ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα στον ουράνιο θόλο είναι μια ενεργειακή όψη η οποία φέρνει έντονη επιθυμία για ελευθερία και κόψιμο από δεσμά – πεποιθήσεις – οι οποίες μας κρατούν πίσω σε σχέση με αυτό που πραγματικά θέλουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Ήλιος “φωτίζει” όχι μόνο τα κίνητρα του πλανήτη Ουρανού αλλά και την δυσαρμονική του σύνδεση με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πιθανά ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο όπου η ελευθερία κοντράρετε με το όποιο κατεστημένο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δεν πρέπει να αναλωθείτε δεξιά και αριστερά. Επικεντρωθείτε σε κάτι σημαντικό και το οποίο έχει αξία για εσάς ώστε να νιώσετε πραγματικά ελεύθερη/ος για να το κατακτήσετε.

Για τους Ταύρους, σήμερα έστω και στιγμιαία μπορείτε να δείτε σας φλας ένα κομμάτι που επιθυμείτε να συμβαίνει ή να δείτε τον τρόπο που θα το πετύχετε. Η ενέργεια του Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο σας, σας δίνει εμπνεύσεις προς υλοποίηση.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να μείνετε σταθερά σε ότι σας ηρεμεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι εμπνεύσεις θα είναι βοηθητικές αλλά χρειάζεται να είστε χαλαρή/ος για να τις συλλάβετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται σε κοινωνικό πλαίσιο. Η δυναμική είναι μεγάλη ειδικά εάν αφορά ομάδες ανθρώπων ή καινούργιες γνωριμίες.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε σχέδια ή να κατευθύνετε μια κατάσταση προς την οδό που θέλετε. Ο αστάθμιστος παράγοντας είναι ενεργός γιαυτό μια απαραίτητη μελέτη πρώτα είναι αναγκαία.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις είναι δυνατές σήμερα και δεν κοιτούν δεσμεύσεις. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς σήμερα είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά και να ταξινομηθούν. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για εσωτερικές διεργασίες και κυρίως εάν χρειάζεται να συμμετάσχουν και άλλα άτομα σε αυτές. Δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, εμπνεύσεις σχετικά με δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό απέναντι σας. Είτε θα πορευτείτε μέσω συνεργασιών είτε μόνη/ος σας καμία δέσμευση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή προς τα όνειρά και τις προσδοκίες σας.

Για τους Τοξότες, την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία επηρεάζει η ένωση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα στον ουράνιο θόλο. Οι εμπνεύσεις έρχονται για να σας καθοδηγήσουν σε μια κατεύθυνση πολύ συγκεκριμένη, δημιουργική και κυρίως απελευθερωτική.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην βιαστείτε αλλά ακολουθήστε την ροή όπως κάνετε. Ένας νέος τρόπος προσέγγισης ή κάτι καινούργιο έρχεται το οποίο θα ελευθερώσει τις αισθήσεις σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με τρόπο απελευθερωτικό. Οτιδήποτε δεν χρειάζεται να είναι στον δρόμο σας αυτή την στιγμή μπορείτε με ευελιξία να το απομακρύνετε, είτε για λίγο είτε για πολύ.

Για τους Ιχθύες, το μυαλό σας πλημμυρίζει από σκέψεις σήμερα λόγω του Ήλιου με τον Ουρανό στον ουράνιο θόλο. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει πολύ σημαντική και μέσα από νέες ιδέες να προσεγγίσετε καλύτερα ένα θέμα που σας απασχολεί.https://astroguide.gr/