ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. . .

Ο Ήλιος κοντά στον Ουρανό και η Σελήνη σήμερα κοντά στον Κρόνο δεν θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη ημέρα για ηρεμία και γαλήνη. Ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούνται έντονα και καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις κινήσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ος σε σχέση με αξίες και πεποιθήσεις σας. Ενδέχεται άλλοι να νιώσετε πως σας υποβαθμίζουν ή κάποιο οικονομικό ζήτημα σας να σας απασχολήσει.

Για τους Ταύρους, η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό επηρεάζει την εικόνα σας και η Σελήνη με τον Κρόνο τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να νιώσετε περισσότερο ευάλωτη/ος και να θέλετε να αντιδράσετε με κάποιον τρόπο. Καλύτερα να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας κινητοποιήσει δυσάρεστα συναισθήματα.

Για τους Καρκίνους, η αλληλεγγύη είναι σημαντική ιδιότητα αυτή την στιγμή για εσάς αρκεί να μην σας βαραίνει σε ψυχικό επίπεδο. Σήμερα δώστε όσο αντέχετε.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα μπορούσατε πολύ εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που σχετίζεστε προσωπικά ή συνεργασιακά. Καλό είναι να αποφύγετε μια τέτοιου είδους επαφή αυτή την στιγμή.

Για τους Παρθένους, κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σας απογοητεύσει σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να πορευτείτε πιο ιδιωτικά. Ακόμη και αν λόγω ημέρας είστε με συγγενείς, αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σας ενοχλήσουν για κάποιον λόγο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κάντε ένα βήμα πίσω αν βλέπετε πως δεν προχωράει η συζήτηση όπως θα θέλατε. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για πίεση ούτε από εσάς ούτε προς εσάς. Προσοχή στα παιδιά.

Για τους Σκορπιούς, ευαίσθητους τομείς κεντρίζει η σημερινή ημέρα. Αν είστε με άλλους λόγω ημέρας, προσπαθήστε να μην συμμετέχετε εκεί που νιώθετε πως θα φορτιστείτε χωρίς λόγο. Δράστε διεκπεραιωτικά.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους οι οποίοι μπορεί να μην έχετε την διάθεση να πάτε. Καλό θα είναι να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς μεγάλη συμμετοχή από μέρους σας.

Για τους Αιγόκερους, καλό θα είναι να μην αναλάβετε ευθύνες, υποχρεώσεις, κάτι το οποίο ξέρετε πως θα σας βαρύνει. Υπάρχει η τάση να υπερβείτε τις δυνάμεις σας και αυτό θα σας κουράσει πολύ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι αυτή που αρμόζει στην ημέρα ή να νιώθετε πως θέλετε να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα κοινά. Σεβαστείτε αυτή σας την ανάγκη.

Για τους Ιχθύες, σήμερα κάντε ότι σας αρέσει χωρίς πίεση. Ακόμη και αν είστε με άλλους λόγω ημέρας, δεν χρειάζεται να υπερβείτε τις δυνάμεις και κυρίως τις αντοχές σας.

https://astroguide.gr/