι Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 21η έως και την 23η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;
ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει σε ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον οικονομικό τομέα αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις οικονομικές συναλλαγές. Έτσι λοιπόν αν θέλεις να διαχειριστείς μία οικονομική εκκρεμότητα -ιδιαίτερα αν αυτή έρχεται από το παρελθόν- είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα αποτελέσει πολύτιμο σύμβουλο σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση η οποία με τη σειρά της θα ανεβάσει τη δημοτικότητα σου στους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Φαίνεται πως σήμερα θα έχεις τον ρόλο του «συμβούλου» σε θέματα που αφορούν φιλικά σου πρόσωπα και οι έξυπνες ιδέες σου θα οδηγήσουν τους άλλους να σε παραδεχτούν! Εκτός από τα ζητήματα των άλλων μην ξεχάσεις να δώσεις την απαραίτητη προσοχή και στα δικά σου θέματα! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική υπερχείλιση και έντονα συναισθήματα. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι θα πρέπει να σε ανησυχεί καθώς η αρμονική συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική. Ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να βρει το «κουμπί» σου και να επηρεάσει αρκετά τη διάθεση και τα συναισθήματά σου, όμως να θυμάσαι πως αυτό θα γίνει όσο το επιτρέψεις εσύ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει τη διάθεση για να υπάρξουν «γόνιμες συζητήσεις», οι οποίες μπορούν να διευθετήσουν τυχόν παρεξηγήσεις πριν καν αυτές δημιουργηθούν. Αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι συζητήσεις θα «βαίνουν καλώς» σήμερα, όμως δείχνει πως ακόμα και αν υπάρξουν διαφωνίες ακόμα κι αν κάποια στιγμή ανέβουν οι τόνοι, χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς θα αποδειχθούν σωτήριες και για τις συζητήσεις αλλά και για τη διάθεσή σου. 

ΛΕΩΝ

Λέων μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως πρέπει να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου προκειμένου να διαχειριστείς ένα ζήτημα το οποίο σου προκαλεί «βάρος» ή σου προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα. Αυτό το ζήτημα είναι πιθανό να σχετίζεται με τη δουλειά ή με μία κατάσταση η οποία έρχεται από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως η διαίσθηση σου θα σου δείξει το δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσεις, προκειμένου να καταφέρεις να βρεις άκρη σε μπερδεμένα ζητήματα και να βγεις κερδισμένος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις, με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Ακόμα φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες αφορούν μια συνεργασία και οι ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι θα αποτελέσουν το έναυσμα για να εξελιχθεί περαιτέρω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις αρκετά γρήγορα θέματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές διευθετήσεις καθώς ο οικονομικός τομέας με τις υποχρεώσεις του θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τα άγχη και τις ανησυχίες σου, καθώς σε συνδυασμό με την πίεση της καθημερινότητας θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια θέματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα ρομαντικό και ζεστό κλίμα σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό το κλίμα με τη σειρά του θα αποτελέσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, τα οποία ίσως να υπάρχουν μέχρι τώρα λόγω εγωισμού και «ανένδοτης» θέσης είτε από εσένα είτε από τους άλλους. Να θυμάσαι πως αν σήμερα προσπαθήσεις να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα που επιθυμείς είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως η σημερινή ημέρα θα έχει μία νοσταλγική διάθεση και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να μην βγεις καθόλου από το σπίτι. Βέβαια φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες δουλειές οι οποίες σε περιμένουν ή ακόμα και αν δεν υπάρχουν ίσως κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Να θυμάσαι πως θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς για αρχή επικοινωνιακά και ύστερα να τις διευθετήσεις, αρκεί να μη χάσεις χρόνο στο να σκέφτεσαι πως εμφανίστηκαν έτσι ξαφνικά! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα βοηθήσει στο να υπάρξει μία ουσιαστική συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου και ίσως νιώθεις πως υπάρχουν κάποια θέματα μεταξύ σας. Αυτή η όψη θα ενισχύσει την ενσυναίσθηση σου, κάτι που θα σε βοηθήσει «να μπεις στα παπούτσια του άλλου» και να τον καταλάβεις καλύτερα. Δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα το οποίο θα έχει απολογητικό χαρακτήρα από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει μία ευκολία στο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας. Αυτά τα θέματα είναι πιθανόν να αφορούν και οικεία σου πρόσωπα ή κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν καταφέρεις να μην σταθείς στο γεγονός ότι θα σου δεσμεύσουν άλλο λίγο από το δικό σου χρόνο, είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο επικοινωνιακό τρόπο. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύει τα συναισθήματά σου τα οποία φέρνει στο προσκήνιο. Σήμερα η διάθεσή σου πιθανόν να είναι ιδιαίτερα ρομαντική όπως επίσης και ο τρόπος που βλέπεις τις καταστάσεις. Καλό θα είναι να κρατήσεις αυτή τη ρομαντική διάθεση μόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η δεκτικότητα και η καλοσύνη σου θα μπορούσε να αποτελέσει την «αχίλλειο πτέρνα σου». Οι συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις.https://www.zwdia24.gr/