ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. . .

Οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων. Με επιδεξιότητα, ενσυναίσθηση και χάρη μπορούμε να εκφράσουμε τις βαθύτερες, αληθινές μας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και παρόλο που θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο εάν την εμπιστευτείτε θα φτάσετε γρηγορότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δώστε χώρο και χρόνο στις σκέψεις σας.

Για τους Ταύρους, με την πολυαστρία στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα μπορείτε να εκτιμήσετε πιο σωστά τα μηνύματα που έρχονται από τους άλλους. Ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τις επιθυμίες σας στους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν.

Για τους Διδύμους, ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εμπιστεύεστε σήμερα έρχονται καλές ιδέες. Η αξιολόγηση τους είναι απαραίτητη αλλά υπάρχει η εύνοια της επέκτασης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην σας απασχολήσει η κριτική των άλλων. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς και κατευθυνθείτε με θάρρος και πίστη στην συγκεκριμένη οδό.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχη/ος. Είναι πολύ χρήσιμη αυτή την κατάσταση γιατί θα μπορέσετε να αξιολογήσετε σωστά και να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας με βάση την πραγματική, προσωπική σας Αλήθεια.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντι σας μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά έχετε την έμφυτη ικανότητα να ταξινομήσετε γρήγορα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι η παρορμητική σας ιδιότητα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάτι που αφορά την ρουτίνα σας ή/και την εργασία σας. Επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που διεγείρει την φαντασία σας και βοηθά την προσωπική σας πρόοδο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η χαρά έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Είτε από κάτι που ήδη ασχολείστε είτε από μια καινούργια σύλληψη που θα έχετε σήμερα η χαρά της δημιουργίας μέσα από την φαντασία σας είναι ενεργή.

Για τους Τοξότες, σήμερα η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας. Με ευελιξία κάντε πράξη τις σκέψεις σας χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν άλλοι τις κινήσεις ή τις προθέσεις σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αν καταφέρετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας θα γίνουν όλα όπως τα έχετε προγραμματίσει. Εστιάστε στην ουσία, στον στόχο και στο πώς θα πετύχετε καλύτερη οργάνωση προς αυτή την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα όλα είναι πολύ σχετικά και αυτό είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Μπείτε στη θέση του συνομιλητή σας και είναι σίγουρο πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα βλέπετε ακόμη ευκολότερα μέσα από τα μάτια της καρδιάς σας και μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμα και προς άλλους ανθρώπους. Το γεγονός πως τίποτα δεν έχει σημασία εάν δεν φιλτράρεται μέσα από την αγάπη.https://astroguide.gr/