Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 30 Μαΐου ως 23 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Μαρία Ραπτοδήμου
Εν μέσω Εκλείψεων και σημαντικών αστρολογικών συγκυριών ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30 Μαΐου. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2021. Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες στην επικοινωνία να κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να ταλαιπωρήσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, όπως αυτές που έχουμε με τα κοντινά μας πρόσωπα (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους).

Ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους στις 30 Μαΐου 2021
Με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο της κυβέρνησης του είναι δεδομένο ότι επικεντρώνουμε όλη μας την προσοχή στο στενό μας περιβάλλον και στον τρόπο που ερχόμαστε σε επαφή μαζί του. Αυτό αναθεωρείται κατά την ανάδρομη πορεία του καθώς μπαίνουμε σε μία διαδικασία βαθύτερων σκέψεων και συνειδητοποιήσεων που θα μας επηρεάσουν σημαντικά. Γεγονός είναι ότι θα επανεξετάσουμε τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στενά μας πρόσωπα και αν αντιλαμβάνονται πραγματικά τις ανάγκες που έχουμε. Άρα είναι μία περίοδος σημαντικών αναθεωρήσεων που αφορούν σχέσεις καθοριστικές για εμάς για αυτό δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε παρορμητικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Καθυστερήσεις και εμπόδια θα υπάρξουν και σε επαγγελματικές επιλογές καθώς το εμπόριο, οι μετακινήσεις και το διαδίκτυο επηρεάζονται σημαντικά. Είναι προτιμότερο να περιμένουμε να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία για να προχωρήσουμε σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδανική για να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει. Άρα δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εκκρεμότητες και να οριστικοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε κοντινές μετακινήσεις και ταξίδια καθώς η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσουν σε αναβολές. Οφείλουμε να έχουμε προγραμματίσει πολύ καλά κάθε μας κίνηση και μετακίνηση πριν προχωρήσουμε ώστε να αποφύγουμε πιθανές ανατροπές που θα μας αναστατώσουν.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους στην Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου. Η κοντινή σύνοδος που σχηματίζει με τα Φώτα και το αποκλίνων τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες και απογοητεύσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ψέματα του παρελθόντος που αφορούν την επικοινωνία και τα μέσα ή τα πρόσωπα από τα οποία πληροφορούμαστε. Είναι ξεκάθαρο ότι η αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη συγκυρία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε ότι αφορά το κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να αγγίξει πρόσωπα από αυτό.

Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους;

Στην περίοδο αυτή τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί από τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζονται σημαντικά. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαχειριστούν καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Πως ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους θα επηρεάσει τα ζώδια;
ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αναθεωρήσεις και επανεξέταση γεγονότων και πράξεων μπορεί να προκύψουν με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, που αγγίζει το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις στον στενό περίγυρό αυτά που νιώθεις καθώς αισθάνεσαι ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι καθοριστικό για εσένα να κατανοήσεις ποια πρόσωπα γνωρίζουν τι πραγματικά θέλεις και ποια είναι αυτά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις προσπαθώντας να αλλάξεις τα δεδομένα στη σχέση σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες ή συναλλαγές που αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν καινούργιες προτάσεις καλό είναι να πάρεις αποστάσεις ώστε να τις μελετήσεις ενδελεχώς. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανά λάθη. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε κοντινά ταξίδια ή αποδράσεις, είναι απαραίτητο να έχεις προγραμματίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην έρθεις προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Δεν αποκλείεται ακόμα να εκπλαγείς από νέα που μαθαίνεις και αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους αυτήν την περίοδο έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο της οικονομικής διαχείρισης. Είναι σημαντικό λοιπόν να μπεις σε μία διαδικασία μέσα από την οποία θα αντιληφθείς ποια είναι τα λάθη και οι παραλείψεις που δεν σε βοηθούν ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς θα βρεις εμπόδια και καθυστερήσεις στον δρόμο σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις ή να αλλάξεις δεδομένα που μπορεί να δημιουργούν τελικά περισσότερα προβλήματα από ότι περίμενες. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, φρόντισε να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις έχοντας ξεκάθαρη στάση στα πράγματα. Μην προχωρήσεις σε νέες οικονομικές δεσμεύσεις γιατί αυτό τελικά δεν θα αποδώσει. Αισθηματικά η εσωστρέφεια και η απολυτότητα μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση στη σχέση σου. