ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η σχέση της Σελήνη με τον Χείρωνα σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου τετράγωνο με τον Δία δεν ευνοούν ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται να δώσουμε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ένωση της Σελήνης με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας δεν ευνοεί συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Καλύτερα να διαχειριστείτε σημαντικά πράγματα από αύριο και μετά.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μην βγαίνει το πρόγραμμά σας όπως το έχετε υπολογίσει λόγω εξωτερικών δυσκολιών ή δικής σας έλλειψης διάθεσης. Καλό είναι να σεβαστείτε τις ανάγκες σας και να ξεκουραστείτε νοητικά και σωματικά.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο σας δίνει αυτή την στιγμή την ικανότητα να μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερα τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε προς έναν στόχο. Από αύριο μπορείτε να μοιραστείτε και τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Για τους Καρκίνους, ξέρετε τί πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται σήμερα είναι να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας φορτίσουν ή να δημιουργήσουν εμπόδια.

Για τους Λέοντες, κάτι σήμερα μπορεί να μην προχωρήσει όπως θα θέλατε ή να προκύψουν εμπόδια για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Ότι και αν είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι αύριο.

Για τους Παρθένους, εσωτερικές διεργασίες σήμερα μπορεί να σας φορτίζουν ή να μην βλέπετε φως το τούνελ. Ψάξτε να βρείτε την αντικειμενική οπτική πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει ανεξάρτητα τις συναισθηματικές σας φορτίσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό είναι να μην επενδύσετε χρόνο ή ενέργεια σε πράγματα που αφορούν άλλους. Ακόμη και αν φέρετε εις πέρας αυτό που σας ζητείτε, η ικανοποίηση που θα λάβετε ενδέχεται να μην είναι η αναμενόμενη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με σύνεση. Εναποθέστε την ενέργεια και την δυναμική στις δικές σας ικανότητες χωρίς να περιμένετε από άλλους βοήθεια.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι έντονη σήμερα αλλά η δυναμική δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Προχωρήστε με προσοχή, βήμα βήμα, χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Για τους Αιγόκερους, οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες και πιστεύετε πως έχετε την ικανότητα να κάνετε πράγματα αυτή την στιγμή. Ισχύει, είναι αλήθεια. Αλλά σήμερα άνθρωποι δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσουν όσο περιμένετε ή θα θέλατε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Είναι καλή στιγμή για σταθείτε υποστηρικτικά σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Για τους Ιχθύες, υλικά ζητήματα καλό είναι να αποφευχθούν σήμερα. Απεναντίας σταθείτε σε ότι έχετε κατακτήσει και έχετε κοντά σας αυτή την στιγμή είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.https://astroguide.gr/