Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Μιράντα Βασιλείου
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 11 Μαΐου 2021, φέρνοντας ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομική ζητήματα και γενικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας αξίες και το αίσθημα της ασφάλειας που χρειαζόμαστε. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου θα υπάρχει έντονη ανάγκη για σταθερότητα. Θα υπάρχουν αναθεωρήσεις σε προγραμματισμένα σχέδια ή στην υλοποίηση στόχων.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει κάποιες εξελίξεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Φαίνεται πως κάτι αλλάζει στο εισόδημά σου τις μέρες αυτές, ότι ίσως να δρομολογείς μία επένδυση ή προχωράς σε μία αγοραπωλησία, που σχεδίαζες καιρό. Καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές καινούριων συμφωνιών ή την έναρξη κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας, ενός εγχειρήματος ή επιχείρησης. Απλώς τσέκαρε διπλά όλες τις παραμέτρους στα παραπάνω και εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα, μέσα από το οποίο θα επιδιώξεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Πιθανόν να ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα τις μέρες αυτές, να αλλάζεις κάποια πράγματα προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου ή να τακτοποιείς κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα, βάζοντας μία τάξη στα εισοδήματά σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις δέχονται επίσης, μία επανεκκίνηση και ίσως να επαναπροσδιορίζεις και μέσα σου κάποια συναισθήματα ή επιθυμίες, προκειμένου να διαμορφώσεις μία νέα πραγματικότητα στα αισθηματικά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο 12ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει πιο κοντά στη διαίσθηση και στις ανάγκες σου. Τις ημέρες αυτές ίσως νιώσεις την επιθυμία να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου και να κλείσεις έναν κύκλο μέσα σου, επαναπροσδιορίζοντας τα όνειρα που έχεις για το ερωτικό σου μέλλον. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες και γενικώς να προετοιμάσεις οποιοδήποτε καινούριο διάβημα σχεδιάζεις να υλοποιήσεις παρακάτω, όσον αφορά επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου, ενός επαγγελματικού σχεδίου ή πολυπόθητου ονείρου. Τις ημέρες αυτές θα σε απασχολήσει έντονα η συμμετοχή σου σε κάποια οργάνωση ή σύλλογο και γενικώς, εντείνεται το ομαδικό σου πνεύμα και ή ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους, πλήθη και ομοϊδεάτες. Παράλληλα, ίσως συναντήσεις κάποιους παλιούς σου γνωστούς ή αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα φιλικό πρόσωπο, που η σχέση σας είχε παρουσιάσει τριγμούς. Ακόμη, δεν αποκλείεται να προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου και το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην καριέρα σου. Τις επόμενες μέρες φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην επαγγελματική σου πορεία, πως ίσως να επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου με ανώτερους ή εργοδότες και πως γενικά σε απασχολούν έντονα οι φιλοδοξίες σου και οι μελλοντικές σου επιδιώξεις. Παράλληλα, ίσως να προετοιμάζεις ένα νέο εγχείρημα, που θα αλλάξει σημαντικά τη δημόσια εικόνα σου ή μία νέα ευκαιρία για δουλειά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, αλλά και σε νομικές σου υποθέσεις. Ίσως να τακτοποιείς διαφόρων ειδών πρακτικές εκκρεμότητες αυτό το διάστημα, να σχεδιάζεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ φαίνεται πως γενικά βρίσκεσαι σε μία φάση αναδιαμόρφωσης της κοσμοθεωρίας σου και των απόψεών σου, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Οι ανάγκες και επιθυμίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και πιθανόν να αφήνεις πίσω σου καταστάσεις και πρόσωπα, που αδυνατούν να τις ικανοποιήσουν.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και το κοινό σου ταμείο με τον/τη σύντροφό σου. Πιθανόν να αλλάζει κάτι στο εισόδημά του/της, που αναδιαμορφώνει την οικονομική σας πραγματικότητα ή να τακτοποιείς εκκρεμότητες που αφορούν δάνεια, εφορίες και οφειλές. Παράλληλα, φαίνεται πως κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα με το ταίρι σου σε θέματα συμβίωσης και πως το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται, καθώς η σεξουαλικότητά σου να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες αυτές. Οι αδέσμευτοι ίσως επιχειρήσουν μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από τα παλιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε παρακινεί να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί ίσως να περνούν σε μία νέα φάση με το ταίρι τους, είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο, ενώ γενικά φαίνεται πως αναδιαμορφώνεται η καθημερινότητα μέσα στη σχέση. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να γνωρίζουν ένα νέο πρόσωπο, που θα τους ξυπνήσει μία έντονη ανάγκη για συντροφικότητα ή πιθανόν να αποφασίζουν να προχωρήσουν παρακάτω με κάποιον/α που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν οι συνεργασίες και ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στις συναδελφικές σου σχέσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τις καθημερινές σου συνήθειες και το εργασιακό σου περιβάλλον. Καταρχάς, το σώμα σου και οι ανάγκες του θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές και ίσως να ξεκινάς κάποια νέα αθλητική δραστηριότητα ή να αλλάζεις τη διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως να πραγματοποιείς κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις για την υγεία σου. Από την άλλη, το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις, ο χώρος που δουλεύεις ή ακόμη και το αντικείμενό σου, ίσως δεχτούν τροποποιήσεις που αλλάζουν σημαντικά τη ρουτίνα σου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις σε ερωτικές σου υποθέσεις και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Τις ημέρες αυτές θα έχεις αυξημένη διάθεση να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις, να αφεθείς σε απολαύσεις και ερωτικές περιπέτειες, ενώ οι πιθανότητες να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα στη ζωή σου είναι πολλαπλάσιες. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει, κάτι που ίσως να προέρχεται και από την ανάληψη ενός νέου εγχειρήματος στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο εκφράζεις καλύτερα τα ταλέντα σου. Θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να ανακαινίζεις τον χώρο που μένεις, να τον ανανεώνεις αισθητικά ή ακόμη και να δρομολογείς μία μετακόμιση. Γενικά, η ακίνητη περιουσία σου θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και οι οικονομικές εκκρεμότητες που την αφορούν. Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο έρχονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και ίσως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή με κάποιον από τους δύο γονείς σου.
ΙΧΘΥΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει πως διανύεις μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο και πως γνωρίζεις νέα πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο βοηθούν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Παράλληλα, ίσως να αλλάζουν οι μετακινήσεις σου, να βγάζεις δίπλωμα οδήγησης ή να προχωράς σε μία αγορά ενός μεταφορικού μέσου αυτή την εποχή. Είναι επίσης ένα καλό διάστημα για να μάθεις κάτι καινούριο, όπως μια ξένη γλώσσα, και γενικώς να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Οι σχέσεις σου με αδέρφια, με γείτονες ή στενούς σου συγγενείς, έρχονται σε πρώτο πλάνο.

https://www.zwdia24.gr/