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός όσο γίνεται και να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου για να εκφράσει συναισθήματα αποφεύγοντας έτσι πιθανές κόντρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου το επόμενο χρονικό διάστημα περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας και βαθύτερων αναζητήσεων. Τα αποτελέσματα της θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς μετά το πέρας της θα έχεις αντιληφθεί ποια σημεία ή καταστάσεις η ζωή σου οφείλεις να διορθώσεις. Ο παρορμητισμός ενισχύεται, όμως μπορεί να εκδηλωθεί ξανακάνω σε μορφή και αυτό προκαλέσει προβλήματα στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Φρόντισε λοιπόν να τακτοποιήσεις μέσα σου τα σημεία που πραγματικά σε ενοχλούν στη ζωή σου ή σε σχέση με τους άλλους και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να προχωρήσεις σε απαραίτητες συζητήσεις και επαφές που μπορεί να σε διευκολύνουν στις αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καλό είναι ακόμα αυτήν την περίοδο να μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσένα. Καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο εντοπίζοντας αν οι συγκεκριμένες επαγγελματικές κινήσεις σου προσφέρουν αυτά που θέλεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον ηλιακό 12ο οίκο σου δεν είναι εύκολο να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις όλα αυτά που νιώθεις. Το παρελθόν έρχεται με έμφαση στην επιφάνεια, όμως καλείσαι να το διαχειριστείς χωρίς ξεσπάσματα και υπερχειλίσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Η βαθιά και εσωτερική διεργασία που περνάς θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στον τρόπο αντιμετώπισης παρελθουσών καταστάσεων που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου γίνεται εντονότερη και μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταφέρεις να εντοπίσεις με ακρίβεια την δύναμη που κρύβεις ώστε να την αξιοποιήσεις αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23.06. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στην προσωπική σου ζωή και διεκδικούν και πάλι να σε εντυπωσιάσουν. Είναι ειλικρινή μαζί σου; έχουν ξεκάθαρα κίνητρα ή σου αποκρύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις; αυτές είναι οι ανησυχίες και αμφιβολίες που θα έρθουν στην επιφάνεια, κάτι που είναι λογικό. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς από την ευαισθησία και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου ώστε να διαπιστώσεις πραγματικά αν τα πρόσωπα αυτά ενδιαφέρονται για σένα με ξεκάθαρο και ευθύ τρόπο. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αναδεικνύει ζητήματα μεταξύ σας που σε προβληματίζουν. Δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με σαφήνεια σκέψεις και προθέσεις για αυτό αξιοποίησε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία και το επόμενο διάστημα για να κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς από τα φιλικά σου πρόσωπα. Μέσα από αυτή την διεργασία τα αγγλικά της ποιοι μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που επιζητά και ποιοι δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν βαθύτερες ανάγκες σου. Σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι αναβολές θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν υπερένταση. Καλό είναι όμως μέσα από αυτές τις δυσκολίες να εντοπίσεις ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβείς ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή ακόμα με πρόσωπα από το παρελθόν που σχετίζονται με συλλόγους ή ομάδες στις οποίες εμπλέκεσαι. Μπορείς να λύσεις καταστάσεις και παρεξηγήσεις μαζί τους που θα σου δώσουν ανάσα σε ψυχολογικό επίπεδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά εξελίξεις σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει υπερένταση και άγχος. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτή την περίοδο να προχωρήσεις σε αναλυτική εξέταση των επαγγελματικών σχεδίων καθώς είναι βέβαιο ότι τα εντοπίσεις λάθη και παραλείψεις που μπορείς να διορθώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την επικοινωνία και στις επαφές με ανώτερους σου καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που είναι ατέρμονη. Αν σε ενδιαφέρει να συζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα είναι προτιμότερο να το πραγματοποιήσεις μετά τις 23.06 όπου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα αποκαταστήσει με αργούς ρυθμούς την ευκολία στην επικοινωνία. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα και προτάσεις που μπορεί πια να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς μπορείς να τα επανεξετάσεις με διαφορετική μάτια. Το βέβαιο είναι ότι οι παρελθούσες καταστάσεις και ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε έχουν νόημα επί της ουσίας ενδιαφέρεσαι γιατί έρχονται σε μία άλλη περίοδο της ζωής σου που ίσως είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στους Διδύμους δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις σε σχέση με υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή σε σε σχέση με ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο επιμελής προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία πιθανά εμπόδια και να μην χάσεις το κέφι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς σε αντιδικίες λόγω παρερμηνειών ή παρεξηγήσεων. