ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ. . .

Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια ονειρική διάσταση αλλά ταυτόχρονα και σύγχυση σε περίπτωση που βρισκόμαστε σε δίλλημα. Καλή ημέρα για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την άυλη πραγματικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να δείξετε επιείκεια όχι μόνο απέναντι στους άλλους αλλά και με κέντρο τις δικές σας ψυχικές φορτίσεις. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή τις σχέσεις σας. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους θα είναι καλή παρόλο τις δικές σας ανησυχίες.

Για τους Διδύμους, εάν θελήσετε σήμερα να κάνετε κάποιες αλλαγές δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μετά από αρκετή σκέψη. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά ενεργή παρόλο τις αποσπάσεις.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη για κάτι που σας απασχολεί. Η πίστη σε αυτό που πρεσβεύετε θα βοηθήσει στην εξέλιξή του.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει μια αίσθηση ανησυχίας ή ασάφειας. Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή και δώστε χρόνο σε ότι κινητοποιηθεί ώστε να διευθετηθεί στο χρόνο του με επιτυχία.

Για τους Παρθένους, δεύτερες σκέψεις μπορεί να ενεργοποιηθούν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε προσοχή. Είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους που στέκεστε στην αντικειμενική διάσταση μιας κατάστασης ωστόσο σήμερα η ημέρα δημιουργεί μια νεφέλη.

Για τους Ζυγούς, πάρτε σήμερα όσες περισσότερες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει πριν αποφασίσετε τί θα κάνετε ή πώς θα το κάνετε. Ο κατάλληλος συντονισμός βοηθά στην αποτελεσματικότητά που θέλετε να φέρετε.

Για τους Σκορπιούς, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο. Δώστε ικανοποίηση στον εαυτό σας ασχολούμενη/ος με δραστηριότητες οι οποίες θα σας χαλαρώσουν. Με σύνεση οικονομικά θέματα.

Για τους Τοξότες, εάν σήμερα χρειάζεται η συμμετοχή σας σε ένα οικογενειακό ζήτημα ή θέμα σπιτιού καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση. Τα όνειρα και οι στόχοι σας πρέπει να είναι ενεργά.

Για τους Αιγόκερους, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται σήμερα για να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα. Ανεξάρτητα εάν άλλοι συμφωνούν ή όχι με τις δικές σας ιδέες εστιάστε σε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας προβληματίσουν σήμερα. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για τελικές αποφάσεις ωστόσο μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σας εμπνέει, σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει. Καλή ημέρα για ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας.https://astroguide.gr/