ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις της με τον Άρη και τον Χείρωνα δημιουργούν έντονη δυναμική ειδικά εάν οι επιθυμίες μας νιώθουμε πως καταπατούνται. Ταυτόχρονα, η θετική της σχέση με τον Ουρανό δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε ότι για εμάς είναι σημαντικό και πολύτιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οικογενειακά θέματα σήμερα είναι ενεργά. Προσπαθήστε να σταθείτε στην θετική πλευρά των καταστάσεων, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για ότι έχει κατακτηθεί.

Για τους Ταύρους, η πολυαστρία στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με δύναμη και ενέργεια αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα ζητά να σταθείτε για μια στιγμή και να αναλογιστείτε τις καταστάσεις. Μια πιο αντικειμενική ματιά θα είναι πολύ δημιουργική.

Για τους Διδύμους, σήμερα είστε περισσότερο με τις σκέψεις σας παρά με οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή με τις αξίες που έχετε ήδη στην ζωή σας και να προσπαθήσετε, για σήμερα, να σταθείτε σε αυτές.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, κάθε είδους. Προσπαθήστε να διεκδικήσετε αυτό που τουλάχιστον δικαιούστε με ηρεμία, χάρη και ταπεραμέντο.

Για τους Λέοντες, αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας κάνει χαρούμενη/ο. Είναι παραγωγική ημέρα εάν αφήστε πράγματα που σας στεναχωρούν στην άκρη και ασχοληθείτε με αυτό που μπορεί να σας δώσει χαρά.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις είναι πολύ δυνατές και μπορείτε να κάνετε παραγωγικά πράγματα τουλάχιστον, λόγω ημέρας, σε νοητικό επίπεδο. Αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο το πιστεύετε.

Για τους Ζυγούς, οικογενειακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και θα πρέπει να βάλετε όλη την μαεστρία και διπλωματία σας. Δεν είναι μια εύκολη ημέρα εάν σταθείτε σε όλες τις λεπτομέρειες.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως διανύετε μια περίοδο όπου οι άλλοι ζητούν πολλά από εσάς διότι γνωρίζουν πως θα τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Πάρτε χαρά από τις μοναδικές ικανότητές σας και αφήστε οτιδήποτε άλλον στην άκρη σήμερα.

Για τους Τοξότες, σήμερα χρειάζεται να ξεκουραστείτε νοητικά και σωματικά. Σταθείτε μόνο σε ότι είναι σημαντικό το οποίο τρέχει στην καθημερινότητά σας αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές φορτίζουν με έντονη ενέργεια όχι μόνο εσάς αλλά τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν προστριβές.

Για τους Υδροχόους, σήμερα η επικοινωνία μπορεί να χρειάζεται περισσότερη προσοχή αλλά υπάρχει η εύνοια να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Εάν έχετε την επιλογή διαλέξτε να κάνετε σήμερα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα που τρέχουν στη καθημερινότητά σας.

Για τους Ιχθύες, φίλοι και άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας. Εκ φύσεων έχετε την δυνατότητα να μαγεύετε τους συνομιλητές σας, κάτι που κινητοποιείται έντονα σήμερα.