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν σε καβγάδες που οφείλεις να αποφύγεις. Σε επίπεδο γνώσεων σου δίνεται η δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ένα αντικείμενο που πραγματικά σε ικανοποιεί. Μπορείς να δεις κάθε του λεπτομέρεια και να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά σου προσφέρει. Άλλωστε ο απώτερος στόχος είναι η προσωπική σου εξέλιξη και αυτή μπορεί να δρομολογηθεί μετά τις 23.06 πού μπορείς να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους πνευματικούς και φιλοσοφικούς ορίζοντες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις φαίνεται να καθυστερούν με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους καθώς επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις και προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία. Παράλληλα όμως ενισχύει την εσωστρέφεια και την καχυποψία που εκ φύσεως έχεις δημιουργώντας παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφευχθούν τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και σε προσωπικές υποθέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς βαθύτερα μέσα σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους και αμφιβολίες που προκύπτουν από παλαιότερα βιώματα και τραύματα. Οφείλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αντιμετωπίζοντας κάθε τι που σε τρομάζει χωρίς να το μετατοπίζεις στους γύρω σου. Αισθηματικά, είναι ιδανική περίοδος για να αναγνωρίσεις τα έντονα συναισθήματα που κρύβεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Προσοχή καθώς η ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις δεν θα επιτρέψει να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάς, αντίθετα μόνο προβλήματα και σφοδρές κόντρες μπορεί να προκαλέσει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους, το πολικό ζώδιο, μέχρι τις 23.06 και δημιουργεί αναστάτωση και έντονες σκέψεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Συνεργασίες και σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο καθώς περνά σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης. Είναι γεγονός ότι σε απασχολεί καθοριστικά αν οι συνεργάτες σου ή αν το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και μπορούν να τις καλύψουν. Αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα καθώς μέσα από έντονες σκέψεις και προβληματισμούς θα καταλήξεις αν τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις υποθέσεις ή για να σκεφτείς την επανασύνδεση σου με αυτόν/η που έχει στιγματίσει τη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες προτάσεις που αφορούν συνεργασίες και συμφωνίες καθώς δύσκολα θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες και τελικά θα σου προκαλέσουν απογοήτευση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους το επόμενο χρονικό διάστημα επηρεάζοντας καθοριστικά την καθημερινότητα και την εξέλιξη εργασιακών υποθέσεων. Μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμά σου με μεγάλη ευκολία για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσωπικό, όπως επίσης και προετοιμασμένος για πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να προκύψει. Παράλληλα οι παρεξηγήσεις προκαλούν παρερμηνείες και αντιδικίες με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος για αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα σαφής αν είναι απαραίτητο να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις χοντρές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο περιβάλλον της δουλειάς. Προτάσεις από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν δημιουργώντας την ανάγκη επανεξέτασης τους καθώς το πιθανότερο είναι να βρίσκεσαι σε διαφορετική κατάσταση. Τώρα μπορεί να είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα και την προσωπική σου πορεία. Καλά θα κάνεις ακόμα να επικεντρωθείς σε ζητήματα που επανέρχονται και αφορούν την σωματική σου υγεία καθώς είναι η ιδανική συγκυρία για να βελτιώσεις την σωματική σου κατάσταση με σκοπό να έχεις περισσότερη ενέργεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος το επόμενο χρονικό διάστημα στους Διδύμους επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή, ζητήματα που αφορούν παιδιά και δημιουργικές ενασχολήσεις που σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι περνάς σε μία περίοδο βαθύτερης σκέψης και αναζήτησης που το αντικείμενο της είναι τα αισθηματικά σου και πώς μπορείς να νιώσεις απόλυτη κάλυψη μέσα στη σχέση σου. Βεβαίως η διαδικασία αυτή θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα και σε αναθεωρήσεις που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Όμως δεν είναι απίθανο ακόμα να καταλήξεις ότι το ταίρι σου δεν είναι αυτό που μπορεί να σε καλύψει στον απόλυτο βαθμό και τελικά να οδηγηθείς σε δυσάρεστα συμπεράσματα. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται καθώς έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια στην ζωή σου. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις κατάματα και να καταλήξεις αν τα πρόσωπα αυτά μπορούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου και μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. Ζητήματα με παιδιά επανέρχονται καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τα διαχειριστείς αντιλαμβανόμενος στον απόλυτο βαθμό την επίπτωση που έχουν. Δημιουργικές και καλλιτεχνικές προτάσεις μπορεί να επανέλθουν, αξιολόγησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί με γνώμονα την προσωπική σου ικανοποίηση. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζει την επικοινωνία κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Παράλληλα ενισχύεται η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία σου καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι εξάρσεις δεν θα βοηθήσουν ώστε να επικρατήσει ηρεμία και ομαλότητα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να σκεφτείς διεξοδικά ποιες είναι οι απαραίτητες λύσεις που πρέπει να δώσεις και ποιες είναι οι διορθώσεις στις οποίες πρέπει να προβείς. Συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία μπορεί να καθυστερήσουν ή να αναβληθούν. Πάρε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές ή διορθώσεις που τελικά φαίνεται να σε ικανοποιούν περισσότερο σε όλα τα επίπεδα. Μην ενδώσεις σε πιθανές νέες προτάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δεν αποκλείεται να εξελιχθούν δυσμενώς και τελικά να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα

https://www.zwdia24.gr/a